golden eye και τα μυαλα στο μπλεντερ
επικο παιχνιδι, ατελειωτες ωρες καψιματος
επισης mario kart 64, ειδικα multi γινοταν πανικος
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Nintendo 64
super mario
super mario και mario kart....
θυμαμαι κιολας στο super mario ειχα φτασει πολυ κοντα στο να το τερματισω και επαιζε ενα ξαδελφακι μου με ενα συμμαθητη του και μου εσβησαν ολο το save..
Μετα παλι απ την αρχη......
epic στιγμες
θυμαμαι κιολας στο super mario ειχα φτασει πολυ κοντα στο να το τερματισω και επαιζε ενα ξαδελφακι μου με ενα συμμαθητη του και μου εσβησαν ολο το save..
Μετα παλι απ την αρχη......
epic στιγμες
-
Andriana Bird - Δημοσιευσεις : 50
Δεν υπάρχει καμία κονσόλα που να έχω λιώσει πραγματικά περισσότερο παιχνίδι James Bond. Φυσικά μιλάω για το golden eye την απίστευτη παιχνιδάρα ειδικά για την εποχή της! Νομίζω τελικά οτι αυτό ήταν το πρώτο fps που έχω παιξει και όχι τα moh. Τρελό γέλιο το multiplayer με φίλους σε αυτό το παιχνίδι! Δυστηχώς τα κύρια παιχίδια ήταν αυτό και το super mario του 64 το 3D! Είχα και σε κάποια φάση το pokemon stadium και μου άρεσε αλλα δεν θυμάμαι πολλά απο αυτό..Αυτά! 

-
Bamagiotis - Δημοσιευσεις : 89
Για μένα κάθε κονσόλα έχει την δική της μαγια και το Ν64 μου χάρισε πολλές μαγικές στιγμές, τι να πρώτοθυμηθώ ; ατελείωτες ώρες Mario kart 64 σε 4 split screen αλλαγή cartridge και δώστου supersmash bros και golden eye. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μεταφορά του υδραυλικού στις 3 διαστάσεις με το super mario 64, νομίζω ότι τότε όλοι είχαν βγάλει το καπέλο στην Nintendo μιας και ειχε θέσει βάσεις για τα μελλοντικά παιχνίδια, οι παλιοί ξέρουν για τι ακριβώς μιλάω, Banjo kazooie δώσε μου καλο πλατφορμερ και πάρε μου την ψυχή, πόσο γαμάτο ηταν το παιχνιδάκι αυτό, που εισαι ρε Rare;
conkers bad fur day ακατάλληλο για ανήλικους, Pokemon stadium red ή blue version gameboy transfer pack και άλλοι 3 καμένοι φίλοι που εκπαιδεύουν, χρειάζεται να πω κάτι άλλο γιαυτό ; Zelda Ocarina of Time θυμάμαι που επιτέλους είχα περάσει τον ναό του νερού και μόνο πάρτι δεν έκανα, την έχω ακόμα αυτήν την κονσόλα και που και που αναβιώνουμε την 4απλη απόλαυση, δεν λέω καλο το ίντερνετ αλλά όταν οι άλλοι παίκτες βρίσκονται στον ίδιο χώρο και αντί για άγνωστοι είναι κολλητοί σου τότε βγάζεις τρελό χαβαλέ και πολύ γέλιο. Επίσης θα αναφέρω star wars rogue squadron, donkey kong 64, banjo tooie, majoras mask, starwars ep1 racer, perfect dark, starfox, pokemon snap, turok, 1080 snowboard, mario party.

- Moonwalker
- Δημοσιευσεις : 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης