- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 21:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
World of Warcraft
E κλασσικά ανέβηκαν οι συνδρομητές μετά το expansion. Καλά δεν έφυγε η Activision από τη μέση. Το είχα διαβάσει πρίν καιρό.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Patch 5.2 PTR Now Live
http://us.battle.net/wow/en/blog/8226552/52_PTR_Now_Live-1_2_2013

Σεντόνι ολόκληρο...
http://us.battle.net/wow/en/blog/8226552/52_PTR_Now_Live-1_2_2013

Σεντόνι ολόκληρο...

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Μου νερφαρανε τον Lock ...
Εχει αρχισει να με εκνευριζει πλεον αυτο το ηλιθιο rotation στο balance. Πλεον δεν υπαρχει ουτε στο ελαχιστο και το μονο που κανουν ειναι να boostaroun καποιους για μια σεζον και την επομενη να τους γυριζουν 10 βηματα πισω.
Ανεβαζω rogue και κοιμαμαι ησυχος...
Εχει αρχισει να με εκνευριζει πλεον αυτο το ηλιθιο rotation στο balance. Πλεον δεν υπαρχει ουτε στο ελαχιστο και το μονο που κανουν ειναι να boostaroun καποιους για μια σεζον και την επομενη να τους γυριζουν 10 βηματα πισω.
Ανεβαζω rogue και κοιμαμαι ησυχος...

-
Plisken - Δημοσιευσεις : 62
Nαι πάει ο lock ρε γμτ. Είναι ο 2ος που ανεβάζω. Δεν θα τον παρατήσω όμως γιατί μου αρέσει. Έχω 90 τον druid αλλά και σε αυτόν κάνανε αλλαγές. Δεν νομίζω όμως να μου επηρρεάσουν το tanking. Δυστυχώς όλοι οι συμπαίκτες έχουν πάει στρατό και έχω μείνει λίγο πίσω.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Καλησπέρα σε όλους.
Καλησπέρα σε όλους, πρόσφατα μπήκα στον κόσμο του enternity.gr και πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο έχουμε στην Ελλάδα στον τομέα του.(το έμαθα από την εκπομπή του σπορ φμ)
Το world of warcraft χρόνια τώρα έχει πάρα πολλούς Έλληνες παίχτες.
Κατά την γνώμη μου το τρέχων expansion ίσως είναι το καλύτερο.
Ο λόγος για τον οποίο γράφω εδώ είναι γιατί πιστεύοντας στις ικανότητες αλλά και την διάθεση των Ελλήνων παιχτών θέλω να σας παρουσιάσω το μεγαλύτερο ελληνικό guild αυτή τη στιγμή που είναι πάντα ανοιχτό στο να δεχτεί Έλληνες παίχτες με διάθεση να συμμετάσχουν και να προσφέρουν σε ένα φιλικό περιβάλλον με σταθερο raiding time πάντα σε 25αρι mode (τρέχων progress 7/16 heroic).
Υπάρχουμε από το 2007 κάτω από ένα σταθερό officer team και ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε θέματα μην πραγματοποίησης raid. Θα ήταν χαρά μας αν εως τώρα δεν μας γνωρίζατε να μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.thehaunted.gr καθώς υπάρχει υλικό από τρέχων content καθώς και από παλιότερο(kill videos, world of logs, server 1st 25lvl guild κτλπ) αλλά και στο facebook στο www.facebook.com/groups/thehauntedgenjuros/
Το world of warcraft χρείαζετε να έχει ελληνική κοινότητα η οποία να παραμένει ανταγωνιστική και να κάνει end game content στηριζόμενη σε παλιά και νέα μέλη, και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε καθημερινά. Σας ευχαρισώ
Το world of warcraft χρόνια τώρα έχει πάρα πολλούς Έλληνες παίχτες.
Κατά την γνώμη μου το τρέχων expansion ίσως είναι το καλύτερο.
Ο λόγος για τον οποίο γράφω εδώ είναι γιατί πιστεύοντας στις ικανότητες αλλά και την διάθεση των Ελλήνων παιχτών θέλω να σας παρουσιάσω το μεγαλύτερο ελληνικό guild αυτή τη στιγμή που είναι πάντα ανοιχτό στο να δεχτεί Έλληνες παίχτες με διάθεση να συμμετάσχουν και να προσφέρουν σε ένα φιλικό περιβάλλον με σταθερο raiding time πάντα σε 25αρι mode (τρέχων progress 7/16 heroic).
Υπάρχουμε από το 2007 κάτω από ένα σταθερό officer team και ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε θέματα μην πραγματοποίησης raid. Θα ήταν χαρά μας αν εως τώρα δεν μας γνωρίζατε να μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.thehaunted.gr καθώς υπάρχει υλικό από τρέχων content καθώς και από παλιότερο(kill videos, world of logs, server 1st 25lvl guild κτλπ) αλλά και στο facebook στο www.facebook.com/groups/thehauntedgenjuros/
Το world of warcraft χρείαζετε να έχει ελληνική κοινότητα η οποία να παραμένει ανταγωνιστική και να κάνει end game content στηριζόμενη σε παλιά και νέα μέλη, και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε καθημερινά. Σας ευχαρισώ

- tipotizo
- Δημοσιευσεις : 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης