free ELDER SCROLLS ONLINE BETA KEYS

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 27 Φεβ 2014, 20:59

Επίσης, δεν υποτίθεται ότι το beta είναι μέχρι Δευτέρα 7 το πρωί, ώρα Ελλάδος; Το e-mail λέει: Join us from Friday, February 28th at 12:00PM EST until Sunday, March 2nd at 11:59PM EST.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 28 Φεβ 2014, 00:23

TheLuckyShamrock έγραψε:Επίσης, δεν υποτίθεται ότι το beta είναι μέχρι Δευτέρα 7 το πρωί, ώρα Ελλάδος; Το e-mail λέει: Join us from Friday, February 28th at 12:00PM EST until Sunday, March 2nd at 11:59PM EST.

Το email που ήρθε σε μενα λέει μέχρι την τρίτη ξημερώματα. Είσαι σίγουρος?

edit: Τελικά έχεις δίκιο. Για τον PTS server που έχω το media account είναι μέχρι και την τρίτη το πρωί. Για τα άλλα beta accounts είναι μέχρι δευτέρα πρωί. Οπότε πιθανώς να κάνω μόνος μου το streaming την δευτέρα.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 28 Φεβ 2014, 04:16

Θα μπορείς δηλαδή να παίξεις για τόσες μέρες; Τυχερέ! Ναι, μάλλον μόνος σου θα είσαι. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 28 Φεβ 2014, 17:20

Μόλις μπήκα στο TESO. Ξεκίνησε νωρίτερα, όπως είχα προβλέψει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 01 Μαρ 2014, 14:37

Τελικά, μιας και δεν υπήρχαν νέες missions, κατέληξα να παίξω pvp, αλλά αυτό το beta έχει ακόμα περισσότερα bugs από το προηγούμενο, γεγονός που μου απαγορεύει σχεδόν να παίξω. :-(
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό El Grekoz » 01 Μαρ 2014, 18:34

και γω μπηκα λιγο εχθες,ειμαι αποκλεισμενος στο νησι και δε μπορω να φυγω,αλλα missions δεν εχω να κανω..γενικα βαρεθηκα :P
Άβαταρ μέλους
El Grekoz

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 03 Μαρ 2014, 05:54

Μερικά πραγματάκια που ανακάλυψα για τα άλογα και για τις διαφορετικές εκδόσεις του τίτλου.

Μου έστειλαν κωδικό για το Explorer’s Pack και την Imperial Edition. Τα χρησιμοποίησα και τα δύο και δίνουν ορισμένα πλεονεκτήματα. Πρώτον, το Explorers είναι για όσους προ-αγοράσουν το παιχνίδι και το Imperial Edition είναι κάτι σαν “special edition”, αλλά όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για κρυμμένο microtransaction μηχανισμό.

Στο Explorer πακέτο μπορείς να παίξεις όποια από τις φυλές θέλεις, σε όποιο alliance επιθυμείς. Πρόκειται περίπου για την λογική των Freemium παιχνιδιών, όπου ένα μέρος στο αρχικό παιχνίδι είναι κλειδωμένο, αλλά για να το ξεκλειδώσεις πρέπει να αγοράσεις ένα «πακέτο». Η αλήθεια είναι, ότι έτσι όπως είναι χωρισμένες οι φυλές και τα alliances, σε περιορίζουν πολύ ως προς την επιλογή της περιοχής που μπορεί να θέλεις να παίξεις. Αν θες να είσαι Orc δεν μπορείς πχ να παίξεις στις καταπράσινες περιοχές του Aldmeri Dominion. Οπότε αυτό που ουσιαστικά κάνει το Explorers pack είναι να ξεκλειδώνει έναν περιορισμό που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπήρχε. Επίσης το πακέτο αυτό προσφέρει ένα εντελώς άσχημο vanity pet (δεν αξίζει) και 4 χάρτες για κρυμμένους θησαυρούς, δηλαδή items.

Η imperial edition προσφέρει περισσότερα και δίνει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτόν που θα την αγοράσει. Την imperial race θα την δείτε σήμερα στο stream. Επιπλέον, αν έχεις οποιαδήποτε άλλη Race μπορείς να κάνεις convert τα αντικείμενά σου έτσι ώστε να δείχνουν με το “imperial στυλ”. Δεν αξίζει και πολύ –το ίδιο χάλια δείχνουν και πάλι. Το πιο σημαντικό είναι το Imperial άλογο, το οποίο οι κάτοχοι της έκδοσης μπορούν να αγοράσουν μέσα στο παιχνίδι για μόλις 1 gold!!!!! Το συγκεκριμένο άλογο (το αγόρασα και θα το δείτε στο stream επίσης), είναι ισάξιο με ένα από τα πιο φτηνά άλογα, που όμως κανονικά κοστίζει 17.000 gold!!!

Υπολογίστε, ότι χωρίς να ξοδέψω σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ σε όπλα, crafting κτλ (χρησιμοποιώ μόνο ό,τι βρίσκω) έχω φτάσει 22lv και έχω μόλις 12k gold! Αυτό σημαίνει, ότι όσοι δεν έχουν την Imperial edition θα πρέπει να περιμένουν για το πρώτο τους mount περίπου μέχρι το lv30. Τα μόνα έξοδα που κάνω είναι στα soul gems και στο repair, ενώ κάθε φορά πουλάω ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ακόμη και τα crafting items. Δεδομένου του άφθονου περπατήματος που υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι, σίγουρα η Imperial edition είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για όσους θέλουν να παίξουν σοβαρά. Ουσιαστικά πληρώνετε με ευρώ αυτά τα 17k gold, άρα έχουμε κανονικότατα MICROTRANSACTIONS.

Ορίστε και μέσα από το παιχνίδι:
Εικόνα

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα EXP αντικείμενο (το Pledge of Mara) που πρέπει να το χρησιμοποιήσεις μαζί με άλλον ένα παίκτη που επίσης έχει αγοράσει την imperial edition, έτσι ώστε να έχετε και οι δύο EXP bonus. Ωραίο κολπάκι από πλευράς Zenimax, ώστε να πουλήσει περισσότερες Imperial Edition στους Co-op παίκτες. Άρα τι έχουμε εδώ? Κανονικό EXP boost, πάλι μέσα από microtransaction.

Το Imperial άλογο είναι αυτό:
Εικόνα

Εικόνα

Επίσης αφού πάρεις άλογο σου ανοίγει ένα άλλο menu στους stablemasters και μπορείς να το ταΐζεις για να γίνει ακόμη πιο γρήγορο ή να έχει μεγαλύτερη αντοχή και χώρο. Τα φαγητά όμως δεν είναι φτηνά. Εικόνα από το menu:
Εικόνα

Και μια τελευταία από μια σπηλιά περίπου στο lv20:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 03 Μαρ 2014, 11:27

Καλά, εσύ είναι σα να έπαιξες διαφορετικό παιχνίδι από εμάς τους υπόλοιπους. :-P Και μου αρέσει που θυμήθηκαν να φτιάξουν το lag, λίγες ώρες πριν τελειώσει το beta.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό CaptainPanic » 02 Ιουν 2014, 16:35

euxaristoume gia ta keys ;)
Άβαταρ μέλους
CaptainPanic

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Stamatis » 05 Ιουν 2014, 23:44

Με έφτιαξες τώρα είσαι τέλειος ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους