PetrifieD- έγραψε:Να φανταστώ ο Luigi πάλι θα τον έχετε για να τις τρώει έτσι;
Γιαυτό σ'αγαπάω γιατί με στηρίζεις ψυχολογικά!!!
PetrifieD- έγραψε:Να φανταστώ ο Luigi πάλι θα τον έχετε για να τις τρώει έτσι;
gamelover έγραψε:παιδια μπηκα στην ιστοσελιδα του path of exile και δειχνει αρκετα καλο!!δεν το περιμενα!και με ωραια γραφικα...μηπως να δωσω λιγο χρονο στο παιχνιδι; απλα δεν ειμαι fan του online gaming τυπου wow και γι'αυτο δεν ξερω αν θα το εκτιμησω ιδιαιτερα απλα με ξαφνιασε ευχαριστα το βιντεακι.....
GiannisP έγραψε:gamelover έγραψε:παιδια μπηκα στην ιστοσελιδα του path of exile και δειχνει αρκετα καλο!!δεν το περιμενα!και με ωραια γραφικα...μηπως να δωσω λιγο χρονο στο παιχνιδι; απλα δεν ειμαι fan του online gaming τυπου wow και γι'αυτο δεν ξερω αν θα το εκτιμησω ιδιαιτερα απλα με ξαφνιασε ευχαριστα το βιντεακι.....
Δεν έχει σχέση με WoW. Δεν είναι καν ΜΜΟ.
Είναι hack n slash action RPG, dungeon crawler, Diablo clone ...πες το όπως θες.
Αν σου αρέσουν παιχνίδια όπως: Torchligh, Sacred,, Dungeon Siege, Diablo κτλ, θα σου αρέσει και αυτό.
gamelover έγραψε:εμμμμμμμμμμ!!μονο το diablo ξερω....και αυτο το πρωωωωωτο που χε βγει μια φορα και ενα καιρο αλλα μου αρεσε.....δεν μπορω να πω οχι...ωποτε ειναι προφανως κατι παρεμφερες.....να ρωτησω 2 πραγματακια...ειναι απο τα games που πολλες φορες σου λενε αν θελεις να αποκτησεις αυτο ή εκεινο πρεπει να εχεις account που να πεφτει χρημα;αυτο το κλασικο που βλεπω σε παρα πολλα games στο fb... ή στην ιδια παλι ιστοσελιδα πολλες φορες τα games εχουν συγκεκριμενη "ενεργεια" οπου μετα απο λιγο εξαντλειται και ή περιμενεις 10 ωρες για να φορτισει ή επιλεγεις το παραπανω τροπο.... τα cash......(μετρητά) και οι 2 περιπτωσεις με ξενερωνουν και πλεον εχω παψει να ασχολουμαι με games που θελουν "ζεστο"¨γιατι το θεωρω αδικο και χωρις λογικη....δλδ πως περιμενεις να ευχαριστηθεις ενα παιχνιδι οταν στη πρωτη ευκαιρια εχεις διπλα το πορτοφολο σου και τα σκας για να ανεβεις levels.....
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:PetrifieD- έγραψε:Να φανταστώ ο Luigi πάλι θα τον έχετε για να τις τρώει έτσι;
Γιαυτό σ'αγαπάω γιατί με στηρίζεις ψυχολογικά!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης