Το πρώτο σας videogame

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό korko » 04 Δεκ 2012, 14:51

mortal kombat trilogy για sega saturn
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 04 Δεκ 2012, 15:56

πω τα παλιά mortal combat τα λιώναμε στα arcade. Φοβερά για την εποχή και πολύ αίμα επίσης. FINISH HIM!
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 04 Δεκ 2012, 18:25

Eνα απο τα αγαπημένα μου mortal kombat απειρες μαχιες με τον sub zero...

ποτε δε καταφερα να ξεκλειδωσω τον smoke.... :evil:
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό korko » 04 Δεκ 2012, 21:11

και το καλύτερο ήταν στο playstaion που το είχα αυθεντικό και μπορούσες να κάνεις όλα τα fatality κλπ μόνο με ένα κουμπί άμα ήξερες να τα ξεκλειδώνεις...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 05 Δεκ 2012, 01:02

Εγώ είχα μάθει μερικά στα arcade αλλά το είχα λιώσει κιόλας. Αυτό το ανελέητο χτύπημα κουμπιών μου έχει λείψει... :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 05 Δεκ 2012, 01:38

Ω, ναι...Ειδικά σε κάποια challenges που έπρεπε πχ να σπάσεις κάτι τούβλα, αναστέναζαν τα κουμπιά!
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Gohan » 05 Δεκ 2012, 11:03

το πρωτο μου videogame.... αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν το watara supervision με το παιχνιδι crystball μετα απο αλλαγη ελαττωματικου αταρι! Και ενα stand alone tetris επισης εκεινη την εποχη... και πιο παλια tiger(sf2,jp) και κατι μικρες handheld κονσολιτσες με ενα απλοποιημενο παιχνιδι και ξυπνητηρι θυμαμαι.... και μετα τα χριστουγεννα της τριτης δημοτικου ηρθε h sega me ton sonic στη ζωη μου! αχχχ νοσταλγια με πιανει μερες που ειναι...
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 18 Δεκ 2012, 01:47

Εικόνα

Τα θυμάται κανείς τα Game&Watch της nintendo; Σίγουρα ένα απο τα πρώτα που έπαιξα είναι το συγκεκριμένo. Είναι λίγο πριν την εποχή μου, το ξέρω, και δεν θυμάμαι καν πως έπεσε στα χέρια μου. Νομίζω το είχα βρεί στο σπίτι των παππούδων μου. Το είχα παίξει πολύ μικρός. Το είχα ξεχάσει τελείως και δεν το ανέφερα στο προηγουμενό μου ποστ αλλά σήμερα μου ήρθε τελείως ξαφνικά στο μυαλό. Το έχει παίξει κανείς; Αν όχι το συγκεκριμένο, ίσως κάποιο άλλο Game&Watch; Πω πω φοβερή ανάμνηση...
Τελευταία επεξεργασία από PetrifieD- και 18 Δεκ 2012, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 18 Δεκ 2012, 04:56

@PetrifieD-

Game&Watch σιγουρα δεν εχω παιξει ποτε, αλλα εχω παιξει ενα σωρο απομιμησεις του! Καποτε ειχα μαλιστα μια που ειχε σχημα gameboy και αλλαζες τις οθονες κατι σαν κασετες.

Τα αυθεντικα παιχνιδια τα παιξα μερικα χρονια αργοτερα οταν ενας φιλος μου δανεισε το εκπληκτικο gameboy camera που περιλαμβανε μερικα!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 18 Δεκ 2012, 05:08

Aυτό με τις οθόνες το έχω δει αλλα το θυμάμαι αμυδρά. Τη camera την είχα και εγώ στο gameboy :) Το Game&Watch φοβερό. Περνούσε πολύ ευχάριστα η ώρα. Ειδικά όταν στη τηλεόραση έχει Φώσκολο και Μικρούτσικο. :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB