Οι αγαπημένοι σας "κακοί" στην ιστορία του gaming

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Οι αγαπημένοι σας "κακοί" στην ιστορία του gaming

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 13:52

Εδώ αγαπητοί φίλοι και φίλες ποστάρουμε τους αγαπημένους μας villains!!! Από Dr Willy μέχρι και σήμερα, ο καθένας μας σίγουρα έχει κάποιον που σημάδεψε θετικά η αρνητικά τη gaming σταδιοδρομία του! Ξεκινάμε λοιπόν...

Kefka μακράν για μένα. Ο πιο... ικανός κακός, κωμικοτραγική φιγούρα. Γενικά πολύ μπροστά το FFVI στο character development.
(Αν δε παινεύεις το σπίτι σου...) :lol:
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 09 Οκτ 2014, 16:35

Υπαρχουν πολλοι villains που κερδιζουν τις εντυπωσεις και σου μενουν.

Δυο απο τους αγαπημενους μου ειναι: ο Wesker της σειρας Resident Evil-το πειραματοζωο με τα σουπερ γονιδια,που προσπαθησε να γινει θεος και ο Heytham απο το Assassins Creed- ο Templar που πιστευε οτι μπορει να φερει ταξη στον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Re: Οι αγαπημένοι σας "κακοί" στην ιστορία του gaming

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 16:38

Magus από το chrono trigger επίσης!!! Άλλο κορυφαίο JRPG... Τι διαμάντια έφτιαχνες ρε square!!!! Τι κατάντια είναι αυτή;;;
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Alucard » 24 Οκτ 2014, 12:55

Psycho Mantis, Metal Gear Solid (1997).

Ακόμα θυμάμαι πόσο είχα ψαρώσει στιγμιαία όταν ο Mantis, έχοντας διαβάσει τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης μου, είπε: "You like Castlevania, don't you?"...
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Dural » 31 Οκτ 2014, 13:14

Alucard έγραψε:Psycho Mantis, Metal Gear Solid (1997).

Ακόμα θυμάμαι πόσο είχα ψαρώσει στιγμιαία όταν ο Mantis, έχοντας διαβάσει τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης μου, είπε: "You like Castlevania, don't you?"...

εντάξει, τι θυμήθηκες τώρα; Νομίζω όλοι μας είχαμε ψαρώσει εκείνη την στιγμή. Επικό, απλά.

Εγω δεν μπορώ να ξεχωρίσω συγκεκριμένα κακούς, αλλά μου ήρθαν στο μυαλό οι 4 του Star Wolf Team στο Nintendo 64.

"Peppyyyy, long time no see"
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 01 Νοέμ 2014, 11:49

Είναι πάρα πολλοί αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι ολονών τα ονόματα. H μάγισσα από το FFVIII, ο Ποσειδώνας από το GOW 3 καθώς και ο Δίας από τα GOW 2+3. Μη ξεχάσω και τον γλυκύτατο Nemesis και τον ατιμούλη τον Tyrant από τη σειρά Resident Evil. Και τέλος ο Pyramid Head από το Silent Hill. Πολύ επιβλητική φιγούρα...
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

Δημοσίευσηαπό john-data » 10 Νοέμ 2014, 12:42

Αγαπημένος κακός μόνο νεκρός!
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Επόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης