Games και σχολικές εξετάσεις

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Games και σχολικές εξετάσεις

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 20 Μάιος 2012, 16:25

Θα έβαζα και τις πανεπιστημιακές, αλλά retro δεν :P (sorry μεγαλύτεροι αχαχα).

Σε τι παιχνίδια καήκατε όταν είχατε να διαβάσετε για εξέταση Γεωγραφίας, Μαθηματικών, Έκθεσης κ.λπ σε Γυμνάσιο, Λύκειο ;;;

SNES : Donkey Kong 2,3, Goof Troop (νομίζω :P), F-Zero (το προσκυνώ).

Megadrive : Sonic The Hedgehog, Mortal Kombat 2, Mortal Kombat Trilogy.

Θυμάμαι αχνά ένα παιχνίδι με ένα ποδήλατο bmx στο Playstation 1 (δεν θυμάμαι τίτλο και όχι, το bmx δεν αναγράφεται σε αυτόν), Diablo 1, Coolboarders, Resident Evil DC, 2.

Στο Playstation 2 το Pro και ένα Gran Turismo που δεν θυμάμαι ποιο απ' όλα ήταν.

Τα άλλα δεν μου έρχονται μέχρι στιγμής...

Θυμηθείτε και εσείς στιγμές που σας έπιαναν οι γονείς σας και σας τα έχωναν :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 20 Μάιος 2012, 16:42

Πόσα χρόνια πίσω πρέπει να με πας, ε; χμ.... Κάτσε γιατί έχασα τους αριθμούς :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 20 Μάιος 2012, 17:33

Sorry αδερφέ, αλλα με τόσα παιχνίδια που αναφέρεις λογικά πρέπει να κάνεις για 6η-7η φορά την 6η δημοτικού! :D

Εμένα δυστυχώς τις συγκεκριμένες περιόδους έπεφτε λουκέτο (απο ανωτέρους), οπότε καταλαβαίνεις... Απλώς το κάψιμο έπρνε μία μικρή παράταση... :P
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Shepard » 20 Μάιος 2012, 17:43

To μόνο που μου είχε απομείνει στις εξετάσεις τις 1ης Λυκείου, ήταν το Ace Combat και αυτό γιατι δεν το είχαν πάρει χαμπάρι τα αφεντικά του σπιτιού.

Κατα τα άλλα, στις άλλες τάξεις, από μόνος μου δεν έπαιζα εκείνες τις ημέρες διότι ήξερα ότι θα με κάψει!
Έβαζα πείσμα ότι θα γράψω καλά για να παίξω! (βέβαια ότι και να έγραφα, έπαιζα μετά είτε για επιβράβευση είτε για να ξεχαστώ...)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 20 Μάιος 2012, 18:00

Όπως καταλαβαίνεις η ομάδα του enternity αποτελείται απο "φυτά".....:D
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Shepard » 20 Μάιος 2012, 18:16

nfs_maniac έγραψε:Όπως καταλαβαίνεις η ομάδα του enternity αποτελείται απο "φυτά".....:D

:P :lol: :P :lol: :P

Πάλι καλά να λέτε που δεν ειχαν βγει τα smartphones με την σημερινή τους μορφή και με τις παιχνιδάρες τους... ακόμα 3η λυκείου θα δίναμε! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 21 Μάιος 2012, 15:19

δευτερα γυμνασιου ...διαβασμα μαθηματικων....Με snes και KILLER INSTICK .. :x Ποτέ δεν παραπονέθηκα γιατι ημουν κουμπουρας ... :P
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Rapsos13 » 01 Ιούλ 2012, 00:11

Χμμμ Έβγαλα σχεδόν όλο το Γυμνάσιο-Λύκειο με 3 παιχνίδια. Football Manager, Total War και Φυλετικές Μάχες. Έπαιζα κάθε μέρα για αρκετές ώρες ανεξάρτητα σχολείο, εξετάσεις ή διακοπές. Ωραίες εποχές :Ρ
Άβαταρ μέλους
Rapsos13

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό korko » 09 Δεκ 2012, 16:38

όταν έδινα πανελλήνιες το 2009 είχα λιώσει το Resident evil 5...ρετρό δεν είναι αλλά είναι αληθινή ιστορία....όσο για γενικά από την πρώτη γυμνασίου μέχρι την τρίτη λυκείου το football manager ήταν το κόλλημα μου...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό lust » 16 Δεκ 2012, 21:17

Επειδη καθε καλοκαιρι οι γονεις ειχαν το φουλ της δουλειας ελιωνα ανελεητα

age of empires/ mytholohy/titans pro/fifa gran turismo ατελειοοοτο λιωσιμο αλλα 2-3 ποδοσφαιρακια καποιο medal of honor στο ps2 α και maste of olympous zeus/poseidon pc
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Επόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB