καλημέρα σας,
έχω μια ερώτηση: αν αγοράσω μια κάρτα των 20ευρώ με την οποία θα πάρω RP points πρέπει να την ενεργοποιήσουν στο ταμείο του καταστήματος (για παράδειγμα σε κάποιο κατάστημα Seven).
Η ερώτηση είναι αν υπάρχει κάποιο χρονικό όριο μέσα στο οποίο εγώ πρέπει να "ξύσω" και να εισάγω τον κωδικό στο παιχνίδι. Μπορώ να το κάνω οποτεδήποτε ή μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα πχ 2 ημερών απο την ενεργοποίηση;
- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 10:49 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
League of Lenends (LOL) και αγορά κάρτας
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
kirgom έγραψε:Καλημέρα,
Δεν ήξερα καν οτι η prepaid χρειάζεται ενεργοποίηση απο το κατάστημα όπως λες, εάν ειναι όντως έτσι τότε η πιο σίγουρη γνώμη είναι του πωλήτη που θα σου το πουλήσει, αν έχει διορία ενεργοποίησης.
πριν απο λίγο γύρισα απο το κατάστημα και ο πωλητής μου είπε ότι δεν γνωρίζει.....
- tempo
- Δημοσιευσεις : 6
Χρεωστική
Εγώ βρήκα την υγεία μου με τις online αγορές με την χρεωστική μου. Βέβαια αν δεν είχα δουλειά αυτό δεν θα ήταν εφικτό.
Το καλό είναι ότι πλεόν τα Public τουλάχιστον πέρα από τις prepaid του Lol πρόσθεσαν και Gia to Heroes of the storm.
Μακάρι να μπουν και άλλα παιχνίδια σιγά σιγά.
Το καλό είναι ότι πλεόν τα Public τουλάχιστον πέρα από τις prepaid του Lol πρόσθεσαν και Gia to Heroes of the storm.
Μακάρι να μπουν και άλλα παιχνίδια σιγά σιγά.
-
pakos - Δημοσιευσεις : 76
Paysafe
Νομίζω πως λειτουργουν κανονικα οι paysafe δεν το εχω δοκιμασει αλλα σχεδον παντου ξανα λειτουργουν κανονικα
- kostas1644
- Δημοσιευσεις : 6
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης