Μην αγχώνεσαι Luigi θα κάνω τόσο damage που ούτε θα προλάβουν να σε ακουμπήσουν Βέβαια μπορεί να αργήσω λίγο και μπορεί να μην σας προλάβω από την αρχή γιατί κάτι έτυχε. Θα μπώ πάντως. Δεν νομίζω να αργήσω πάρα πολύ αλλά εντάξει θα μπω την ώρα που είστε σε μάχη για να δυσκολέψει το επίπεδο και να χάσετε
Εκατσες και επαιξες d3 ρε θυριο Γιαννη ? Χαρα στο κουραγιο σου πρωσοπικα δεν εχω φαει μεγαλυτερη ξενερα απο παιχνιδι και ουτε προκειτε απο την αλλη επειδη το περιμενα 10 χρονια λεω να το παρω αμα το βρω γυρω στα 25 γιατι ακουω οτι θα βγει το pvp patch σε κατι μηνες μηπως σωσει τη κατασταση..
Δεν νομίζω να σώσει τη κατάσταση το pvp. Πάλι pay to win θα είναι οπότε δεν έχει νόημα. Όπως είπαμε και στο stream το diablo 3 εκτώς από το γεγονός ότι είναι τελείως διαφορετικό απο το 2, έχει χάσει και την έννοια του παιχνιδιού πλέον. Εγώ αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το κατατάξω στην κατηγορία παιχνίδια.
ΣΙΓΟΥΡΑ θα παίξουμε Crysis 3 Beta αυτή τη Κυριακή (3 φεβρουαρίου).
Κατεβάζω και τις δύο εκδόσεις (Xbox και PC) και θα κάνω μερικές δοκιμές για να δω με ποιά μπορώ να κάνω καλύτερο stream. Κάτι μου λέει πως δεν θα σηκώνει το PC και το stream και την Beta.