The best Saturn games

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

The best Saturn games

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 12 Σεπ 2011, 13:24

Ένα μηχάνημα που αδικήθηκε από τις περιστάσεις και ίσως την ίδια τη Sega μα χωρίς αυτό το gaming θα ήταν φτωχότερο. Ποιά παιχνίδια είχατε? Ποιά ξεχωρίζετε? Ποιά σας έχουν μείνει στο νου?
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 12 Σεπ 2011, 23:40

H σειρά Panzer Dragoon ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές της κονσόλας, με αποκορύφωμα το εκπληκτικό rpg Panzer Dragoon Saga.

To Shining Force III ήταν επίσης μια όαση στην γενικότερη έλλειψη rpgs σε σχέση με το Playstation, μιας σειράς που θα άξιζε ένα ολοκληρωμένο remake με τα 2 παιχνίδια της ιστορίας που δεν είδαμε ποτέ.

Το Sega Rally ήταν το απόλυτο λιώσιμο στην κονσόλα, φοβερά διπλά με παρέα. Όπως επίσης και με τίτλους όπως το Fighter's Megamix ή το Guardian Heroes. Ακόμα και σε Worldwide Soccer 98' με γκολ απ'τη σέντρα.

Άλλα αγαπημένα το Enemy Zero, Story of Thor, Dragon Force, Nights, Exhumed, Baku Baku Animals, Streetfighter Alpha, Darkstalkers...

Γενικά το Saturn, το οποίο είχα αγοράσει πολύ πριν απ'το Playstation, μου χάρισε πολλές όμορφες στιγμές με φίλους σε σχέση με τις περισσότερο προσωπικές εμπειρίες που αποκόμησα με το Play. Στιγμές που συνεχίστηκαν στον ίδιο ρυθμό και στο Dreamcast. Λάτρευα την arcade και "παίζουμε διπλό" λογική των τίτλων της Sega τότε.
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό Shepard » 13 Σεπ 2011, 07:01

Εγώ δεν θέλω πολλά! Με μια αναβίωση του Shenmue είμαι καλλυμένος! :)

(βέβαια το ντεμπούτο έγινε στο Dreamcast, αλλά τέτοια παιχνίδια δεν ξεχνιούνται!)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Altair » 10 Οκτ 2011, 11:34

Με Saturn δεν ασχολήθηκα ποτέ,αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που το είδα εν δράσει στο σπίτι ενός φίλου.Έτρεχε ένα παιχνιδάκι σχετικά άγνωστο τότε και είχα μείνει άλαλος.Να δεις πως το λέγανε.Α ναι.Tomb Raider.
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Δεκ 2011, 17:53

Με το Saturn δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα πλην από λίγους τίτλους και αυτούς που ήταν καλύτεροι από το play station το exhumed , και το αγαπημένο μου deep fear ένας πολύ καλός τίτλος surviving horror (όχι βέβαια στα ίδια επίπεδα του resident) αλλά τότε το τελείωσα ασχέτως την δυσκολία ….
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό spinemm » 10 Μαρ 2012, 12:26

SEGA RALLY

Panzer Dragoon

Nights (into dreams)

και φυσικα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Shenmue
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό dreaming123 » 15 Ιαν 2013, 12:19

'Aσχετο θυμάμαι το θείο απο το Αμέρικα (Αθήνα) να του ζητάω psx και αντι αυτού να μου φέρνει sega saturn!Kαι πρώτο παιχνίδι Τomb Raider που είναι το αγαπημένο μου όλων των ice age!
Μετά sega rally,panzer dragon,Nights into dreams με το τούμπανο χειριστήριο,Pandemonium,Virtua Fighter,Virtual Cop και λιώσιμο με fifa 96 μαζί με εναν φίλο.
Άβαταρ μέλους
dreaming123

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 15 Ιαν 2013, 12:27

Εδω έπαιξα για πρωτη φορα σοβαρο μπασκετακι,το NBA action,πολυ καλο το rayman,αν και οχι exclusiveεδω πρωτο έπαιξα το Croc,

Marvel Vs Street Fighter και μετα το επαιζα καθηγητης στο arcade,

Και φυσικα το τρομερα SEGA RALLY
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 15 Ιαν 2013, 12:34

Ωραίο ήταν στο Saturn και το Die hard Arcade πολύ δράση και έντονο ξύλο ...κρίμα που δεν βγαίνουν τέτοιοι τίτλοι πια...είχαν τρελή διασκέδαση και ειδικά σε coin ops έδινε πόνο....
εξίσου μου άρεσε και το Vitrual cop
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 11:44

Αν δεν ειχε το τσιπακι η sony θα ηταν δικαιος ο ανταγωνισμος μεταξυ τους.αλλα δυστυχως...
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Επόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB