Όλοι κάποτε κυκλοφορούσαμε στα arcades της γειτονιάς μας (και όχι μόνο), καταθέτοντας το χαρτζιλίκι μας στα Street Fighter, τα Mortal Kombat και τα SEGA Rally εκείνης της γενιάς. Το ερώτημα τώρα δεν είναι ποια από τα παιχνίδια εκείνα ήταν τα αγαπημένα σας, αλλά σε ποια ήσασταν πραγματικά καλοί, σε βαθμό να μαζεύετε κοινό πίσω σας όταν παίζατε. Αν θυμάστε και σκορ, χρόνους, κλπ, ακόμα καλύτερα.
Έχουμε και λέμε λοιπόν: SEGA Rally Championship 2 (4.01'.17")
Neeeext!
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 16:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Arcade ποζεριές
Ωραίο θέμα...Εγώ ακόμα κατεβαίνω στο village park και παίζω λίγο κανα arcade....Υπάρχει ένα παιχνίδι που πραγματικά όμως λιώνω μαζί με τη κοπέλα μου που έχει εκεί..Δεν θυμάμαι όνομα ρε γαμώτο , αλλά είναι σε φάση 'bust a groove'...Δεν νομίζω να έχουμε κάνει κανα τρελό σκορ αλλά εχουμε γίνει αρκετα καλοί και την τελευταία φορά υπήρχαν 10-15 άτομα που μας κοίταζαν...
-
silver_knight - Δημοσιευσεις : 104
Πωπωπωπωω Ghost 'n' Goblins!!!! φοβερο παιχνιδι....
Εγω ημουν καλη στο Bubble Bobble, στο Wonderboy in Monsterland, στο Cabal, στο Outrun, ενα ποδοσφαιρακι το Tehkan, στο RAD Mobile, στο SEGA RALLY (μονο με την Lancia...για εναν απιστευτο λογο οποτε επαιζα με την Τοyota δεν τα πηγαινα καλα) και στο SEGA RALLY 2.
Εγω ημουν καλη στο Bubble Bobble, στο Wonderboy in Monsterland, στο Cabal, στο Outrun, ενα ποδοσφαιρακι το Tehkan, στο RAD Mobile, στο SEGA RALLY (μονο με την Lancia...για εναν απιστευτο λογο οποτε επαιζα με την Τοyota δεν τα πηγαινα καλα) και στο SEGA RALLY 2.

-
spinemm - Δημοσιευσεις : 84
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης