ArcheAge - φωτογραφικό αφιέρωμα από την Closed Beta

“I AM socializing, artard!”

ArcheAge - φωτογραφικό αφιέρωμα από την Closed Beta

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 15 Αύγ 2014, 05:42

Όπως σας είχα πει και στην εκπομπή, έχω πρόσβαση στην τρίτη CBT του ArcheAge και σύντομα θα ακολουθήσει και preview (+video). Πρόκειται πράγματι για ένα από τα καλύτερα ΜΜΟ και από την αρχή συνδυάζει sandbox στοιχεία μαζί με theme park τρόπο προόδου. Υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες με lineage και μια γενικότερη «ελευθερία». Είμαι ακόμα στην αρχή, αλλά ήδη το παιχνίδι ξεχωρίζει.

Το Archeage χρησιμοποιεί την CryEngine 3 και όπως βλέπετε αυτό φαίνεται και από τη βλάστηση:
Εικόνα

Η closed beta έχει πολύ κόσμο:
Εικόνα

Σύντομα παίρνεις glides και μπορείς να κάνεις gliding οπουδήποτε, ακριβώς όπως και στο ΑΙΟΝ:
Εικόνα

Το πρώτο σου mount είναι πραγματικά ξεχωριστό. Δεν "σου δίνεται" έτσι απλά, αλλά πρέπει να το μεγαλώσεις και να το φροντίσεις από μωρό:
Εικόνα

Το λαμβάνεις γύρω στο 10lv μέσα από ένα quest και παρακολουθείς την ανάπτυξή του ζωντανά. Μπορεί να διαρκεί μερικά λεπτά, αλλά πραγματικά αισθάνεσαι οτι είναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ mount και κάτι περισσότερο από "ένα απλό mount". Ουσιαστικά είναι ένας companion:
Εικόνα

Μόλις μεγαλώσει δείχνει κορυφαίο και μπορείς να το καβαλήσεις και να το ονομάσεις. Απο εκεί και πέρα θα συνεχίσει να εξελίσσεται σαν ένας χαρακτήρας, με τη διαφορά οτι κερδίζει EXP όσο ταξιδεύεις μαζί του!
Εικόνα

Ορισμένα παραδείγματα από τα γραφικά της cry engine 3 σε MMO
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Πέρα από το λιοντάρι σου, υπάρχουν εννοείται και άλλα mounts, όπως αυτό εδώ:
Εικόνα

Αυτή εδώ έχει ένα γαιδουράκι
Εικόνα

Κάποια bosses βγαίνουν σε συγκεκριμένες ώρες και πρέπει να τα περιμένεις, κάτι που μου θυμίζει lineage 2. Εδώ περιμένουμε να κάνει spawn το boss:
Εικόνα

Και τέλος, ένα βιντεάκι με gameplay μόνο:
http://youtu.be/Tg8zAYBblXY
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 15 Αύγ 2014, 18:38

Φαινεται πολυ ενδιαφερων, παντως απο art direction δεν μπορω να πω πως συγκινουμε. Θα ειναι στα υποψην!
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB