Streaming Κυριακής - Προτείνετε παιχνίδια!

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 08 Φεβ 2013, 09:26

PetrifieD- έγραψε:Να φανταστώ ο Luigi πάλι θα τον έχετε για να τις τρώει έτσι; :)

Γιαυτό σ'αγαπάω γιατί με στηρίζεις ψυχολογικά!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό gamelover » 08 Φεβ 2013, 16:45

παιδια μπηκα στην ιστοσελιδα του path of exile και δειχνει αρκετα καλο!!δεν το περιμενα!και με ωραια γραφικα...μηπως να δωσω λιγο χρονο στο παιχνιδι; απλα δεν ειμαι fan του online gaming τυπου wow και γι'αυτο δεν ξερω αν θα το εκτιμησω ιδιαιτερα απλα με ξαφνιασε ευχαριστα το βιντεακι.....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 08 Φεβ 2013, 16:55

gamelover έγραψε:παιδια μπηκα στην ιστοσελιδα του path of exile και δειχνει αρκετα καλο!!δεν το περιμενα!και με ωραια γραφικα...μηπως να δωσω λιγο χρονο στο παιχνιδι; απλα δεν ειμαι fan του online gaming τυπου wow και γι'αυτο δεν ξερω αν θα το εκτιμησω ιδιαιτερα απλα με ξαφνιασε ευχαριστα το βιντεακι.....

Δεν έχει σχέση με WoW. Δεν είναι καν ΜΜΟ.

Είναι hack n slash action RPG, dungeon crawler, Diablo clone ...πες το όπως θες.
Αν σου αρέσουν παιχνίδια όπως: Torchligh, Sacred,, Dungeon Siege, Diablo κτλ, θα σου αρέσει και αυτό.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό gamelover » 08 Φεβ 2013, 17:08

GiannisP έγραψε:
gamelover έγραψε:παιδια μπηκα στην ιστοσελιδα του path of exile και δειχνει αρκετα καλο!!δεν το περιμενα!και με ωραια γραφικα...μηπως να δωσω λιγο χρονο στο παιχνιδι; απλα δεν ειμαι fan του online gaming τυπου wow και γι'αυτο δεν ξερω αν θα το εκτιμησω ιδιαιτερα απλα με ξαφνιασε ευχαριστα το βιντεακι.....

Δεν έχει σχέση με WoW. Δεν είναι καν ΜΜΟ.

Είναι hack n slash action RPG, dungeon crawler, Diablo clone ...πες το όπως θες.
Αν σου αρέσουν παιχνίδια όπως: Torchligh, Sacred,, Dungeon Siege, Diablo κτλ, θα σου αρέσει και αυτό.

εμμμμμμμμμμ!! :oops: μονο το diablo ξερω....και αυτο το πρωωωωωτο που χε βγει μια φορα και ενα καιρο αλλα μου αρεσε.....δεν μπορω να πω οχι...ωποτε ειναι προφανως κατι παρεμφερες.....να ρωτησω 2 πραγματακια...ειναι απο τα games που πολλες φορες σου λενε αν θελεις να αποκτησεις αυτο ή εκεινο πρεπει να εχεις account που να πεφτει χρημα;αυτο το κλασικο που βλεπω σε παρα πολλα games στο fb... ή στην ιδια παλι ιστοσελιδα πολλες φορες τα games εχουν συγκεκριμενη "ενεργεια" οπου μετα απο λιγο εξαντλειται και ή περιμενεις 10 ωρες για να φορτισει ή επιλεγεις το παραπανω τροπο.... τα cash......(μετρητά) και οι 2 περιπτωσεις με ξενερωνουν και πλεον εχω παψει να ασχολουμαι με games που θελουν "ζεστο"¨γιατι το θεωρω αδικο και χωρις λογικη....δλδ πως περιμενεις να ευχαριστηθεις ενα παιχνιδι οταν στη πρωτη ευκαιρια εχεις διπλα το πορτοφολο σου και τα σκας για να ανεβεις levels.....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 08 Φεβ 2013, 18:25

gamelover έγραψε:εμμμμμμμμμμ!! :oops: μονο το diablo ξερω....και αυτο το πρωωωωωτο που χε βγει μια φορα και ενα καιρο αλλα μου αρεσε.....δεν μπορω να πω οχι...ωποτε ειναι προφανως κατι παρεμφερες.....να ρωτησω 2 πραγματακια...ειναι απο τα games που πολλες φορες σου λενε αν θελεις να αποκτησεις αυτο ή εκεινο πρεπει να εχεις account που να πεφτει χρημα;αυτο το κλασικο που βλεπω σε παρα πολλα games στο fb... ή στην ιδια παλι ιστοσελιδα πολλες φορες τα games εχουν συγκεκριμενη "ενεργεια" οπου μετα απο λιγο εξαντλειται και ή περιμενεις 10 ωρες για να φορτισει ή επιλεγεις το παραπανω τροπο.... τα cash......(μετρητά) και οι 2 περιπτωσεις με ξενερωνουν και πλεον εχω παψει να ασχολουμαι με games που θελουν "ζεστο"¨γιατι το θεωρω αδικο και χωρις λογικη....δλδ πως περιμενεις να ευχαριστηθεις ενα παιχνιδι οταν στη πρωτη ευκαιρια εχεις διπλα το πορτοφολο σου και τα σκας για να ανεβεις levels.....

Αυτό είναι ένα συνηθισμένο μπέρδεμα πολλών χρηστών σχετικά με τα free-to-play παιχνίδια. Ουσιαστικά μπερδεύουν το οικονομικό μοντέλο των κανονικών F2P παιχνιδιών, με αυτό των facebook παιχνιδιών, τα οποία βασίζονται κυρίως σε cash shops και συνεχή Microtransactions. Στο κανονικό gaming και σε ένα ποιοτικό παιχνίδι που θέλει πρώτα απ όλα να κερδίσει τους gamers, δεν την παίρνει μια εταιρεία να τοποθετήσει άνισα, υπερβολικά ή pay-to-win micratransactions.

Γενικά δεν έχουν καμία σχέση τα κανονικά παιχνίδια με τα παιχνίδια του facebook. Προσωπικά θεωρώ πολύ μεγάλο fail για μένα, το να μπερδεύουν οι χρήστες τα free-to-play παιχνίδια και να τα βάζουν όλα σε μια κατηγορία με αυτά του facebook, μη γνωρίζοντας ότι υπάρχουν τόσα ΑΑΑ δωρεάν παιχνίδια, τα οποία είναι απείρως καλύτερα από τόσα άλλα retail παιχνίδια των 60 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε σκατά ενημέρωση.

Το Path of Exile είναι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση. Είναι free-to-play, ποιοτικό, με καλά γραφικά και στο λίγο που έπαιξα μου φαίνεται ήδη πολύ πιο ενδιαφέρον από το Diablo III, δηλαδή από ένα παιχνίδι εκατομμυρίων που ζητάει από πριν 50ευρώ για να το παίξεις.

Άλλο ένα μπέρδεμα που γίνεται συχνά, είναι οποιοδήποτε online παιχνίδι ή παιχνίδι που παίζει μέσω server, να ονομάζεται αυτομάτως «ΜΜΟ». Καμιά φορά βλέπω και συντάκτες (ειδικά στην ελλάδα) να κάνουν τέτοια τραγικά λάθη, αν και μερικές φορές το κάνουν επίτηδες λόγω δικού τους κόμπλεξ με συγκεκριμένα είδη. Πολλοί δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν τι είναι και τι δεν είναι ΜΜΟ και γι αυτό δεν μπορούν να τα ξεχωρίσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η εντύπωση, ότι όλα τα Online παιχνίδια είναι ΜΜΟ, άρα όλα είναι σαν το WoW. Αυτό αυτομάτως αποθαρρύνει έναν παίκτη απ το να ανακαλύψει ένα ποιοτικό δωρεάν παιχνίδι.

Μια ακόμη παρεξήγηση γύρω από τα free-to-play είναι στην ποιότητα. Πολλοί πιστεύουν πως: «επειδή είναι δωρεάν, δεν θα είναι το ίδιο ποιοτικό με το παιχνίδι που θα πληρώσω σαν πρόβατο για 60 ευρώ». Λάθος. Απλά λάθος. Το Free-to-play μοντέλο υπάρχει σε τέτοιο βαθμό σήμερα, ακριβώς επειδή το retail μοντέλο το εκμεταλλευτήκανε μέχρι αηδίας, με αποτέλεσμα να αποτύχει. Το ότι ένας developer αποφασίζει να διαθέσει δωρεάν το παιχνίδι του, είναι επειδή θέλει ακόμη περισσότερος κόσμος να μπορέσει να δει την ποιοτική του δουλειά και να κρίνει ο ίδιος πόσα χρήματα να του αφήσει. Γενικά είχα γράψει και κάποια πράγματα στο τελευταίο blog γι αυτό το θέμα, δηλαδή γιατί το free-to-play μοντέλο προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα σε έναν developer.

Επειδή κούρασα. Το Path of Exile δείχνει πως χρησιμοποιεί σωστά το free-to-play μοντέλο. Δεν θα σου ζητήσει χρήματα ποτέ και για τίποτα. Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο και εσύ κερδίζεις ένα παιχνίδι ανώτερο του Diablo 3. Το μόνο που υπάρχει για αγορά είναι επιπλέον slots για χαρακτήρες, περισσότερος χώρος στο ήδη μεγάλο stash, επιπλέον emotions, διαφορετικά εφέ σε κάποια spells και γενικά ένα σωρό πράγματα που δεν επηρεάζουν το gameplay. Το free-to-play μοντέλο να ξέρεις πως έχει σταθεροποιηθεί τον τελευταίο καιρό στα ποιοτικά παιχνίδια. Ξέρουν και οι ίδιοι οι developers, πως αν τοποθετήσουν ένα υπερβολικό cash shop, μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει αρνητικά γι αυτούς.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσίευσηαπό gamelover » 08 Φεβ 2013, 19:43

ρε συ δεν κουρασες καθολου!και βασικα σ'ευχαριστω γιαννη που εκανες το κοπο να ασχοληθεις και να γραψεις ενα ολοκληρο αρθρο για μενα!(γιατι αυτο δεν ηταν απαντηση ηταν αρθρο!) παντως σε ολα επεσες μεσα πραγματικα πολλες φορες λειτουργω ετσι οπως τα ανεφερες!δλδ online gaming=wow, ειναι δωρεαν το παιχνιδι=δεν ειναι καλο,δεν αξιζει και ουτω καθ'εξης....(η αληθεια ειναι ενω παντοτε μου αρεσε το gaming ποτε δεν ειχα ασχοληθει ιδιατερα σοβαρα,ημουν λιγο αγοραζω κονσολα αγοραζω και ενα παιχνιδι που εχει ωραιο εξωτερικο περιβλημα ή που ακουγεται οτι ειναι ωραιο και τελος) παντως απο τα παιχνιδια που ανεφερες προηγουμενως τα τσεκαρα και τελικα το path of exile ειναι αρκετα ανωτερο σε σχεση με τα αλλα(με μια ματια που εριξα) και νομιζω οτι θα ασχοληθω λιγο απλα δεν ξερω αν βολευει το ποντικι ή θελει χειριστηριο (παντως λογω του ψαξιματος στο site σας ειδα οτι υπαρχει ενα αρθρακι για μετατροπη χειριστηριου ps3 σε gamepad για pc....αν θα το καταφερω ειναι αλλο θεμα!!) και σιγα σιγα θα το ξεκινησω.....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 10 Φεβ 2013, 03:27

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:Να φανταστώ ο Luigi πάλι θα τον έχετε για να τις τρώει έτσι; :)

Γιαυτό σ'αγαπάω γιατί με στηρίζεις ψυχολογικά!!!

Αχαχαχαχχα! Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ στο WoW έχω φάει πολύ ξύλο και κανείς δε με καταλαβαίνει εκτώς από το έταιρο tank :)

Πάντως gamelover αν δεν επηρεάζεται το gameplay μην αγχώνεσαι. Σε αυτά τα παιχνίδια συνήθως πληρώνεις με κανονικά χρήματα για να αλλάξεις εμφάνιση χαρακτήρων και άλλα τέτοια που δεν επηρεάζουν το gameplay και γενικώς δεν θα χρειαστείς χρήματα αν θές να παίξεις και να φτάσεις ψηλά. Στο Diablo 3 αντθέτως, τα χρήματα φαίνονται αναγκαία πλέον. Οπότε καλύτερα να δοκιμάσεις αυτό. Από όσα έγραψε ο Γιάννης καταλαβαίνω πως χρησημοποιεί το free-to-play μοντέλο του LoL οπότε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Καμία σχέση με facebook games.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 15 Φεβ 2013, 18:24

Τελικά το Dreamcast δεν μπορώ να το συνδέσω στον υπολογιστή για να το δείξω στο streaming, γιατί έχω μόνο καλώδιο SCART και ο υπολογιστής δέχεται Composite (για τις παλαιές κονσόλες).

Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο για την Κυριακή πείτε μου, αλλιώς σκέφτομαι να βάλω είτε SMITE είτε DayZ. Προτιμώ το 2ο αν και θα κολλάει πάλι στις πόλεις.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 15 Φεβ 2013, 19:35

Προτείνω poe να μπει και ο Καρέτσος(λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα) να γελάσουμε!Θα ήθελα να δούμε κανένα παλιό adventure ή ένα team fortress 2!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 15 Φεβ 2013, 19:55

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Προτείνω poe να μπει και ο Καρέτσος(λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα) να γελάσουμε!Θα ήθελα να δούμε κανένα παλιό adventure ή ένα team fortress 2!

Πάλι? Μπα είναι πολύ πρόσφατο.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB