- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 00:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Dreamcast
Mήπως είναι 2/12; Αυτό γράφει στο site αν και οι Αμερικάνοι κυρίως τα γράφουν ανάποδα. Απλά 12/2 είναι μεθαύριο και μου φαίνεται πολύ κοντά σαν ημερομηνία. Αν όντως είναι 12/2 είναι παράξενο που δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
12 φεβρουαριου ειναι κατα 99 τα 100 οι ξενοι το γραφουν αναποδα .
Αλλο μου κανει εντυπωση εμενα πως ειμαι ο μοναδικος που ξετρυπωσε την ειδηση , τι να πω ειλικρινα κραταω σταση αναμονης . Αν οντως αληθευει δικαιουμαι συγχαρητήρια!!!
Αλλο μου κανει εντυπωση εμενα πως ειμαι ο μοναδικος που ξετρυπωσε την ειδηση , τι να πω ειλικρινα κραταω σταση αναμονης . Αν οντως αληθευει δικαιουμαι συγχαρητήρια!!!
-
kmanikas13 - Δημοσιευσεις : 50
Dreamcast 2...με 256bit επεξεργαστή και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και ένα code veronica 2 να μας τρελάνουν!!!

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Mακάρι παιδια αλλα δεν το νομιζω..Απο χθες το site δειχνει μερικες πολυ ομορφες εικόνες-σκιτσα.
Κανα RPG θα ειναι.
Οσο για το Dreamcast τι να πω?Το ειχα παρει κ εγω μετα που το ειδα σε ενα φιλο μου.Μιλαμε για πολυ λιωσιμο!Blue Stinger,Code Veronica,Shenmue,Soulcalibur,ολοι οι arcade τιτλοι κτλ!
Πολυ κριμα που δεν το στήριξαν 3d party..
Πολλες καινοτομιες οπως το χειριστηριο.modem,online play(ασχετα αν δεν το ειδαμε Ελλαδα).
Κανα RPG θα ειναι.
Οσο για το Dreamcast τι να πω?Το ειχα παρει κ εγω μετα που το ειδα σε ενα φιλο μου.Μιλαμε για πολυ λιωσιμο!Blue Stinger,Code Veronica,Shenmue,Soulcalibur,ολοι οι arcade τιτλοι κτλ!
Πολυ κριμα που δεν το στήριξαν 3d party..
Πολλες καινοτομιες οπως το χειριστηριο.modem,online play(ασχετα αν δεν το ειδαμε Ελλαδα).
-
Maxus - Δημοσιευσεις : 71
Δεν υπαρχει περιπτωση η sega να γυρισει στο hardware ειδικα μεσουσης της τραγικης παγκοσμιας οικονομικης συγκυριας....Θα ηταν η απολυτη ευτυχια για μενα αλλα δεν το πιστευω...εδω και με ενα shen mue 3 θα καιγοταν το πελεκουδι αλλα και παλι χλωμο.... καποιο game προφανως, νεο ip...
-
Gohan - Δημοσιευσεις : 105
Ε δύσκολα θα βγάλει η sega κονσόλα. Εδώ τα παιχνίδια της έχουν πάρει τη κάτω βόλτα (βλ. Aliens Colonial Marines). Δεν νομίζω ότι έχει τους πόρους για τέτοιο εγχείρημα αυτή τη στιγμή.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Ειμαι και εγω ευτυχης κατοχος αυτης της μοναδικης κονσολας! Το προβλημα μου ειναι οτι εχει αποκτησει το γνωστο κιτρινισμα! Μηπως ξερει κανεις καμια λυση να το επαναφερω; Εχει προσπαθησει κανενας; Ελεγα να δοκιμασω κανενα υγρο αλλα φοβαμαι μην καταληξω με κανενα μοβ dreamcast λογο λαθος αντιδρασης με το πλαστικο!
-
Max33rw - Δημοσιευσεις : 17
LIONHEART έγραψε:Oχι δυστήχως δεν υπάρχει γιατρεια !! μονο να μπεις στην διαδηκασια να τα βγάλεις και να τα βάψεις....
Κριμα... Η φαση ειναι οτι οταν ανοιγω το πορτακι, μεσα ειναι κατασπρο μονο και μονο για να βλεπω την διαφορα...και να με ξενερωνει!
Επισης το χειριστηριο παρολο που φαινεται να ειναι φτιαγμενο απο τα ιδια υλικα με την κονσολα , εμεινε σαν καινουργιο!
-
Max33rw - Δημοσιευσεις : 17
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης