League of Legends

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό ssns » 19 Οκτ 2013, 12:33

Και kassadin και fizz αλλα και ahri θα κανουν nerf.
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό GangLoff » 22 Οκτ 2013, 10:04

http://www.reignofgaming.net/news/26082 ... 3-skarners

Αλλαγές στην Passive τις Ahri , στο w της Morgana και skill change στον Skarner :o
http://www.a-pharmacy.gr
Άβαταρ μέλους
GangLoff

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό ssns » 22 Οκτ 2013, 12:11

Εγω περιμενω την victorious elise να παρω!!!
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Raphael » 27 Οκτ 2013, 19:39

Παιδιά ξέρετε εάν στην καινούρια season δεν παίξω καθόλου τι γίνεται με το mmr μου; Πέφτει ή μένει σταθερό;
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό Saikw » 02 Νοέμ 2013, 11:30

Sivir op

Nerf akali kai fizz dn antexete auto to pragma
Άβαταρ μέλους
Saikw

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό jasonthemagkas » 03 Νοέμ 2013, 18:31

οι αγαπημενοι μου ειναι η arhi και ο talon
Άβαταρ μέλους
jasonthemagkas

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό paul25487 » 09 Δεκ 2013, 15:53

o Rumble einai o protos pou ekana penta kai exo de8ei apo tote. (malista itan sto proto game pou ton epeksa opote itan keravnovolos :P )
Άβαταρ μέλους
paul25487

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό eriv13 » 21 Ιαν 2014, 14:31

Αγαπημένοι μου είναι η Lux , Cait και Vi... παλιά ήταν η Morgana. Το έχουν φτιάξει το ulti της;

Σχετικά με το mmr στα ranked, τελικά δεν είναι soft reset..πολλοί έπεσαν μέχρι και 5 divisions με 6 νίκες από τα 10 που δεν είναι λογικό... ... ευτυχώς εγώ έμεινα εκεί που ήμουν.
Άβαταρ μέλους
eriv13

Δημοσιευσεις : 6

ερώτηση..

Δημοσίευσηαπό Raziel » 04 Απρ 2014, 09:26

για ποιό λόγο ρε παιδιά εμείς οι έλληνες είμαστε τόσο ζώα όσο αφορά το lol ? το λέω γιατί το τελευταίο 3μηνο ξεκίνησε ένας φίλος να παίζει μαζί μου και όταν παίζουμε normal και είναι έλληνες μαζί πάντα θα αρχίσουν να βρίζουν μανάδες-παιδιά-αδερφές κλπ.το παιδί προσπαθεί αλλά δεν τον βοηθάνε τέτοιες συμπεριφορές,δηλαδή τόσο καλοί είναι αυτοί και όλοι οι άλλοι άσχετοι ? και μην μου πεί κάποιος να παίξουμε με bots γιατί αλλιώς είναι το normal και αλλιώς τα bots.
Raziel

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Whitey » 12 Ιούλ 2014, 13:54

Raziel έγραψε:για ποιό λόγο ρε παιδιά εμείς οι έλληνες είμαστε τόσο ζώα όσο αφορά το lol ? το λέω γιατί το τελευταίο 3μηνο ξεκίνησε ένας φίλος να παίζει μαζί μου και όταν παίζουμε normal και είναι έλληνες μαζί πάντα θα αρχίσουν να βρίζουν μανάδες-παιδιά-αδερφές κλπ.το παιδί προσπαθεί αλλά δεν τον βοηθάνε τέτοιες συμπεριφορές,δηλαδή τόσο καλοί είναι αυτοί και όλοι οι άλλοι άσχετοι ? και μην μου πεί κάποιος να παίξουμε με bots γιατί αλλιώς είναι το normal και αλλιώς τα bots.

Δυστυχώς για κάποιο λόγο το 90% των gamers έτσι λειτουργεί στα Online παιχνίδια και δε νομίζω να αφορά μόνο τους Έλληνες. Υποθέτω πως εσύ ήσουν σε υψηλό επίπεδο και ο συμπαίκτης σου σε αρκετά χαμηλό. Όταν γίνεται το matchmaking, το σύστημα προσπαθεί να βάλει ισάξια level άρα αν όλοι οι άλλοι ήταν 30 και ο φίλος σου 8-10 ξεσπάνε γιατί πιστεύουν ότι είναι στο ίδιο επίπεδο. Έχει τύχει να παίξω με τον αδερφό μου, να είναι 2-3 level, όλοι οι άλλοι 30 και ο "ισάξιος" στην αντίπαλη ομάδα να είναι 12 για παράδειγμα.

Προτείνω να χρησιμοποιείς συχνά το πολύ ωραίο mute button που εμφανίζεται όταν πατάς tab και να απολαύσεις το παιχνίδι με την ησυχία σου. Και κανένα report δεν κάνει κακό. :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB