Το δυσκολότερο game

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό teo13g » 14 Ιαν 2013, 18:34

Για εμένα το παιχνίδι που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το beyond good and evil.Δεν είναι και τόσο δύσκολο σε γενικές γραμμές αλλά έπρεπε να τριγυρνάς από εδώ και από εκεί συνέχεια.....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teo13g

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 19 Ιαν 2013, 15:07

Και τα 2 borderlands. Απο ενα σημειο και μετα τα βρηκα unplayable
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 19 Ιαν 2013, 15:39

PetrifieD- έγραψε:Εγώ νομίζω ότι ήταν δύσκολο και το The legend of Zelda ocarina of time. Μου είχε πάρει αρκετό καιρό να το τερματίσω και κόλλαγα άσχημα ανα καιρούς. Το τερμάτισα βέβαια κάποια στιγμή μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα. Ήμουν και σχετικά μικρός είναι η αλήθεια και δεν είχα και την φοβερή εμπειρία από videogames, ειδικά σε σχέση με τώρα. Αλλά το έπαιξα και πρόσφατα στο Wii U για λίγο και φαίνεται ακόμα αρκετά ζόρικο. Προσθέστε και το γεγονός ότι είναι και τεράστιο παιχνίδι.

Παραμενει ακομη και μεχρι σημερα πολυ δυσκολο. Χωρις οδηγους ομως! Δεν εφταιγε η ηλικια. Οι εχθροι και τα platform παλευονται με το που το μαθεις. Αντε να σε δυσκολεψουν καποιοι αρχηγοι, και παλι ομως μεχρι να βρεις τακτικη.
Εξερευνηση και γριφοι την 1η φορα οποιος και να το παιξει, οσο χρονων και να ναι θα κολλησει τουλαχιστον σε 3-4 βασικα σημεια και για μερες δε θα ξερει τι να κανει! Δε το συζηταμε για side quests/collectibles...

Μεχρι τωρα εχω βρει 97 skulltula και μου λειπει ενα piece of heart!!!!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιαν 2013, 17:17

alex4444 έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:Εγώ νομίζω ότι ήταν δύσκολο και το The legend of Zelda ocarina of time. Μου είχε πάρει αρκετό καιρό να το τερματίσω και κόλλαγα άσχημα ανα καιρούς. Το τερμάτισα βέβαια κάποια στιγμή μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα. Ήμουν και σχετικά μικρός είναι η αλήθεια και δεν είχα και την φοβερή εμπειρία από videogames, ειδικά σε σχέση με τώρα. Αλλά το έπαιξα και πρόσφατα στο Wii U για λίγο και φαίνεται ακόμα αρκετά ζόρικο. Προσθέστε και το γεγονός ότι είναι και τεράστιο παιχνίδι.

Παραμενει ακομη και μεχρι σημερα πολυ δυσκολο. Χωρις οδηγους ομως! Δεν εφταιγε η ηλικια. Οι εχθροι και τα platform παλευονται με το που το μαθεις. Αντε να σε δυσκολεψουν καποιοι αρχηγοι, και παλι ομως μεχρι να βρεις τακτικη.
Εξερευνηση και γριφοι την 1η φορα οποιος και να το παιξει, οσο χρονων και να ναι θα κολλησει τουλαχιστον σε 3-4 βασικα σημεια και για μερες δε θα ξερει τι να κανει! Δε το συζηταμε για side quests/collectibles...

Μεχρι τωρα εχω βρει 97 skulltula και μου λειπει ενα piece of heart!!!!

E καλά εννοείται χωρίς οδηγούς. Και ναι το δύσκολο δεν είναι στο να σκοτώνεις εχθρούς η αρχηγούς. Εκεί θα χάσεις μερικές φορές αλλά θα τα μάθεις. Αλλά όταν έχεις 3 διαφορετικές στολές, τόσες μελωδίες, όπλα κτλ κτλ είναι σπαζοκεφαλιά μερικά πράγματα. Και μερικοί γρίφοι ήταν αρκετά δύσκολοι. Πρόσθεσε και τη μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιου. Εν το μεταξύ είπα ότι το παιξα στο Wii U; που τέτοια τύχη; στο Wii εννοούσα :D Δεν θυμάμαι ρε γαμώτο πόσες αράχνες και καρδιές είχα. Σίγουρα λιγότερες από σένα αλλά πρέπει να βρω τις κασέτες του N64 και να το συνεχίσω. Εκτώς και αν έχω την όρεξη να το τερματίσω εκ νέου στο Wii (με δυσκολεύει ο χειρισμός, τίποτα δεν είναι σαν το controller του Ν64).
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 20 Ιαν 2013, 06:46

@PetrifieD- To παιζω στο 3ds αυτη τη στιγμη! Εκπληκτικο remake, πολυ ανωτερο απο τα port στο GC/Wii.

Ξερω μονο ενα παιδι που το χε τερματισει 100% και τον ειχε παρει 4 χρονια!!!! Βεβαια τοτε γυρω στο 2000, το ιντερνετ δεν υπηρχε στις ζωες μας και κατι τετοιο ηταν μεγαλο κατορθωμα...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 20 Ιαν 2013, 17:51

Καλά ναι 100% είναι κατόρθωμα όντως. Εδώ κατόρθωμα είναι να το τερματήσεις, τελεία. :D Ναι στο 3DS πρέπει να είναι πολύ καλό. Αν δεν ήταν το Wii U στη μέση μπορεί να μάζευα για 3DS μαζί με zelda. :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 21 Ιαν 2013, 00:21

Shadow of the beast, Iridis Alpha (αααρρργκκκχχχ!) και φυσικά το Flight Simulator στο Spectrum. Είναι ζήτημα αν κατάφερα 2 φορές να απογειώσω το αεροπλάνο (καλά ήμουνα και μικρός τότε...)
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό Alithinos » 28 Ιαν 2013, 16:17

Και το Contra δύσκολο ήταν,αλλά κατάφερα να το τελειώσω! :D
Παιχνίδια που δεν κατάφερα να τελειώσω ποτέ ήταν κάποιο Star Wars στο SNES και άλλο ένα στο Gamecube.
Δύσκολο επίσης είναι και το Dark Souls αλλά θεωρούσα άδικη τη δυσκολία του!
Απ τα πιο δύσκολα παιχνίδια όμως που κατάφερα (με σιδερένια υπομονή,επιμονή και ζόρια) να τελειώσω ήταν το S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky. Πραγματικά το μοναδικό fps που χρειάστηκε να κάνω save μετά από κάθε εχθρό που σκώτωνα.
Άβαταρ μέλους
Alithinos

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 28 Ιαν 2013, 20:04

alex4444 έγραψε:@PetrifieD- To παιζω στο 3ds αυτη τη στιγμη! Εκπληκτικο remake, πολυ ανωτερο απο τα port στο GC/Wii.

Ξερω μονο ενα παιδι που το χε τερματισει 100% και τον ειχε παρει 4 χρονια!!!! Βεβαια τοτε γυρω στο 2000, το ιντερνετ δεν υπηρχε στις ζωες μας και κατι τετοιο ηταν μεγαλο κατορθωμα...

Έλεγα να το πάρω στο 3ds αλλά ομολογώ ότι σκιάχτηκα λίγο μ'αυτά που γράψατε...
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 29 Ιαν 2013, 01:25

Ε εντάξει θέλει πολλές ώρες λιώσιμο για να το τερματίσεις. Για 100% θέλει ακόμα περισσότερο αλλά είναι καλό παιχνίδι. Από τα καλύτερα ever για μένα. Αξίζει να το πάρεις και να ασχοληθείς. Μην αγχώνεσαι για τη διάρκεια. Είναι καλό που είναι μεγάλο το παιχνίδι και θέλει να ασχοληθείς. Το προτιμώ από τα εύπεπτα 8ωρα campaign που μας παρουσιάζουν τώρα. Δίνεις 60 ευρώ και παίζεις 7-8 ώρες και τελειώνει το παιχνίδι και μετά DLC 10 ευρώ για 2 επιπλέον ώρες κτλ κτλ. Τότε το gaming ήταν πιο αγνό και γενικά τα Zelda είναι από τα λιγα franchise που δεν έχουν επηρρεαστεί ολοκληροτικά από αυτό το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB