- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 01:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Games και σχολικές εξετάσεις
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Games και σχολικές εξετάσεις
εγώ εκείνη την περίοδο έλιωνα με playstation 2 και grandtourismo 3, final fantasy x (απο τα πιο αγαπημένα μ παιχνίδια), Metal gear solid 3 και grand thelf auto san andreas
έκανα μερικά διαλείμματα να ξεκουραστώ με NINTENDO 64 και Mario Kart 64, Super Smash Brosh 64 και Lylat Wars 64 (ή αλλιώς star fox οπως το συνηθίζαμε). Κορυφαίες στιγμές με παρέα και N64
τον ελεύθερο χρόνο μου διάβαζα

έκανα μερικά διαλείμματα να ξεκουραστώ με NINTENDO 64 και Mario Kart 64, Super Smash Brosh 64 και Lylat Wars 64 (ή αλλιώς star fox οπως το συνηθίζαμε). Κορυφαίες στιγμές με παρέα και N64

τον ελεύθερο χρόνο μου διάβαζα

-
Efkar - Δημοσιευσεις : 25
Στο ps2 το pes3 και θυμάμαι 2 χρόνια αργότερα,πριν ή μετά το μάθημα στο φροντιστήριο, να λιώνω με το κολλητό μου το pes5 στο internet cafe απέναντι από το φροντιστήριο που πηγαίναμε.
- johnlit777
- Δημοσιευσεις : 93
Το καψιμο απο τα games σε Β και Γ λυκειου με αναγκασαν να δωσω ξανα πανελλαδικες για εισαγωγη σε σχολη. Οποτε καταλαβαινετε...
Τα εν λογω παιχνιδια ειναι το counterstrike αλλα το τεραστιο καψιμο ηταν το diablo 2 LOD online. Δεν υπηρχε το καψιμο. Με μαζευαν απο τα νετ καφε.
Τα εν λογω παιχνιδια ειναι το counterstrike αλλα το τεραστιο καψιμο ηταν το diablo 2 LOD online. Δεν υπηρχε το καψιμο. Με μαζευαν απο τα νετ καφε.
-
Saiyan85 - Δημοσιευσεις : 110
48 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης