- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 17:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Lineage
35 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
soulis7 έγραψε:καλησπερα παιδια θελω μια βοηθεια,μηπως ξερετε κανενα server στυλ e-global αν θυμαστε οχι pvp καινουργιο για να μπω με την παρεα μου μεσα?
O official.
Μετά από χρόνια σε private servers, αυτό που κατάλαβα ήταν ότι η εμπειρία εκεί δεν αξίζει. Κλείνουν και ανοίγουν συνέχεια και χάνεις τα πάντα. Έπαιζα 6 χρόνια να φανταστείς και 1 ενεργό χαρακτήρα δεν έχω.
Μακάρι αυτόν τον χρόνο να τον είχα ξοδέψει στον official, όπου θα είχαν μείνει οι χαρακτήρες μου. Γι αυτό καλό είναι να αρχίσετε εκεί.
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
επαιζα σχεδον 5 χρονια σε official (devianne) ..η συμβουλη μου ειναι να μην αρχισεις καν , αν παρολα αυτα εισαι αμετανοητος τοτε κανε αυτο που λεει κι ο GiannisP .. official. Εχε παντως υποψιν οτι για να απολαυσεις high end περιεχομενο θα χρειαστεις καποια χρονακια..! Μιλαμε για το πιο "απανθρωπο" game σε ορους grinding,leveling,items κλπ..τουλαχιστον μεχρι το 2009-2010 που σταματησα ετσι ηταν..
ps. 2,5 χρονια χωρις L2 ..ειμαι ο lava και ειμαι καλα !!
ps. 2,5 χρονια χωρις L2 ..ειμαι ο lava και ειμαι καλα !!
- JB_lava
- Δημοσιευσεις : 2
Πλεον εχουν ανεβει τα ratings του official,μεχρι τα 80+ ανεβαινεις ευκολα,μετα θελει να παιζεις αρκετα.Εγω παντως δε νομιζω να ξαναπαιξω,2 φορες σταματησα λογω των bots που υπαρχουν παντου και δεν εχει υπαρξει καμμια βελτιωση σε αυτον τον τομεα εδω και χρονια.
Ως former BNB & L2Elixir player,νοσταλγω εκεινες τις εποχες και τις γατες μου
Ως former BNB & L2Elixir player,νοσταλγω εκεινες τις εποχες και τις γατες μου

Miranda Kerr in .my ♥
- Beyond Wonderland
- Δημοσιευσεις : 5
http://www.lineage2.com/en/
ειναι f2p εδω και ενα χρονο σχεδον ο official
Μπορεις να πληρωνεις για να παιρνεις Vitality κτλ,αν θελεις να ανεβεις γρηγορα,αλλα μπορεις να παιξεις(μεχρι καποιο σημειο κατ'εμε,γιατι μετα το xp δεν ανεβαινει με τιποτα) χωρις να πληρωσεις.
Το προβλημα ειναι πως πλεον παρα πολλοι ειναι 95+ lvls (το max ειναι πλεον 99) και δε θα μπορεις να pvp..
ειναι f2p εδω και ενα χρονο σχεδον ο official
Μπορεις να πληρωνεις για να παιρνεις Vitality κτλ,αν θελεις να ανεβεις γρηγορα,αλλα μπορεις να παιξεις(μεχρι καποιο σημειο κατ'εμε,γιατι μετα το xp δεν ανεβαινει με τιποτα) χωρις να πληρωσεις.
Το προβλημα ειναι πως πλεον παρα πολλοι ειναι 95+ lvls (το max ειναι πλεον 99) και δε θα μπορεις να pvp..
Miranda Kerr in .my ♥
- Beyond Wonderland
- Δημοσιευσεις : 5
35 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης