League of Legends

“I AM socializing, artard!”

:D

Δημοσίευσηαπό Greek Girl Gamer » 28 Αύγ 2016, 22:10

:D Η Riot Games έχει πλέον δεκάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο, οι οποίοι ασχολούνται μόνο με τη συλλογή και επεξεργασία αυτών των στατιστικών. Πρόκειται πλέον για σημαντικό συστατικό της επιτυχίας του LoL, καθώς, όπως εξηγεί ο Barry, μπορούν ανά πάσα στιγμή να ξέρουν λεπτομέρειες, όπως ποιος champion έχει το πιο υψηλό ποσοστό νίκης ή ποιο skin είναι πιο δημοφιλές και σε ποιο γεωγραφικό σημείο του κόσμου. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, δεν είναι το μέγεθος των logs, αλλά το ότι η Riot Games προσλαμβάνει μόνο εργαζόμενους που παίζουν video games, καθώς, όπως αναφέρει ο Barry, η Riot τα θεωρεί «βασικό μέρος της κουλτούρας» της. Μάλιστα, η ίδια η εταιρεία δίνει ένα ειδικό επίδομα στους εργαζόμενούς της, το οποίο προορίζεται για αγορά νέων video games και μάλιστα τους αφήνει να τα παίζουν κατά τις ώρες εργασίας!
geia sas ♥3
Greek Girl Gamer

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό Raphael » 12 Οκτ 2016, 08:59

Μηδέν κίνηση σε αυτό το post... Ξέρω δεν παίζουν πολλοί λολ από το enternity μα τεσπα.

Λοιπόν έχω ξεκινήσει και κάνω edit σε βίντεο κωμωδία φάση. Βασικά με ενδιαφέρει πολύ η επεξεργασία βίντεο και κάνω πρακτική μέσω των βίντεο αυτών. :D

Τσεκάρετε όποιος θέλει το βίντεο αυτό:

;)
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό vaggelinho » 23 Οκτ 2016, 13:11

Ο κύριως ρόλος μου είναι το jungle. Οι αγαπημενοι μου είναι shen,nautilus,wukong. Οταν δεν ξέρω κανα build ή τα masteries σεναν παικτη μπαινω lolking.Αρκετα χρησιμο site κατα την γνωμη μου. Παίζω στον EUNE και με λενε avaianche. Οποιος θελει με κανει add :P
vaggelinho

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό TexTulTV » 30 Νοέμ 2016, 22:03

kserei kaneis me ti exei na kanei peripou to neo skin tis lux??
TexTulTV

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό TexTulTV » 04 Δεκ 2016, 23:29

poios mpike e-food tour??
TexTulTV

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Tasszeles » 19 Δεκ 2016, 09:59

Από τα καλύτερα greek online vanes και έχει πίστες όπως το dominion αν δν έχεις πολύ χρόνο που διαρκούν το πολύ 30 λεπτά,απο παίκτες ξεχωρίζω mazahar tryndamer kai oriana
Tasszeles

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό MixalhsNt » 22 Ιουν 2018, 17:26

αμα ψαχνεται σβστα builds και guides που ειναι μεσα στο μετα μπειτε στο https://koreanbuilds.net/ ειναι ενα παο τα καλυτερα Site με σωστους ρουνους και σωστα builds
MixalhsNt

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Ratchetios » 29 Αύγ 2018, 14:51

Υπάρχουν άτομα που παίζουν ακόμα λολ?
Το είχα λιώσει από μικρός έπαιζα από αρχές σεζόν 2 μέχρι το 11/2017 που το σταμάτησα και έχω να παίξω από τότε .
Νομίζω η τοξική κοινότητα ενώ ήμουν τόσο ευγενικός συν τις ραγδαίες αλλαγές στα gameplay mechanics κλπ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι .
Προχτές έκανα μια απόπειρα να παίξω να δω πως είναι μετά από ένα χρόνο αλλά δεν έφτασα μέχρι το game select και το έκλεισα.
Δε νομίζω να παίξω αυτό το παιχνίδι κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον ... εκτός άμα γίνει κανά τρελό comeback και μπούμε όπως παλιά με την παρέα μου 5χ5 , αλλά δύσκολα μιας και όλοι το έχουν παρατήσει ...
Άβαταρ μέλους
Ratchetios

Δημοσιευσεις : 26

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB