Πέρα από την πλάκα ο Λεοντόκαρδος έχει δίκιο. Μόνο με βάψιμο φτιάχνει αυτό αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι σαν καινούριο. Το σημαντικό πάντως είναι ότι δουλεύει και μπορείς να παίξεις. Η εμφάνιση του κουτιού ας περάσει σε 2η μοίρα

PetrifieD- έγραψε:Aυτό είναι το κακό με τις παλιές άσπρες κονσόλες. Λερώνονται εύκολα και το πιο συνχό είναι το κιτρίνισμα. Βγάλε τα πλαστικά και βάλε τα στη χλωρίνη
Πέρα από την πλάκα ο Λεοντόκαρδος έχει δίκιο. Μόνο με βάψιμο φτιάχνει αυτό αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι σαν καινούριο. Το σημαντικό πάντως είναι ότι δουλεύει και μπορείς να παίξεις. Η εμφάνιση του κουτιού ας περάσει σε 2η μοίρα
spinemm έγραψε:
ΟΥ Α ΟΥ!!!! Αυτες τις εχεις ΕΣΥ? ? ?
Πρωτο μου παιχνιδι (αγορα μαζι με την κονσολα) το SEGA RALLY 2.....Θυμαμαι οταν το εβαλα και ξεκινησα να παιζω ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ διαφορα απο αυτο που επαιζα στα μπλιμπλικαδικα!!!!!!
Στο δικο μου παντως εχω αποφυγει (μεχρι στιγμης) το κιτρινισμα του ασπρου εχοντας το μεσα σε μια θηκη που ειχα αγορασει απο τα ONEWAY και κλεινει σαν "βαλιτσακι".
Σχεδον το ιδιο προβλημα εχω με το χειριστηριο και εγω, εχει χασει την "ελαστικοτητα" του (εαν μπορω να το περιγραψω ετσι) προς τα αριστερα και δεξια.
Αααααχ βρε SEGA τι μας εκανες απο την ημερα που πηρες την αποφαση No consoles ξανα!!!!!!!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης