Από NES
Super Mario Bros 3
Από Nintendo64
The Legend Of Zelda Ocarina Of Time
Από Game Cube
Super Mario Sunshine
Από Ps1
Resident Evil
Από Ps2
Ratchet And Clank Series
Από Pc
Age Of Empires II
- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 23:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένα Retro Videogames
1. Monkey Islands (Ναι ακόμα και αυτά που o Ron Gilbert ήταν απόν) - Γενικά LucasArts adventures
2. Flashback (πολλές εργατοώρες για να το τελειώσω όντας μαθητής ακόμα)
3. 4D Sports Driving γιατί έφτιαχνες τρισδιάστατες πίστες όπως ήθελες και με τα bugs ξεκαρδιζόμασταν
4. Wolfenstein 3D ( η μαγεία της 360 κίνησης ήταν εξωπραγματική)
5. Eye of the Beholder 2 (τα RPG όπως ακριβώς ήθελα να ναι)
6. Prince of Persia
7. Another World γιατί ένα action platform ποτέ δεν έμοιαζε τόσο με ταινία χρησιμοποιώντας την
τεχνολογία του τότε...
8. MORTAL KOMBAT 1 (απόλυτο απλό αιμοβόρο ξυλίκι)
9. INTERNATIONAL KARATE
10. XENON 2 (μόνο και μόνο η μουσική τα σπαγε)
Έχω κι άλλα και δεν ξέρω καν αν αυτά είναι απαραίτητα τα πιο αγαπημένα αλλά το γεγονός πως ήρθαν πρώτα στο μυαλό μου κάτι σημαίνει....
3. 4D Sports Driving γιατί έφτιαχνες τρισδιάστατες πίστες όπως ήθελες και με τα bugs ξεκαρδιζόμασταν
6. Prince of Persia
7. Another World γιατί ένα action platform ποτέ δεν έμοιαζε τόσο με ταινία χρησιμοποιώντας την
τεχνολογία του τότε...
9. INTERNATIONAL KARATE
Έχω κι άλλα και δεν ξέρω καν αν αυτά είναι απαραίτητα τα πιο αγαπημένα αλλά το γεγονός πως ήρθαν πρώτα στο μυαλό μου κάτι σημαίνει....
-
Artisan3 - Δημοσιευσεις : 9
Artisan3 έγραψε:1. Monkey Islands (Ναι ακόμα και αυτά που o Ron Gilbert ήταν απόν) - Γενικά LucasArts adventures
6. Prince of Persia
τεχνολογία του τότε...
9. INTERNATIONAL KARATE
Φανταστική λίστα!!!!!!!!!!!
Stunt car racer επίσης..
Ενα με ένα τσίρκο το θυμάται κανείς??
Να προσθέσω όχι τόσο παλιό αλλά σίγουρα αγαπημένο.......
http://www.youtube.com/watch?v=DRbTlsMIc-k&feature=related
-
Lacruise - Δημοσιευσεις : 54
Super Metroid
Το παιχνιδι ειναι επος, ακομα και σημερα, εχεις την αισθηση οτι εισαι σε εναν πλανητη ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
Καθαρο απο χαζομαρες της Nintendo με καλη και κακη Samus.
The Legend of Zelda : A Link's Awaking
Τρεμω που το γραφω γιατι το τραγουδι του ανεμοψαρου κουδουνιζει στα αυτια μου, σε κανει να ταυτιζεσαι με τον ηρωα του παιχνιδιου.
The Legend of Zelda : A Link to the Past
Τα λογια δεν φτανουν να περιγραψουν την αισθηση στην βροχερη Hyrule οταν ξεκιναει το παιχνιδι.
Το παιχνιδι αυτο μαζι με τα δυο παραπανω με κανουν και νιωθω υπερηρωας που τα επαιξα στην εποχη τους και οχι σε καποιο emulator και να ψαχνω στο ιντερνετ πως περναω το καθε εμποδιο.
Μπορω να γραφω ωρες για παιχνιδαρες που παιζαμε μικροι.
Το παιχνιδι ειναι επος, ακομα και σημερα, εχεις την αισθηση οτι εισαι σε εναν πλανητη ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
Καθαρο απο χαζομαρες της Nintendo με καλη και κακη Samus.
The Legend of Zelda : A Link's Awaking
Τρεμω που το γραφω γιατι το τραγουδι του ανεμοψαρου κουδουνιζει στα αυτια μου, σε κανει να ταυτιζεσαι με τον ηρωα του παιχνιδιου.
The Legend of Zelda : A Link to the Past
Τα λογια δεν φτανουν να περιγραψουν την αισθηση στην βροχερη Hyrule οταν ξεκιναει το παιχνιδι.
Το παιχνιδι αυτο μαζι με τα δυο παραπανω με κανουν και νιωθω υπερηρωας που τα επαιξα στην εποχη τους και οχι σε καποιο emulator και να ψαχνω στο ιντερνετ πως περναω το καθε εμποδιο.
Μπορω να γραφω ωρες για παιχνιδαρες που παιζαμε μικροι.
-
MBisonGR - Δημοσιευσεις : 50
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης