League of Legends

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 15 Ιαν 2013, 00:37

Σίγουρα το πιο επιτυχημένο free2play παιχνίδι μέχρι τώρα. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα το παραδειγμά του και να μην βλέπουμε "free2play" τύπου SWTOR. Αν και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μου αρέσει (προτιμώ την original DotA) οφείλω να παραδεχτώ πως η Riot έκανε φοβερές κινήσεις marketing και μπράβο της που σέβεται τον κόσμο της και γι αυτό όχι μόνο τον κρατάει αλλά τον αυξάνει κιόλας. Πραγματικά ένα παράδειγμα προς μίμηση.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Anna1987 » 21 Ιαν 2013, 21:15

Παίζω εδώ και σχετικά λίγο καιρό... Έχω πάρει τον Ezreal και συνήθως επιλέγω αυτόν... Μου αρέσει αρκετά!!! :)
Άβαταρ μέλους
Anna1987

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό Raphael » 21 Ιαν 2013, 21:23

Εγώ παίζω Jayce top, jungle κυρίως diana και lee sin, adc ashe-ezreal-draven και support που είναι ο κύριος ρόλος μου στα ranked με taric-blitz-nunu και θέλω να πάρω και την Leona που ήταν free τώρα. την δοκίμασα και μου άρεσε. Πολύ καλό επιθετικό support! :D
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό denissoad » 22 Ιαν 2013, 16:59

Εγώ είμαι pro mundo!! Δεν το λέω να ψωνιστώ ή τίποτα τέτοιο... Βγάζω το συμπέρασμα επειδή έχω κατα μέσο οσο 8/3/15 στα games moy . Επισης παίζω και adc . Caitlyn η graves. Αλλα ή θα τα πάω χάλια ή παρα πολύ καλα.. (8/0/5). Για elo δεν έχω άποψη επειδή δεν παίζω καθόλου ranked. Υπάρχει πολύ ενταση και flaming και δεν μου αρέσει . Προσπαθω το gaming μου να ειναι μια ευχάριστη εμπειρία.

(εννοειται πως έχω παίξει με πολλους champions , απλά εγραψα αυτους που χρησιμοποιώ κυριώς)
Άβαταρ μέλους
denissoad

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 17:06

Στα ranked χάνεις elo γι'αυτό και πιο συχνό το rage..... :D
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό denissoad » 22 Ιαν 2013, 17:11

MUNDO!!! (goes where he pleases :P) και απο adc Caitlyn, Graves VARUS!
Άβαταρ μέλους
denissoad

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό Raphael » 23 Ιαν 2013, 11:11

Βγήκε καινούριος ήρωας. Thresh το όνομα του. Η Riot ανέβασε μόλις το champion spotlight.

imba support....
Άβαταρ μέλους
Raphael

Μπόνους rp και δίπλοί ΠΕ για περιορισμένο χρόνο

Δημοσίευσηαπό Raphael » 24 Ιαν 2013, 12:19

Ανακοίνωση της RIOT

Η 3η Σεζόν είναι προ των πυλών και οι διαγωνιζόμενοι μετρούν τις δυνάμεις τους. Είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε την πρόκληση και να τους αντιμετωπίσετε; Για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για την 3η Σεζόν, διαθέτουμε για εσάς δύο μπόνους προσφορές – ένα Σαββατοκύριακο με διπλούς ΠΕ και επιπλέον μπόνους RP με κάθε αγορά:

Το Σαββατοκύριακο διπλών ΠΕ ξεκινά στις 26 Ιανουαρίου και τελειώνει στις 12:59 π.μ. Ώρα Ελλάδος στις 28 Ιανουαρίου
Αποκτήστε επιπλέον μπόνους RP όταν αγοράζετε RP από τώρα έως τις 1 Φεβρουάριος στις 12:59 π.μ. Ώρα Ελλάδος

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά πόσους RP θα λάβετε για αγορές για όσο διάστημα ισχύει το μπόνους προετοιμασίας για την 3η Σεζόν:

2,50 € – 400 RP
5,00 € – 880 RP (800 + 40 μπόνους RP + 40 επιπλέον μπόνους RP)
10,00 € – 1960 RP (1600 + 180 μπόνους RP + 180 επιπλέον μπόνους RP)
20,00 € – 4040 RP (3200 + 420 μπόνους RP + 420 επιπλέον μπόνους RP)
35,00 € – 7300 RP (5600 + 850 μπόνους RP + 850 επιπλέον μπόνους RP)
50,00 € – 10600 RP (8000 + 1300 μπόνους RP + 1300 επιπλέον μπόνους RP)

Δυστυχώς, λόγω του ότι οι μέθοδοι αγορών μέσω κινητών δεν λαμβάνουν μπόνους RP, δεν θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το διπλασιασμένο μπόνους σε αυτές τις συναλλαγές.

Αυτά τα μπόνους θα σας βοηθήσουν να εξοπλιστείτε καλύτερα στην προετοιμασία για το επόμενο κεφάλαιο του αγωνιστικού League of Legends.

Σπάνια η RIOT τα κάνει αυτά οπότε εκμεταλευτείτε το όσοι παίζετε League of Legends.
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσίευσηαπό Ulaire » 24 Ιαν 2013, 14:25

Έχω το καλύτερο site για να βρείτε τα build που σας βοηθάνε έτσι ώστε να κάνετε την διαφορά: http://www.lolpro.com/ , αλλά και το καλύτερο site που σας ενημερώνει για τους counter chars:
http://lolcounter.com/ ..

Gl.
Τελευταία επεξεργασία από Ulaire και 24 Ιαν 2013, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ulaire

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό Raphael » 24 Ιαν 2013, 18:13

Εγώ ξέρω τα http://www.lolking.com και το http://www.lolcounter.com
Άβαταρ μέλους
Raphael

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB