Καλησπερα παιδια .
Τον τελευταιο καιρο εχω θεμα με την ταχυτητα του ιντερνετ . Ενω το πρωι και το βραδυ ειναι πολυ γρηγορο και κυριοτερα στο θεμα online gaming , καθε απογευμα απο μεσημερι κυριως το ιντερνετ σερνεται κυριολεκτικα !! Εχω κανει τα speedtest και ενω εκει που πιανω γυρω στα 6.5 mb/s , απο μεσημερι μεχρι βραδυ γυρω 9 δεν μπορω να πιασω ουτε 1 mb/s ... Εχω δοκιμασει και αλλο Modem αλλα δεν βλεπω διαφορα . Τι μπορει να φτιαει για αυτο ? Δεν εχω μπορεσει να βρω καποια λυση
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 20:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Θέμα με internet
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
mariodm22 για να αποφύγεις τις ηλίθιες ερωτήσεις από τις τηλεφωνήτριες κατέγραψε τα εξής:
- Κατέβασε μεγάλα άρθρα από τις διευθύνσεις www.apple.com, www.nvidia.com (πχ. drivers ή iTunes). Κατέβασε μεμονωμένα και κατέβασε και συνολικά να δεις σε πρώτη φάση αν τα downloads φτάνουν την "ιδανικά" μέγιστη ταχύτητά σου.
- Κατέβασε τα ίδια αρχεία το πρωί και το βράδυ που έχεις το πρόβλημα.
- Μην εμπιστεύεσαι τα speedtests, γιατί δεν τα δέχονται και οι εταιρείες ως ενδεικτικά.
- Σε δεύτερη φάση στα windows μπες σε περιβάλλον DOS (σε Windows 7, Windows 8) ψάξε το cmd.exe. Αφού το τρέξεις γράψε την εντολή "ping www.nvidia.com -t" να δεις τι ping έχεις το πρωί και τι το βράδυ. Δες το σε συνολικότερη φάση, δηλαδή αν το Ping σου ανεβοκατεβαίνει.
- Δοκίμασε να κάνεις όλα τα παραπάνω έχοντας αφαιρέσει το τηλέφωνο από την μπρίζα γιατί πολλές φορές δημιουργείται πρόβλημα και από αυτό.
Αφού έχεις όλα αυτά τα δεδομένα, πάρτους μετά τηλέφωνο για να μην σε ξεπετάξουν και για να αποδείξεις ότι όντως έχεις πρόβλημα.
- Κατέβασε μεγάλα άρθρα από τις διευθύνσεις www.apple.com, www.nvidia.com (πχ. drivers ή iTunes). Κατέβασε μεμονωμένα και κατέβασε και συνολικά να δεις σε πρώτη φάση αν τα downloads φτάνουν την "ιδανικά" μέγιστη ταχύτητά σου.
- Κατέβασε τα ίδια αρχεία το πρωί και το βράδυ που έχεις το πρόβλημα.
- Μην εμπιστεύεσαι τα speedtests, γιατί δεν τα δέχονται και οι εταιρείες ως ενδεικτικά.
- Σε δεύτερη φάση στα windows μπες σε περιβάλλον DOS (σε Windows 7, Windows 8) ψάξε το cmd.exe. Αφού το τρέξεις γράψε την εντολή "ping www.nvidia.com -t" να δεις τι ping έχεις το πρωί και τι το βράδυ. Δες το σε συνολικότερη φάση, δηλαδή αν το Ping σου ανεβοκατεβαίνει.
- Δοκίμασε να κάνεις όλα τα παραπάνω έχοντας αφαιρέσει το τηλέφωνο από την μπρίζα γιατί πολλές φορές δημιουργείται πρόβλημα και από αυτό.
Αφού έχεις όλα αυτά τα δεδομένα, πάρτους μετά τηλέφωνο για να μην σε ξεπετάξουν και για να αποδείξεις ότι όντως έχεις πρόβλημα.
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
@ Sephiroth
Eυχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου . Εχω μιλησει αρκετες φορες με την εταιρια και δεν λενε να καταλαβουν πως υπαρχει προβλημα με την γραμμη μου και λενε συνεχεια πως το εχουν φτιαξει αλλα στην ουσια καμια διαφορα ...
Θα τα κανω ολα αυτα και θα σου πω τα αποτελεσματα ...
Eυχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου . Εχω μιλησει αρκετες φορες με την εταιρια και δεν λενε να καταλαβουν πως υπαρχει προβλημα με την γραμμη μου και λενε συνεχεια πως το εχουν φτιαξει αλλα στην ουσια καμια διαφορα ...
Θα τα κανω ολα αυτα και θα σου πω τα αποτελεσματα ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Αν τα κάνεις όλα αυτά και δεις διαφορά, δεν μπορούν να σου λένε παπαριές. Είναι ξεκάθαρο πως αν η γραμμή έχει θέμα, θα δεις διαφορά στα νούμερα. Αν έχω καταλάβει καλά, είσαι σε DSLAM που είναι πίτα και όταν αρχίζει και κατεβάζει ο κόσμος σας σκίζει όλους. Δες το και γράψε τα αποτελέσματα να δούμε τι και πως 

-
τωρα θα πω και εγώ την εξυπνάδα μου. λες οτι το μεσημέρι ζορίζεται και όχι το βράδυ. μηπως απλά ζεσταίνεται το router σου? βαλε μια βάση laptop (Αυτες με τον ανεμιστήρα) από κάτω και τσεκαρε αν θα δεις διαφορά. (το δικό μου με πέταγε σα τρελό. μετά από 1 restart και μία βάση δουλεύει απροβλημάτιστα)
- Driftakos
- Δημοσιευσεις : 4
Γράψε μας σε τι ταχύτητα κλειδώνει η γραμμή σου και τις ταχύτητες download που θα δεις μπας και βγάλουμε κάποια άκρη σε πρώτη φάση 
Αυτό με τη θερμοκρασία δε νομίζω να έχει νόημα γιατί ίσα ίσα το βράδυ θα έπρεπε να είναι πιο κρύα η συσκευή. Έχω router Netgear από το 2005 σερί πάνω στη γραμμή μου και δεν το έχω κλείσει ποτέ. Δεν έχει το παραμικρό θέμα.

Αυτό με τη θερμοκρασία δε νομίζω να έχει νόημα γιατί ίσα ίσα το βράδυ θα έπρεπε να είναι πιο κρύα η συσκευή. Έχω router Netgear από το 2005 σερί πάνω στη γραμμή μου και δεν το έχω κλείσει ποτέ. Δεν έχει το παραμικρό θέμα.
-
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης