Το πρώτο σας videogame

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

800px‑Atari 2600a

Δημοσίευσηαπό rocco-silfreddi » 03 Φεβ 2012, 22:56

αυτή ήταν η 1η μου κονσόλα (800px‑Atari 2600a). θυμάμαι πως το μποξ και το ποδοσφαιράκι που είχε ήταν απο τα αγαπημένα μου. είχε ένα κάρο παιχνίδια. τα μεγαλύτερα καψίματα τα χω ρίξει με super mario 3 στο nes. έπος. το τελειωνα σε 8 ωρες συνεχομενου gaming καθότι δεν έσωζε. αχ τι ωραια χρόνια. μετα rockin katz robocop και το απίστευτο double dragon
Άβαταρ μέλους
rocco-silfreddi

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό spinemm » 10 Μαρ 2012, 12:14

Στον Commodore 64 το raid over moscow.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 12 Μαρ 2012, 15:54

αν εξαιρεσουμε τα tetris k mario bros στις απομιμησεις παντα, τοτε εχουμε τα εξης:

doctor mario και silicon valley στο gameboy original! Το 2ο ειναι απο τα αγαπημενα μου ολων των εποχων...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό ner0 » 22 Απρ 2012, 12:09

Τα πρώτα παιχνίδια τα είχα παίξει στο Polystation...Κάτι κίτρινες κασέτες έπαιρνε θυμάμαι.Αλλά από τίτλους δεν θυμάμαι κάτι γιατί δεν έχω κρατήσει και τίποτα ο ρέμαλος..Μετά πάνε τα game boy με σειρά.
Θα πω τι έπαιξα πρώτα στο psx μου όμως, γιατί με τρώει :P

Capcom Generations - Ghosts 'n Goblins
Υπήρχε και σε arcade <3

Εικόνα

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 25 Απρ 2012, 18:00

το polystation δεν ειχε το mortal kombat 1 ? to θυμαμαι που ηταν τοτε το μεγάλο του οπλο... Ειχε βεβαια την ατυχια να κυκλοφορεί (διολος τυχαίος το playstation... :P )

Παντως με εφτιαξες με το arcade του ghost and goblins... ;)
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Leo 360 Greece » 04 Μάιος 2012, 23:59

Super Mario στο Gameboy! Αυτή η πράσινη οθόνη ακόμα τα σπάει! :P
Άβαταρ μέλους
Leo 360 Greece

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 13 Μάιος 2012, 14:44

Alda έγραψε:Οι γονείς μου είχαν αυτό
Εικόνα

και στιγματίστικα μπορώ να πω. Αγόρασα το atari 2600 και μετά το snes.
Από εκεί και πέρα έγινε χαμός...

Το είχαν οι γονείς μου και ήταν το πρώτο που έπαιξα γύρω στο 89-90 (ήμουν 85αρης εγώ χαχα).

Στη συνέχεια το αθάνατο atari φυσικά και μετά από αυτό τα κλασικά Family σε κονσόλες απομίμηση του nes. Θυμάμαι ο... Άγιος Βασίλης είχε φέρει και την κονσόλα "Crazy Boy".

Ήταν θέμα χρόνου και μεταπήδησα σε master system-game gear-mega drive-playstation. Sorry, βγήκα λίγο off topic αλλά το προκάλεσε η οξεία νοσταλγίτιδα.

Δεν ξεχνώ φυσικά κάποια μπαράκια όπου με άφηναν και έμπαινα πιτσιρίκι και τα 20αρικα-50αρικα κυρίως, έφευγαν βροχή !
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 14 Μάιος 2012, 09:22

Darkthronen έγραψε:
Alda έγραψε:Οι γονείς μου είχαν αυτό
Εικόνα

Δεν ξεχνώ φυσικά κάποια μπαράκια όπου με άφηναν και έμπαινα πιτσιρίκι και τα 20αρικα-50αρικα κυρίως, έφευγαν βροχή !

Δεν ησουν ο μόνος.... :roll: η πλάκα ηταν οτι μαγαζί ειχε σχέση με τα arcades ηταν ΟΛΑ κακόφημα :P Σαν πιτσιρικας τοτε ηταν μαγκιά!! αλλα στην λογική των γονέων ομως....

Ωραια χρονια....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 19 Μάιος 2012, 14:46

χαχαχα εντελώς όμως. Βασικά θυμάμαι ακόμα στην Κοζάνη, κοντά στο 13ο Δημοτικό σχολείο (απέχω από εκεί κοντά στα 17 χρόνια) στον Άγιο Αθανάσιο ήταν ένα καφενείο. Εκεί όπου έπιναν, κάπνιζαν κ.λπ κ.λπ 40αρηδες και άνω και γω μέσα στον καπνό να παίζω Street Fighter και το αριστούργημα Knights of the Round.

Α ρε γαμώτο... νοσταλγία...
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό ner0 » 19 Μάιος 2012, 17:25

Σας νιώθω. Είχα πρόβλημα με τα arcade μικρός. Στο χωριό μου θυμάμαι είχα χαλάσει του κόσμου τα κατοστρόδραχμα, ώσπου από ένα σημείο και μετά μου έβαζε credits ο μαγαζάτορας με ένα πλαστικό καλώδιο που είχε. Tekken 3 ειδικά μαζευόμασταν 2-3 άτομα και στήναμε tour...Κατάληψη για ώρες στο arcade xD

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB