Ποιά από τις δύο σειρές προτιμάτε?
(Ανφέρομαι στα Resident Evil 1,2,3,code Veronca και στα Silent Hill 1,2,3,4 )
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Resident Evil ή Silent Hill ????
23 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Κι έγω δεν έχω πάρει θέση. Έχοντας αφιερώσει πολύ χρόνο και στις δύο σειρές έχω καταλήξει στο ότι πρόκειται για δυο σειρές που όσο μοιάζουν τόσο διαφέρουν. Σίγουρα το RE είναι πρωτοπόρο αλλά το Silent Hill μας πήγε αλλού. Σίγουρα δεν θα υπήρχε Silent Hill χωρις το Resident Evil.
Ο λόγος που υπάρχει αυτό το θέμα είναι πιο πολύ για να κάνουμε μία συζήτηση πάνω στις 2 σειρές και όχι για να βγάλουμε νικητή.
Τα δικά μου αγαπημένα είναι Resident Evil 2 και Silent Hill 2.
Αυτές τις μέρες τελείωνω το Silent Hill 4, το οποίο ποτέ δεν έπαιξα στην ώρα του επηρεασμένος από την κριτική που δέχθηκε στην κυκλοφορία του. Λίγο πριν το τέλος το βρίσκω πάρα πολυ καλό.
Ο λόγος που υπάρχει αυτό το θέμα είναι πιο πολύ για να κάνουμε μία συζήτηση πάνω στις 2 σειρές και όχι για να βγάλουμε νικητή.
Αυτές τις μέρες τελείωνω το Silent Hill 4, το οποίο ποτέ δεν έπαιξα στην ώρα του επηρεασμένος από την κριτική που δέχθηκε στην κυκλοφορία του. Λίγο πριν το τέλος το βρίσκω πάρα πολυ καλό.
-
amianen - Δημοσιευσεις : 97
amianen έγραψε:Κι έγω δεν έχω πάρει θέση. Έχοντας αφιερώσει πολύ χρόνο και στις δύο σειρές έχω καταλήξει στο ότι πρόκειται για δυο σειρές που όσο μοιάζουν τόσο διαφέρουν. Σίγουρα το RE είναι πρωτοπόρο αλλά το Silent Hill μας πήγε αλλού. Σίγουρα δεν θα υπήρχε Silent Hill χωρις το Resident Evil.
Συμφωνώ κι επαυξάνω! Ακριβώς αυτά θα έλεγα! Το Silent Hill δε μου έλεγε πολλά!
Αν έβγαινε και του Κοτζίμα το παιχνίδι θα είχαμε διαφορετική κουβέντα τώρα.....
- st4vr0s@p0p1!
- Δημοσιευσεις : 257
23 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης