Games και σχολικές εξετάσεις

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό VasilisOGatopardos » 03 Απρ 2013, 17:32

Με χρονολογική σειρά που είχα την αντίστοιχη κονσόλα διαθέσιμη , άνετα τα εξής tekken 2, fifa 97, pokemon ( yellow , gold , silver ),donkey kong , warcraft 3 , empire earth , sims !!
Άβαταρ μέλους
VasilisOGatopardos

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 03 Απρ 2013, 20:00

Super Mario 3, Age Of Empires 2, Half Life, Starcraft και Diablo 2... Ειδικά το τελευταίο μέχρι να τελειώσω και το Hell επίπεδο... :)
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό Saikw » 03 Νοέμ 2013, 13:54

3 wres diavasma ke 15 paixnidi :P
Άβαταρ μέλους
Saikw

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό gamelover » 06 Δεκ 2013, 19:20

κυρίως στο δημοτικό που είχα snes όταν είχα εξετάσεις η μάνα μου μου κρυβε την κονσόλα για να μην μπορώ να παίζω....και θυμάμαι να ψάχνω όλο το σπίτι μόνο και μόνο για να ξέρω που είναι...:-P
μεχρι εκεί όμως αργότερα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τις κονσόλες...καθώς και ότι τα παιχνίδια που είχα ήταν λίγα...
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Panos_90 » 12 Δεκ 2013, 19:56

Εγώ αυτό που θυμάμαι έντονα, είναι ότι στο δημοτικό, δν θυμάμαι τι τάξη είμουν, ο πατέρας μου είχε πάρει το Blackthorne (δν ξέρω πόσοι το ξέρετε και αν το θυμάστε) στο PC του και θυμάμαι ότι είχα φάει τρελό κόλλημα! Οπότε προκείμενου να παίξω έκανα τον άρρωστο επι μια βδομάδα και δεν πήγαινα σχολείο για να παίξω Blackthorne! :P
Άβαταρ μέλους
Panos_90

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 12 Δεκ 2013, 20:59

Panos_90 έγραψε:Εγώ αυτό που θυμάμαι έντονα, είναι ότι στο δημοτικό, δν θυμάμαι τι τάξη είμουν, ο πατέρας μου είχε πάρει το Blackthorne (δν ξέρω πόσοι το ξέρετε και αν το θυμάστε) στο PC του και θυμάμαι ότι είχα φάει τρελό κόλλημα! Οπότε προκείμενου να παίξω έκανα τον άρρωστο επι μια βδομάδα και δεν πήγαινα σχολείο για να παίξω Blackthorne! :P
Μια εβδομάδα να κάνω τον άρρωστο για να παίξω;Pano διδάσκεις!Αν και πλέον είναι αργά. :lol:
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό Panos_90 » 15 Δεκ 2013, 02:34

xGodKilleRx έγραψε:
Panos_90 έγραψε:Εγώ αυτό που θυμάμαι έντονα, είναι ότι στο δημοτικό, δν θυμάμαι τι τάξη είμουν, ο πατέρας μου είχε πάρει το Blackthorne (δν ξέρω πόσοι το ξέρετε και αν το θυμάστε) στο PC του και θυμάμαι ότι είχα φάει τρελό κόλλημα! Οπότε προκείμενου να παίξω έκανα τον άρρωστο επι μια βδομάδα και δεν πήγαινα σχολείο για να παίξω Blackthorne! :P
Μια εβδομάδα να κάνω τον άρρωστο για να παίξω;Pano διδάσκεις!Αν και πλέον είναι αργά. :lol:

Kαι η τραγική ειρωνία είναι ότι τώρα είμαι καθηγητής αγγλικών...χαχαχαχαχα. Πάντως είχα φάει απίστευτο κόλλημα με το συγκεκριμένο δν ξέρω γιατί, αλλά το θυμάμαι πολύ έντονα!
Άβαταρ μέλους
Panos_90

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 15 Δεκ 2013, 03:16

Πάντα γενικά συνδύαζα το διάβασμα με το παιχνίδι στο pc. Ακόμα και όταν πέρασα σε μια σχολή. Με αυτόν τον τρόπο, ξεκούραζα για λίγο τον εαυτό μου από το διάβασμα και μετά συνέχιζα φρέσκος το διάβασμα. Θυμάμαι πάντως, όταν ήμουν μικρότερος και οι γονείς μου δε με άφηναν να παίζω παιχνίδια στο pc όταν διάβαζα, που όταν φεύγανε για λίγο από το σπίτι, άνοιγα στα γρήγορα το pc και έπαιζα (μη γελάσετε) The Sims: Makin' Magic. :-P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 11 Ιαν 2014, 23:44

Μια φορά μόνο ελέω του Tenchu αν ενθυμούμαι καλώς που το χα φρέσκο αλλά δεν είχα χαρεί,έδινα εξετάσεις σε κάποια τάξη του γυμνασίου και θεωρητικά θα έπρεπε να διαβάζω,αλλά αυτό που έκανα ήταν να πάω στην κουζίνα,φωνάζω "μάνα,ζαλίζομαι!" και βάζω μια γουλιά φυσικό χυμό πορτοκάλι στο στόμα μου και μόλις βλέπω την μάνα μου κάνω ένα βδελυρό "μπουααααα" και "ξερνάω" ταχα μου δήθεν.

Αμέσως κρεβατώθηκα και το σκισα το παιχνιδάκι.Μετά βέβαια διάβαζα για Σεπτέμβρη αλλά δε βαριέσαι.Απο ένα σημείο και μετά το συνήθισα.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 12 Ιαν 2014, 03:01

Παντα ειχα προβλημα με το διαβασμα και το παιχνιδι. δε μπορεσα ποτε σα παιδι ουτε αργοτερα σαν εφηβος ουτε σα σπουδαστης πιο μετα να κρατησω μια ισσοροπια και να επιβληθω στον εαυτο μου. Μπορω να πω με σιγουρια οτι το gaming εκανε μεγαλη ζημια στη ζωη μου σε αυτο το θεμα γιατι δε μπορεσα να σπουδασω αυτο που θα μπορουσα και ηθελα.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB