Σκέψεις σχετικά με την κατάσταση του Retro Gaming

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Σκέψεις σχετικά με την κατάσταση του Retro Gaming

Δημοσίευσηαπό lukahils2 » 28 Σεπ 2020, 10:07

Ξέρω ότι έχει συζητηθεί στο παρελθόν, αλλά είμαι περίεργος για το ποιες είναι οι σκέψεις άλλων ανθρώπων σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του παιχνιδιού Retro. Ζητώ γιατί στο Instagram έχω παρατηρήσει πολλούς συλλέκτες να πετούν την πετσέτα τον τελευταίο καιρό και να πουλήσουν τις συλλογές τους και μιλώ για άτομα με ΜΕΓΑΛΕΣ συλλογές, όχι για άτομα που έχουν συμμετάσχει σε αυτό για ένα χρόνο ή λιγότερο. Όλοι υποφέρουμε από εξάντληση κατά καιρούς, σε οποιοδήποτε χόμπι πραγματικά, αλλά συνήθως οδηγεί σε επαναπροσδιορισμό και πώληση πραγμάτων που δεν σημαίνουν τόσο πολύ για εμάς. Απλώς φαίνεται ότι βλέπω τουλάχιστον 1 άτομο την εβδομάδα που είναι σαν "Έχω τελειώσει, θέλω όλα αυτά τα πράγματα να φύγουν, θα επικεντρωθώ ξανά στην οικογένεια / ταξίδια / άλλα χόμπι / κλπ ....." έκρηξη τελικά φούσκα; (Ελπίζω να έχει έτσι ώστε να μπορώ επιτέλους να βρω μερικά από αυτά τα βαριά χτυπήματα σε μια αξιοπρεπή τιμή.)appvalley tutuapp tweakbox
lukahils2

Δημοσιευσεις : 1

Μέση λύση

Δημοσίευσηαπό byron13 » 01 Οκτ 2020, 04:19

Μια μέση λύση είναι οι mini retro κονσόλες. Κοίτα, αν έχεις χώρο για συλλογή ως συλλέκτης είναι ωραίο να μαζεύεις ρετρό πράγματα, αλλά αν δεν έχεις;
byron13

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό BrazHlias » 10 Μαρ 2021, 13:20

lukahils2 έγραψε:Ξέρω ότι έχει συζητηθεί στο παρελθόν, αλλά είμαι περίεργος για το ποιες είναι οι σκέψεις άλλων ανθρώπων σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του παιχνιδιού Retro. Ζητώ γιατί στο Instagram έχω παρατηρήσει πολλούς συλλέκτες να πετούν την πετσέτα τον τελευταίο καιρό και να πουλήσουν τις συλλογές τους και μιλώ για άτομα με ΜΕΓΑΛΕΣ συλλογές, όχι για άτομα που έχουν συμμετάσχει σε αυτό για ένα χρόνο ή λιγότερο. Όλοι υποφέρουμε από εξάντληση κατά καιρούς, σε οποιοδήποτε χόμπι πραγματικά, αλλά συνήθως οδηγεί σε επαναπροσδιορισμό και πώληση πραγμάτων που δεν σημαίνουν τόσο πολύ για εμάς. Απλώς φαίνεται ότι βλέπω τουλάχιστον 1 άτομο την εβδομάδα που είναι σαν "Έχω τελειώσει, θέλω όλα αυτά τα πράγματα να φύγουν, θα επικεντρωθώ ξανά στην οικογένεια / ταξίδια / άλλα χόμπι / κλπ ....." έκρηξη τελικά φούσκα; (Ελπίζω να έχει έτσι ώστε να μπορώ επιτέλους να βρω μερικά από αυτά τα βαριά χτυπήματα σε μια αξιοπρεπή τιμή.)appvalley tutuapp tweakbox

Αν καταλαβα καλα φιλε μου, εσυ αναφερεσαι κυριως σε συλλεκτες. Δεν σε καταλαβα απολυτα, διοτι η μεταφραση απο το google translate δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Το να εισαι συλλεκτης παντως ειναι δυσκολο. Δεν μιλαμε για μια μικρη συλλογη στην οποια εχεις μονο πραγματα με τα οποια εχεις ασχοληθει προσωπικα και απλως τα κρατησες.

Μιλαμε για πολυ χρονο, ακομα περισσοτερο χρημα και καποια στιγμη και ενα πρακτικο προβλημα που ειναι ο χωρος. Ε καποια στιγμη "σκας" καταλαβαινεις πως ειναι ενας ψυχαναγκασμος και το παρατας το αθλημα. Λες ενα "Ως εδω ηταν" και σταματας να πετας τα χρηματα σουγια ενα πραγμα επι της ουσιας ανουσιο (sic).

Ποιο το νοημα να εχεις ενα δωματιο στο σπιτι σου με πραγματα που αφορουν το gaming μονο και μονο για να τα βλεπεις; Και μαλιστα αυτα να τα χρυσοπληρωνεις και να σου τρωνε τοσο χρονο για περιποιηση, συντηρηση, ευρεση νεων πραγματων κλπ.
Άβαταρ μέλους
BrazHlias

Δημοσιευσεις : 12

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB