- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 03:16 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
League of Legends
:D

geia sas ♥3
- Greek Girl Gamer
- Δημοσιευσεις : 82
Μηδέν κίνηση σε αυτό το post... Ξέρω δεν παίζουν πολλοί λολ από το enternity μα τεσπα.
Λοιπόν έχω ξεκινήσει και κάνω edit σε βίντεο κωμωδία φάση. Βασικά με ενδιαφέρει πολύ η επεξεργασία βίντεο και κάνω πρακτική μέσω των βίντεο αυτών.
Τσεκάρετε όποιος θέλει το βίντεο αυτό:

Λοιπόν έχω ξεκινήσει και κάνω edit σε βίντεο κωμωδία φάση. Βασικά με ενδιαφέρει πολύ η επεξεργασία βίντεο και κάνω πρακτική μέσω των βίντεο αυτών.

Τσεκάρετε όποιος θέλει το βίντεο αυτό:

Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
Ο κύριως ρόλος μου είναι το jungle. Οι αγαπημενοι μου είναι shen,nautilus,wukong. Οταν δεν ξέρω κανα build ή τα masteries σεναν παικτη μπαινω lolking.Αρκετα χρησιμο site κατα την γνωμη μου. Παίζω στον EUNE και με λενε avaianche. Οποιος θελει με κανει add 

- vaggelinho
- Δημοσιευσεις : 137
αμα ψαχνεται σβστα builds και guides που ειναι μεσα στο μετα μπειτε στο https://koreanbuilds.net/ ειναι ενα παο τα καλυτερα Site με σωστους ρουνους και σωστα builds
- MixalhsNt
- Δημοσιευσεις : 45
Υπάρχουν άτομα που παίζουν ακόμα λολ?
Το είχα λιώσει από μικρός έπαιζα από αρχές σεζόν 2 μέχρι το 11/2017 που το σταμάτησα και έχω να παίξω από τότε .
Νομίζω η τοξική κοινότητα ενώ ήμουν τόσο ευγενικός συν τις ραγδαίες αλλαγές στα gameplay mechanics κλπ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι .
Προχτές έκανα μια απόπειρα να παίξω να δω πως είναι μετά από ένα χρόνο αλλά δεν έφτασα μέχρι το game select και το έκλεισα.
Δε νομίζω να παίξω αυτό το παιχνίδι κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον ... εκτός άμα γίνει κανά τρελό comeback και μπούμε όπως παλιά με την παρέα μου 5χ5 , αλλά δύσκολα μιας και όλοι το έχουν παρατήσει ...
Το είχα λιώσει από μικρός έπαιζα από αρχές σεζόν 2 μέχρι το 11/2017 που το σταμάτησα και έχω να παίξω από τότε .
Νομίζω η τοξική κοινότητα ενώ ήμουν τόσο ευγενικός συν τις ραγδαίες αλλαγές στα gameplay mechanics κλπ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι .
Προχτές έκανα μια απόπειρα να παίξω να δω πως είναι μετά από ένα χρόνο αλλά δεν έφτασα μέχρι το game select και το έκλεισα.
Δε νομίζω να παίξω αυτό το παιχνίδι κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον ... εκτός άμα γίνει κανά τρελό comeback και μπούμε όπως παλιά με την παρέα μου 5χ5 , αλλά δύσκολα μιας και όλοι το έχουν παρατήσει ...
-
Ratchetios - Δημοσιευσεις : 26
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης