Θέμα με internet

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 21 Σεπ 2014, 16:48

Γράψε μας σε τι ταχύτητα κλειδώνει η γραμμή σου και τις ταχύτητες download που θα δεις μπας και βγάλουμε κάποια άκρη σε πρώτη φάση :)

Αυτό με τη θερμοκρασία δε νομίζω να έχει νόημα γιατί ίσα ίσα το βράδυ θα έπρεπε να είναι πιο κρύα η συσκευή. Έχω router Netgear από το 2005 σερί πάνω στη γραμμή μου και δεν το έχω κλείσει ποτέ. Δεν έχει το παραμικρό θέμα.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 21 Σεπ 2014, 17:09

Πως θα το κοιταξω αυτο με τις ταχυτητες ? Συγνωμη αλλα σε αυτα τα θεματα δεν ειμαι αρκετα ενημερωμενος
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 21 Σεπ 2014, 17:29

Μέσα από το κεντρικό μενού του router σου φαίνεται η ταχύτητα που "κλειδώνει" η γραμμή και στο downloading και στο uploading
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 24 Σεπ 2014, 15:08

Καταρχας ευχαριστω πολυ @Sephiroth !! Εκανα τον ελεγχο και ειναι κολλημενο στα 8064 mbs download / 647 kbs upload τα οποια ειναι καθαρα εικονικα και ψευτικα γιατι η γραμη μου πιανει Max 5.4 Download μετρημενο με ειδικο μηχανηματακι .

Τελικα πηρα για αλλη μια φορα τηλεφωνο και για πρωτη φορα βρεθηκε ενα ειλικρινες παιδι και μου ειπε πως δεν φτιαχνει η γραμμη γιατι ειναι ενοικιαζομενη απο αλλη εταιρια οπου περνω την γραμμη της γιατι στο μερος μου δεν πιανει η εταιρια που εχω τωρα , με λιγα λογια οποτε μπουκωνει η γραμμη τα παιζει το ιντερνετ ... Τι να πει κανεις !!!!!!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 26 Σεπ 2014, 22:33

Αυτό σηκώνει καταγγελία στην Ένωση Καταναλωτή. Γράψε σε παρακαλώ ακριβώς ποια εταιρεία έχεις και από ποια εταιρεία "νοικιάζεται" η γραμμή. Δεν έχει σημασία, από τη στιγμή που σου πουλάνε τη γραμμή και τη σύνδεση, να κόψουν τον κώλο τους να σου προσφέρουν αξιοπρεπή υπηρεσία. Αν είναι δυνατόν, στην Ελλάδα του 2014 να συζητάμε λες και είμαστε μετά από πόλεμο, στα βουνά...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό TomTom » 27 Σεπ 2014, 00:59

Eίχα παρόμοιο πρόβλημα (αρκετά παλιά) στην πόλη στην οποία ήμουν φοιτητής.

Mε λίγα λόγια :

Eίχα ΟΤΕ 4άρα (φαντάσου για πόσο παλιά σου μιλάω) και μόλις είχε έρθει στην πόλη η Forthnet. Βέβαια δεν είχε "ιδιόκτητο"¨δίκτυο και είχαν μπουκώσει τα πάντα. Έποιανα μετά βίας 100klb/sec αντί για 400 όταν μου δούλευε κανονικά.
Αφού είχα επικοινωνία με τον OTE για περίπου 2 εβδομάδες και είδα ότι δεν έγινε τίποτα

Έστειλα e-mail στην EETT με κοινωποίηση στον ΟΤΕ.

Μετά από 2 μέρες όλα ήταν όπως πριν και βέβαια έτσι παρέμειναν.

PS : Ήταν η εποχή που τα πρόστημα έπεφταν βροχή στους παρόχους.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB