DotA 2

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Ιαν 2013, 19:54

Ναι καλύτερο φαίνεται αλλά γιατί αργεί τόσο πολύ; Και πότε περίπου θα βγεί; (μέσα στο 2013;) Επίσης, θα κυκλοφορήσει για Mac;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Raphael » 21 Ιαν 2013, 20:42

Το DOTA 2 υπάρχει ήδη. Απλά πρέπει να κατεβάσεις το steam και να κάνεις μια αίτηση. Δεν παίρνει πολύ. Εμένα μετά από κανά μήνα μου έστειλαν την πρόσκληση και τώρα μπορώ και παίζω. ;)
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό Raphael » 21 Ιαν 2013, 20:45

alexthrylos έγραψε:Έχω παίξει και LOL αλλά θα πρέπει να συμφωνίσω πώς το Dota 2 είναι πολύ καλύτερο

Το λολ είναι απλά πιο εύκολο παιχνίδι. Και πιο γρήγορο. Το ντοτα με τα deny και τα blind spots κτλ το κανει πολυ πιο δυσκολο. μην αναφερω και αλλους παραγοντες οπως οταν πεθαινεις χανεις λεφτα κτλ. ειναι πολλα. εγω πλεον παιζω λολ για αυτον τον λογο. θελω να παιζω ανετα και να χαλαρώνω. :D
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Ιαν 2013, 21:39

Nαι υπάρχει αλλά είναι beta. Αυτό το ξέρω. Το έχω στο steam, αλλά έχω mac. Πότε θα βγεί το κανονικό παιχνίδι εννοώ. Και επίσης αν θα βγεί σε mac ξέρει κανείς;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό thepenknife » 21 Ιαν 2013, 21:51

H beta είναι ανοιχτή γύρω στον 1μιση χρόνο, οπότε μέσα στο 2013 (εκτός απροόπτου) θα κυκλοφορήσει και επίσημα το παιχνίδι. Η valve είχε πει ότι ο κύριος λόγος που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα δεν είναι το ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα όλοι οι ήρωες του αρχικού dota (λείπουν γύρω στους 15 heroes), αλλά ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι (από άποψη χωρητικότητας ατόμων) οι servers της. Για το αν θα κυκλοφορήσει σε mac δεν έχω ιδέα...
Τελευταία επεξεργασία από thepenknife και 22 Ιαν 2013, 05:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
thepenknife

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Raphael » 21 Ιαν 2013, 22:52

PetrifieD- έγραψε:Nαι υπάρχει αλλά είναι beta. Αυτό το ξέρω. Το έχω στο steam, αλλά έχω mac. Πότε θα βγεί το κανονικό παιχνίδι εννοώ. Και επίσης αν θα βγεί σε mac ξέρει κανείς;

Ε πρέπει να βγει επιτέλους στο 2013 μιας και έχουν βγάλει σχεδόν όλους τους champion πλέον. Επίσης πιστεύω ότι θα το βγάλουν και σε mac για να μην χάσουν παίκτες μα δεν ξέρω σίγουρα απλά φαντάζομαι. Ψάξε στην valve και σε κανένα άλλο site μήπως βρεις τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 21 Ιαν 2013, 23:40

Θα βγει σίγουρα σε Mac μιας και το έχουν ήδη ανακοινώσει.
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Ιαν 2013, 00:50

Ευχαριστώ ρε SirLvr, τώρα ανακουφίστηκα. Ελπίζω μόνο να μην έχει τις τρελλές απαιτήσεις (αν και δεν νομίζω) γιατί το δικό μου είναι ψιλοπαλιό (του 2009). Λογικά θα παίζει όμως, τέτοια παιχνίδια δεν βασίζονται στα γραφικά (αν και το συγκεκριμένο λένε ότι έχει ωραία).
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 22 Ιαν 2013, 00:57

PetrifieD- έγραψε:Ευχαριστώ ρε SirLvr, τώρα ανακουφίστηκα. Ελπίζω μόνο να μην έχει τις τρελλές απαιτήσεις (αν και δεν νομίζω) γιατί το δικό μου είναι ψιλοπαλιό (του 2009). Λογικά θα παίζει όμως, τέτοια παιχνίδια δεν βασίζονται στα γραφικά (αν και το συγκεκριμένο λένε ότι έχει ωραία).

Ε, δεν νομίζω να θέλει υπερβολικά πράγματα. Λογικά 1GB ram, και Pentium θα είναι τα minimum...
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 01:01

Το συγκεκριμένο έχει πολύ καλά γραφικά. Τώρα ανάλογα τι pc έχεις θα παίξει. Στο δικό μου που είναι αρκετά πιο παλαιό (Pentium IV 2,5 gb ram) από το δικό σου έπαιζε με όλα τα γραφικά low πάντως. Δεν βλεπόταν όμως.... :S Αποκλείεται να θέλει τόσο χαμηλή ram... Προσπάθησε να μπεις να δοκιμάσεις την beta έκδοση. Δεν είναι τόσο δύσκολο να σου κάνουν invite....;)
Άβαταρ μέλους
Raphael

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB