- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 14:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένο retro ποδοσφαιράκι!
Καλά όλοι μας μη νομίζεις. Τότε η κονσόλα στο σπίτι δεν ήταν κατι το εύκολο, οπότε ξεσπάγαμε στα arcade 

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Καλά ναι άπειρο λιώσιμο και άπειρα κατοστάρικα. Εμένα τότε η έξοδός μου ήταν φαΐ με φίλους στα goodys και μετά "ηλεκτρονικά" (έτσι τα λέγαμε τότε τα arcade
).

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Λοιπόν σήμερα διαβάζοντας το άρθρο-αφιέρωμα στο sensible soccer συνειδητοποίησα ότι το έχω παίξει στο πρώτο gameboy οπότε πρέπει να μπεί και αυτό στα αγαπημένα retro ποδοσφαιράκια για μένα. Καλά μεγάλη αποκάλυψη το σημερινό 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Με διαφορα το Tehkan. Ακομα και σημερα παιζουμε με τον αδερφο μου καμια φορα. Και τωρα κολλησα και τον ανιψιο..
-
akisbeat77 - Δημοσιευσεις : 95
είναι πολλά τα ποδοσφαιράκια διαμάντια αλλα κατα την αποψή μου πρώτο με διαφορά ειναι το
Virtua striker 2 ver 98'
μετα ακολουθούν το sensible soccer 95-96
και μετα το iss pro 98 το είχα πάρει (ακόμα το θυμάμαι ) 18 χιλιαδες δραχμες τοτε....
Virtua striker 2 ver 98'
μετα ακολουθούν το sensible soccer 95-96
και μετα το iss pro 98 το είχα πάρει (ακόμα το θυμάμαι ) 18 χιλιαδες δραχμες τοτε....
-
kmanikas13 - Δημοσιευσεις : 50
[/quote]
Στο dreamcast φυσικά...
[/quote]
Oχι στα arcades , μιλάω για το virtua striker 2 ver 98 που βγηκε μονο στα ουφαδικα , το gameplay του ειναι απεριγραπτο και δεν μπορεσε να το ξεπεράσει ουτε το virtua striker 2 ver 2000 που βγηκε και στο dreamcast μετα !!
Στο dreamcast φυσικά...

Oχι στα arcades , μιλάω για το virtua striker 2 ver 98 που βγηκε μονο στα ουφαδικα , το gameplay του ειναι απεριγραπτο και δεν μπορεσε να το ξεπεράσει ουτε το virtua striker 2 ver 2000 που βγηκε και στο dreamcast μετα !!
-
LIONHEART έγραψε:kmanikas13 έγραψε:είναι πολλά τα ποδοσφαιράκια διαμάντια αλλα κατα την αποψή μου πρώτο με διαφορά ειναι το
Virtua striker 2 ver 98'
Στο dreamcast φυσικά...
Ευτυχως που υπάρχει και ο supermodel και παίζουμε τα παιχνίδια της sega στον υπολογιστη
http://www.youtube.com/watch?v=F2cneIXu7L0
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης