- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 23:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Lineage
35 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Ο Οfficial τώρα ποια έχει χαλάσει, αυτό που βλέπουμε δεν είναι lineage έχει χαλάσει τα πάντα από το xp μέχρι και το craft και γενικά όλο το gmae play..Ο μόνος server που αξίζει κατά την γνώμη μου είναι ο l2dex http://www.lineage.ro/.Όχι μόνο δεν κάνει wipe αλλά είναι και αξιόπιστος.

-
Ulaire - Δημοσιευσεις : 12
Nαι συμφωνώ με τον Ulaire..O dex είναι αρκετά καλός σέρβερ για να παίξεις και η αλήθεια είναι πως official δεν θα το συνηστούσα ούτε εγώ για κανένα λόγο γιατι λόγω των πολλών παικτών υπάρχουν και πολλα donates κάτι που κάποιοι δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν και "αδικήσε" όπως συνήθως σε θέματα pvp/farm κτλπ...
Επίσης γενικά καλύτερα αν θέλετε να ψαχτείτε με L2 συμβουλή μου οι ρώσικοι servers
Επίσης γενικά καλύτερα αν θέλετε να ψαχτείτε με L2 συμβουλή μου οι ρώσικοι servers

-
john666 - Δημοσιευσεις : 15
Οι ρώσικοι είναι οι ποιο fail servers
Πρώτον.Είσαι λάθος
Δεύτερον. Το πρώτο.

Οι ρώσικοι δεν είναι καθόλου fail γιατι έχουν υπερβολικά πολύ κόσμο,πολύ καλοστημένους servers και φυσικά είναι αδύνατο να μην έχουν donate γιατι έχουν και υπερβολικά πολύ καλα server machines να τους στηρίζουν.
-
john666 - Δημοσιευσεις : 15
john666 έγραψε:Nαι συμφωνώ με τον Ulaire..O dex είναι αρκετά καλός σέρβερ για να παίξεις
Μακριά από DEX. Είχα παίξει σε μερικούς server του DEX πριν από κάποια χρόνια (κυρίως στον Arion) και αυτό που κατάλαβα ήταν ότι οι GM δεν νοιάζονταν για τίποτα. Οι ρουμάνοι είναι γενικά πολύ αδιάφοροι. Το ίδιο και οι παίκτες. Πολύ carebear-ισμός.
Σαν τους ελληνικούς server τίποτα. Το ελληνικό flame δεν το φτάνει κανείς.
Ulair έγραψε: Οι ρώσικοι είναι οι ποιο fail servers γιατί παρόλο που όλοι τους είναι πάρα πολύ καλά στημένοι έχουν τα περισσότερα donates και ας μην το έχουν στο site τους.
Οι ρώσικοι server το μόνο που έχουν καλό είναι πολλούς πρόην GM του official και γι αυτό πολλές φορές βλέπεις ρώσικους server με πολύ καλοφτιαγμένα files. Μάλιστα ως γνωστόν πουλάνε τα official files και σε μικρότερους ρουμάνικους server πχ, ή ακόμη και ελληνικούς (παλαιότερα βέβαια).
Raphael έγραψε: παιδιά έχω κάτι χρόνια να ασχοληθώ με το lineage! εξηγήστε πρώτα τι σκ@τ@ είναι τα donates!
Το να δίνει, για παράδειγμα, ένας GM κάποιο σημαντικό in-game item σε έναν παίκτη ή clan, για κάποια ευρώ (συνήθως πολλά). Γενικά στην ελλάδα υπάρχει παρελθόν με τα κρυφο-donates. Παλαιότερα μάλιστα στα net café υπήρχε κάτι σαν "τιμοκατάλογος" και μπορούσες να παραγγείλεις ό,τι ήθελες από GMs. Φυσικά αναφέρομαι σε γνωστούς ελληνικούς server.
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
Οι ρώσικοι δεν είναι καθόλου fail γιατι έχουν υπερβολικά πολύ κόσμο,πολύ καλοστημένους servers και φυσικά είναι αδύνατο να μην έχουν donate γιατι έχουν και υπερβολικά πολύ καλα server machines να τους στηρίζουν.
Εγώ δεν λέω γιατί έχει donates απλά το κακό είναι ότι στο site λέει ότι δεν έχει donates ενώ υπάρχουν άτομα που κάνουν...αυτό εννοώ.

-
Ulaire - Δημοσιευσεις : 12
35 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης