Κάθε Κυριακή στις 6 το απόγευμα κάνουμε streaming διάφορα παιχνίδια. Ανοίγω αυτό το θέμα για να προτείνουμε όλοι παιχνίδια που μας βολεύουν να παίζουμε στα streaming. Έχει πολύ φάση όταν μαζεύεται μεγάλη ομάδα μέσα σε κάποιο παιχνίδι, όπως πχ τις προάλλες με το DayZ, όπου ήμασταν κάπου 9 άτομα και οργώσαμε το χάρτη.
Οπότε προτείνετε όποιο παιχνίδι θέλετε, αρκεί να είναι ομαδικό και φυσικά Online. Μια καλή λύση είναι τα free to play, για να μπορούν να τα παίζουν όλοι, αλλά φαντάζομαι και κανένα γνωστό παιχνίδι που το έχουν όλοι (πχ Halo 4, Diablo 3 κτλ) δεν χαλάει που και που.
Επίσης, αν δεν σας βολεύει η συγκεκριμένη ώρα που είναι το streaming, προτείνετε ελεύθερα αλλαγές.
Βάζω μερικές επιλογές για μελλοντικά streaming:
-PlanetSide 2 (free-to-play)
-SMITE (ζητήστε μου Beta key όσοι θέλετε)
-Ghost Recon Online (free-to-play)
-Halo 4
-Guild Wars 2
-Diablo III
-DayZ
-Battlefield 3
-Tribes: Ascend (free-to-play)
-The War Z
-World of Tanks (free-to-play)
-Blacklight: Retribution (free-to-play)
-Star Wars: The Old Republic (free-to-play)
- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 00:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Streaming Κυριακής - Προτείνετε παιχνίδια!
Streaming Κυριακής - Προτείνετε παιχνίδια!
Τελευταία επεξεργασία από GiannisP και 02 Δεκ 2012, 07:46, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
-
GiannisP - Δημοσιευσεις : 455
WoW; Έχει συνδρομή βέβαια αλλά έχω την εντύπωση ότι πολλοί από εδώ πέρα παίζουν. Βέβαια είναι και σε τι server είναι ο καθένας αλλά dungeons γίνονται πλέον και με άτομα από άλλους server π.χ. Θα μπορούσαμε να μαζευτούμε για κανένα dungeon έτσι for fun;
Diablo μέσα αν και με έχει ξενερώσει από το καλοκαίρι. Θα έχει τη πλάκα του όμως.
Diablo μέσα αν και με έχει ξενερώσει από το καλοκαίρι. Θα έχει τη πλάκα του όμως.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Θα μπορούσα να παίξω WoW, αλλά με δωρεάν account για τα πρώτα 20levels. Οπότε φαντάζομαι θα πρέπει και εσείς να ξεκινήσετε νέους χαρακτήρες και δεν νομίζω να έχει και πολύ ενδιαφέρον αυτό.
Σήμερα θα παίξουμε The War Z πάντως. Ουσιαστικά θα το δείτε για πρώτη φορά ζωντανά.
Σήμερα θα παίξουμε The War Z πάντως. Ουσιαστικά θα το δείτε για πρώτη φορά ζωντανά.
-
Δεν θα είχα πρόβλημα να ξεκινήσω νέο χαρακτήρα. Πλάκα έχει το αρχικό leveling απλά είναι λίγο χρονοβόρο για να φτάσεις να παίξεις dungeon (15lvl) όπου και αποκτά πιο ενδιαφέρον. Πλάκα βέβαια έχουν και τα battlegrounds στα 20 lvl 

-
η DotA 2; δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ιδέα για το πότε βγαίνει καν. Eγώ την original εννούσα αλλά πρέπει να έχεις το warcraft 3 the frozen throne. Γι αυτό πρότεινα και το LoL που είναι f2p.
-
PetrifieD- έγραψε:η DotA 2; δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ιδέα για το πότε βγαίνει καν. Eγώ την original εννούσα αλλά πρέπει να έχεις το warcraft 3 the frozen throne. Γι αυτό πρότεινα και το LoL που είναι f2p.
α, νόμιζα ότι εννοούσες το DOTA 2.
Υπάρχει και η περίπτωση του The Secret World βέβαια, το οποίο έγινε buy to play και λογικά θα μπορώ να μπω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα κάπου 20GB download, αλλά αν το έχετε και άλλοι και θέλετε να παίξουμε, πείτε μου για να αρχίσω να κατεβάζω.
Μια άλλη εναλλακτική είναι να παίξουμε τους νέους χάρτες του Halo 4.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης