Dreamcast

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 12 Μαρ 2013, 02:46

Aυτό είναι το κακό με τις παλιές άσπρες κονσόλες. Λερώνονται εύκολα και το πιο συνχό είναι το κιτρίνισμα. Βγάλε τα πλαστικά και βάλε τα στη χλωρίνη :P

Πέρα από την πλάκα ο Λεοντόκαρδος έχει δίκιο. Μόνο με βάψιμο φτιάχνει αυτό αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι σαν καινούριο. Το σημαντικό πάντως είναι ότι δουλεύει και μπορείς να παίξεις. Η εμφάνιση του κουτιού ας περάσει σε 2η μοίρα :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Gohan » 13 Μαρ 2013, 12:27

Εγω 2 προωληματα αντιμετωπιζω. Ενα με τον αναλογικό του χειριστηριου που δεν "γλιστραει" αλλα σαν να κολλαει και ενα με το καπακι που για να μην κανει συνεχεια restart τα cds πρεπει να μην το κλεινω ερμητικά(να κουμπωσει δηλαδη) αλλα να τοποθετω ενα βιβλιο ή ενα dvd case απο πανω του.
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Max33rw » 13 Μαρ 2013, 18:26

PetrifieD- έγραψε:Aυτό είναι το κακό με τις παλιές άσπρες κονσόλες. Λερώνονται εύκολα και το πιο συνχό είναι το κιτρίνισμα. Βγάλε τα πλαστικά και βάλε τα στη χλωρίνη :P

Πέρα από την πλάκα ο Λεοντόκαρδος έχει δίκιο. Μόνο με βάψιμο φτιάχνει αυτό αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι σαν καινούριο. Το σημαντικό πάντως είναι ότι δουλεύει και μπορείς να παίξεις. Η εμφάνιση του κουτιού ας περάσει σε 2η μοίρα :)

Το αντιθετο πρεπει να ισχυει, αυτο που μας νοιαζει περισσοτερο σε κατι ρετρο ειναι το χειριστηριο και το κουτι! Για να παιχνιδια μπορεις να τα παιξεις και σε emulator!
Άβαταρ μέλους
Max33rw

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό spinemm » 18 Μαρ 2013, 19:32

LIONHEART έγραψε:Και κάποιες εικόνες... ;)
Εικόνα
Super Black Edition Dreamcast
Εικόνα
Sonic‑10th‑Anniversay‑Sega‑Dreamcast
Εικόνα
Maziora‑Sega‑Dreamcast‑Limited‑Edition
Εικόνα
Ηello citty edition

ΟΥ Α ΟΥ!!!! Αυτες τις εχεις ΕΣΥ? ? ?

Πρωτο μου παιχνιδι (αγορα μαζι με την κονσολα) το SEGA RALLY 2.....Θυμαμαι οταν το εβαλα και ξεκινησα να παιζω ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ διαφορα απο αυτο που επαιζα στα μπλιμπλικαδικα!!!!!!

Στο δικο μου παντως εχω αποφυγει (μεχρι στιγμης) το κιτρινισμα του ασπρου εχοντας το μεσα σε μια θηκη που ειχα αγορασει απο τα ONEWAY και κλεινει σαν "βαλιτσακι".

Σχεδον το ιδιο προβλημα εχω με το χειριστηριο και εγω, εχει χασει την "ελαστικοτητα" του (εαν μπορω να το περιγραψω ετσι) προς τα αριστερα και δεξια.

Αααααχ βρε SEGA τι μας εκανες απο την ημερα που πηρες την αποφαση No consoles ξανα!!!!!!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Μαρ 2013, 11:12

spinemm έγραψε:
LIONHEART έγραψε:Και κάποιες εικόνες... ;)
Εικόνα
Super Black Edition Dreamcast
Εικόνα
Sonic‑10th‑Anniversay‑Sega‑Dreamcast
Εικόνα
Maziora‑Sega‑Dreamcast‑Limited‑Edition
Εικόνα
Ηello citty edition

ΟΥ Α ΟΥ!!!! Αυτες τις εχεις ΕΣΥ? ? ?

Πρωτο μου παιχνιδι (αγορα μαζι με την κονσολα) το SEGA RALLY 2.....Θυμαμαι οταν το εβαλα και ξεκινησα να παιζω ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ διαφορα απο αυτο που επαιζα στα μπλιμπλικαδικα!!!!!!

Στο δικο μου παντως εχω αποφυγει (μεχρι στιγμης) το κιτρινισμα του ασπρου εχοντας το μεσα σε μια θηκη που ειχα αγορασει απο τα ONEWAY και κλεινει σαν "βαλιτσακι".

Σχεδον το ιδιο προβλημα εχω με το χειριστηριο και εγω, εχει χασει την "ελαστικοτητα" του (εαν μπορω να το περιγραψω ετσι) προς τα αριστερα και δεξια.

Αααααχ βρε SEGA τι μας εκανες απο την ημερα που πηρες την αποφαση No consoles ξανα!!!!!!!!!

Μακάρι να τα είχα!! :P εχω καμια 8αρια dreamcast (Δεν μετράνε τα 2 treamcast) αλλα δυστηχως απλες εκδόσεις οχι collectable....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 22 Μάιος 2013, 04:05

Αυτη η κονσολα τοτε ηταν η αφορμη να λιωνω σε φιλικο σπιτι κ μαλιστα με ενα παιχνιδι που επαιζες ξυλο σε ενα δωματιο κ πετουσες μεχρι κ καναπεδες κ ντουλαπες στον αλλο,δεν μπορω να θυμηθω ονομα ομως.. :?
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 22 Μάιος 2013, 10:22

Η το power stone λες ή το Dynamite Cop!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό geoplak88 » 23 Μάιος 2013, 01:44

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Η το power stone λες ή το Dynamite Cop!!!

Kαι ομως φιλε οχι..Κανενα απο τα 2 νομιζω..Τα ειδα τωρα αλλα δεν μου θυμιζουν κατι.. :? Εχεις κατι αλλο στο νου σου?
Άβαταρ μέλους
geoplak88

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό warmup » 13 Ιαν 2014, 20:30

Shenmue απλά παιχνιδάρα! Κρίμα πάντως που σταμάτησε το μηχάνημα νωρίς, πιστεύω είχε να προσφέρει πάρα πολλά καλά πράγματα...

Ακόμα έχω το δικό μου dreamcast σε άψογη κατάσταση αλλά έχω να παίξω πάρα μα πάρα πολύ καιρό!
Άβαταρ μέλους
warmup

Δημοσιευσεις : 85

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 20 Ιαν 2014, 00:31

Κάθε φορά που βλέπω κάπου να γράφουν για το Shenmue το μυαλό μου πάει στο Dreamcast....Κάθε φορά που διαβάζω για Sega το μυαλό μου πάει στο Dreamcast ...

Παρόλο που στη πορεία μου σαν gamer έχω αγοράσει πολλές κονσόλες από πολλές εταιρείες .

NES / Master System II
SNES //Mega Drive 2 /Gameboy
Saturn / PS
Dreamcast /PS2 / Gamecube/XBOX /Gameboy Advance / NDS
XBOX360 /PS3 / PS vita

Θεωρώ το Dreamcast προσωπικά ως τη καλύτερη κονσόλα που έχω παίξει ποτέ !Όχι ότι δεν έχω παίξει παιχνιδάρες στα υπόλοιπα αλλά δεν ξέρω για το DC τρέφω μεγάλη αγάπη ,νοσταλγία και πίκρα για την άδικη πορεία μιας υπέροχης κονσόλας..........

Shenmue , Sonic , Crazy Taxi , Skies of Arcadia , Resident Evil Code Veronica , Virtua Striker , Sega Rally 2 όλα παιχνιδάρες με απίστευτο Gameplay και γραφικά για την εποχή τους .Παιχνίδια που τα έπαιζες ξανά και ξανά χωρίς να βαριέσαι παρόλη τη απουσία Online .Παιχνίδια που σε κρατούσαν με το Gameplay τους ατέλειωτες ώρες παρόλο που δεν είχαν multiplayer όπως το ξέρουμε σήμερα .
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB