sorry και εγώ το http://lolcounter.com/ εννοούσα.
Και παιδιά και να ξέρετε ότι 26/27-1-2013 έχει ip boost ατελείωτο μόνο για αυτές τις 2 ημέρες.
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 17:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
League of Legends
Ωραίο παιχνίδι , αλλά από ένα σημείο και μετά βαριέσαι !! Αυτά τα 40-50 λεπτά που κρατάει χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο είναι λίγο κουραστικό είναι η αλήθεια
-
VasilisOGatopardos - Δημοσιευσεις : 69
Κυριως παιζω tank με Mundo και Amumu. Πρωτος champ που επεξα ηταν ο GP! Επισης παιζω αρκετα καλα με support! Sona και Soraka αγαπημενα μου support! Για range ad κυριως Caitlyn και για ap Ahri, Fiddle, Annie. Δεν εχω δοκιμασει με πολλους range! Απο κοντα ad GP, Warwick, Xin Zhao, Tryndamere και Nocturne!
-
pRonOoBGR - Δημοσιευσεις : 82
League Of Legends Champion picks
Ποιόν Champion στο League Of Legends προτιμάτε σε πιο lane και γιατί ?
Εγώ προτιμώ Wukong solo top γιατί έχει πολύ καλό dmg, engage/dissengage mechanism και στα team fights με την ulti του κάνει την διαφορά !!!
Wukong needs a banana !!!
NO NO Soraka not this kind !!!!!
AHHHHHHHH
Εγώ προτιμώ Wukong solo top γιατί έχει πολύ καλό dmg, engage/dissengage mechanism και στα team fights με την ulti του κάνει την διαφορά !!!
AHHHHHHHH
-
Berserker100 - Δημοσιευσεις : 103
Berserker100 έγραψε:Ποιόν Champion στο League Of Legends προτιμάτε σε πιο lane και γιατί ?
AHHHHHHHH
TRYNDAMERE σε 3vs3 ειναι χαρακτηρας για noobs

-
marine - Δημοσιευσεις : 68
Ξεκινησα πριν 3-4 μερες το LoL μετα απο πολυ πρυξιμο απο τον ξαδερφο μου και νταξει, μπορω να πω οτι καλο ειναι για να περνας την ωρα σου... Πεξαμε μερικα παιχνιδια και επερνα απο τους free παιχτες που ειχε στην λιστα και οταν ηρθε η ωρα να αγορασω μονιμο παιχτη , πηρα τον Master Yi..
Καλο φαινεται αλλα πρεπει να μαθω να τον χρησιμοποιω
Καλο φαινεται αλλα πρεπει να μαθω να τον χρησιμοποιω

-
Babis19944 - Δημοσιευσεις : 8
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης