Elder Scrolls Online (MMO)

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό Thanospetr » 12 Σεπ 2013, 11:55

Μπορούσαν σίγουρα να το αναπτύξουν πιο πολύ...
Thanospetr

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό michsof » 08 Μαρ 2014, 15:37

Οι ETERNAL FLAMES είναι ένα Ελληνικό guild με μεγάλη εμπειρία στα ΜΜΟ που προσκαλεί "ώριμους" παίκτες στην παρέα του.
Περισσότερα στο υπό κατασκευή site μας : http://eternalflames.shivtr.com/ .
Στο TESO θα μας βρείτε στο πλευρό της Aldmeri Dominion .
Long live the Queen ... Kate !
michsof

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 24 Απρ 2014, 13:37

Μόλις τελείωσα την ιστορία με τους Aldmeri Dominion, φτάνοντας παράλληλα και στο lv cap. Χρειάστηκαν περίπου 74 καθαρές ώρες και το πήγαινα σχετικά γρήγορα. Από τα πιο κουραστικά ΜΜΟ. Θα διαβάσετε πολλά στο review.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Zarkadas » 16 Ιουν 2014, 21:25

Συμφωνώ με το OP, το ESO ήταν ένα από τα πιο απογοητευτικά MMO των τελευταίων ετών για τον απλό λόγο ότι δεν θυμίζει καθόλου TES game και όχι απλά το Skyrim που κατά την γνώμη μου ήταν ο πιο Casual τίτλος της σειράς αλλά κανένα με βασικά στοιχεία που είναι κοινά σε όλα τα TES games να λείπουν ή να είναι φτωχά και κακοφτιαγμένα. Μου θυμίζει λίγο το Wizardry Online που και αυτό βασίστηκε σε ένα επικό Franchise, υποσχέθηκε πολλά και παρέδωσε λίγα....και είδαμε το άχαρο τέλος του. Αν και φαντάζομαι εκείνο είχε την δικαιολογία ότι πίσω του ήταν η SOE, ίσως η δεύτερη χειρότερη Cash Cow MMO breeding company μετά την Perfect World.
Άβαταρ μέλους
Zarkadas

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 17 Ιούλ 2014, 17:27

Τη γίνεται ρε παιδιά , παίζει κανένας σας ? τη λέει από κόσμο έχει μέσα στους servers η τίποτα?
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 17 Ιούλ 2014, 18:39

Θα βγει και στο steam το παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι ακόμα έχει συνδρομή και είμαι σίγουρος ότι αν συνεχιστεί για καιρό η απαίτηση για συνδρομή, το παιχνίδι κάποια στιγμή θα πεθάνει. Το παιχνίδι είναι ήδη αρκετά ακριβό για να καλύψει τις ανάγκες που έχουν οι δημιουργοί για να προσθέτουν συνέχεια νέο υλικό και είμαι σίγουρος ότι θα το αγοράσουν πάρα πολλοί άνθρωποι άμα σταματήσει η συνδρομή. Όταν σταμάτησε η συνδρομή για το The Secret World, πάρα πολλοί άνθρωποι το αγόρασαν, μέσα σε αυτούς και εγώ. Γιατί δεν μπορεί να γίνει το ίδιο και για το TESO;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Volga » 20 Ιούλ 2014, 08:30

GiannisP έγραψε:Μόλις τελείωσα την ιστορία με τους Aldmeri Dominion, φτάνοντας παράλληλα και στο lv cap. Χρειάστηκαν περίπου 74 καθαρές ώρες και το πήγαινα σχετικά γρήγορα. Από τα πιο κουραστικά ΜΜΟ. Θα διαβάσετε πολλά στο review.

Από PVP πως πάει; Εννοώ ως στυλ μάχης.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό Mogrey665 » 27 Ιούλ 2014, 20:49

Volga έγραψε:
GiannisP έγραψε:Μόλις τελείωσα την ιστορία με τους Aldmeri Dominion, φτάνοντας παράλληλα και στο lv cap. Χρειάστηκαν περίπου 74 καθαρές ώρες και το πήγαινα σχετικά γρήγορα. Από τα πιο κουραστικά ΜΜΟ. Θα διαβάσετε πολλά στο review.

Από PVP πως πάει; Εννοώ ως στυλ μάχης.

έχεις παίξει gw2?ε αυτό στυλ dark age of camelot και τα 2
i'm a poor and lonesome ranger
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mogrey665

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό mazos » 04 Σεπ 2014, 20:27

Το πηρε φιλος με πολυ ενθουσιασμο,2 μηνες μετα το παρατησε..
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

elder scrolls

Δημοσίευσηαπό Andriana Bird » 07 Οκτ 2014, 11:28

Ηταν πολυ κατωτερο των προσδοκιων μου.........
Απογοητευτικο απο πολλες αποψεις.
Άβαταρ μέλους
Andriana Bird

Δημοσιευσεις : 50

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB