Top 5 Retro consoles

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 20 Δεκ 2012, 16:05

Ακόμα έχω το gamecube και το ευχαριστιέμαι με την ψυχή μου με κάποιους πολύ καλούς τίτλους και κάποιους θρυλικούς,πχ The Legend of Zelda:The Wind Waker,Resident evil 4,Metroid Prime κτλ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 21 Ιαν 2013, 16:12

Amiga 500 (ΦΥ-ΣΙ-ΚΑ) και SPECTRUM 48k
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Ιαν 2013, 16:57

Εμένα η αγαπημένη μου παλιά κονσόλα είναι το Nintendo 64. Μου λείπε ακόμα και το κλασσικό φύσιμα της κασέτας για να πάρει μπρος. Πολύ ωραίες αναμνήσεις. Πάντως νιώθω υπερήφανος που δουλεύει ακόμα. Επίσης μου άρεσε πολύ και το SNES αν και δεν είχα εγώ, αλλά πήγαινα σε ένα φίλο και παίζαμε καθημερινά. Το 1ο Gameboy ήταν από τις πρώτες μου παιχνιδομηχανές και θα μείνει αξέχαστο. Τέλος αγάπησα το PS2 αλλά μετάνιωσα που δεν πήρα Gamecube γιατί όταν πρωτοέπαιξα έμεινα άναυδος.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό tsiou » 21 Ιαν 2013, 21:22

1) Πρώτη και καλύτερη για μένα ήταν το SNES. Τι να πρωτοθυμηθώ; Το μόνο που θα πω είναι ότι την κονσόλα την είχα λιώσει όσο καμία άλλη.

2) NES. Είχα πάθει τέτοια πλάκα με το Mario 1 που οι γονείς μου αναγκάστηκαν να την κρύψουν για να σταματήσω να παίζω! Βέβαια εγώ γνώριζα που την είχαν και έπαιζα όταν έλειπαν! :lol:

3) GameBoy. Ατελείωτες ώρες με το Tetris και τα Super Mario. Η καλύτερη στιγμή όταν μαζευόμασταν όλα τα καμμένα για να παίξουμε διπλό Tetris με Cable Link στα σοκάκια της γειτονιάς.

4) Mega Drive. Είχα ξετρελαθεί με τα Sonic! Και φυσικά την Fatality των SubZero και Kano :D

5) PS1. Ένα θα πω. Το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ήταν το Ridge Racer κάνοντας μετάβαση από το SNES. Ήταν αρκετά για να μείνω με ανοιχτό το στόμα και να κολλήσω. Όταν αργότερα έπαιξα το Resident Evi σε φίλο, απλά μάζευα το σαγόνι μου από το πάτωμα.
Άβαταρ μέλους
tsiou

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Ιαν 2013, 12:02

PetrifieD- έγραψε:Εμένα η αγαπημένη μου παλιά κονσόλα είναι το Nintendo 64. Μου λείπε ακόμα και το κλασσικό φύσιμα της κασέτας για να πάρει μπρος. Πολύ ωραίες αναμνήσεις. Πάντως νιώθω υπερήφανος που δουλεύει ακόμα. Επίσης μου άρεσε πολύ και το SNES αν και δεν είχα εγώ, αλλά πήγαινα σε ένα φίλο και παίζαμε καθημερινά. Το 1ο Gameboy ήταν από τις πρώτες μου παιχνιδομηχανές και θα μείνει αξέχαστο. Τέλος αγάπησα το PS2 αλλά μετάνιωσα που δεν πήρα Gamecube γιατί όταν πρωτοέπαιξα έμεινα άναυδος.

Και μένα ειδικά μου λείπει στο Μega Drive το φύσημα ...το άτιμο το Τurican μου ει χε βγάλει την πίστη....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 12:30

1.Sega Mega Drive - Το λιωνα τόσο πολύ που κάηκε το τροφοδοτικό! :D Μετά χάλασε το βύσμα και δεν έπαιρνε ρεύμα. Μετα το χειριστήριο! :lol: Οι κασέτες ποτέ δεν είχαν πρόβλημα όλως περιέργως! Εάν έβρισκα τροφοδοτικό θα λειτουργούσε ακόμα!
2.Nintedo 64 - Και φυσικά το αξεπέραστο σαν open world rpg της εποχής Super Mario World ή όπως τεσπα το λένε γιατί δεν θυμάμαι.... :P
3.Ένα προκάτοχο του Game Boy που δεν θυμάμαι πως το έλεγαν και είχε κάτι παιχνίδια σαν τους εξωγήινους του Νοκια 3310.
4.ΝΟΚΙΑ 3310! Ποιος δεν έριξε τρελά καψίματα με φιδάκι και εξωγήινους? :lol: :mrgreen:
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 22 Ιαν 2013, 18:31

1) master system με το sonic στη μνημη, σαν πρωτη κονσολα μου δικαιουται την πρωτια
2) gameboy με ενα ποδοσφαιρακι που εριχνες μπουνιες και εκανες
Super shoot για να βαλεις γκολ
3) amiga με super frog και φυσικα sensible soccer
4) sega saturn , δεν ειχα ποτε 16bit κονσολα και μεταπηδησα κατευθειαν απο τα γραφικα του master system στο saturn καταλαβαινετε τι εγινε οταν επαιξα panzer dragoon και virtua fighter
5) dreamcast , για μενα ηταν η κορυφη η ιδια και το γεγονος οτι μπορουσες να παιζεις ολα τα παιχνιδια απο τα.coin op σπιτι σου αυτο και μονο εκανε την κονσολα της sega τοσο αγαπητη !!
Η αληθεια ειναι οτι αν σκεφτω με ποιες κονσολες περασα καλυτερα οι κονεολες τις sega ειναι στην πρωτια!!
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Ιαν 2013, 18:40

kmanikas13 έγραψε:2) gameboy με ενα ποδοσφαιρακι που εριχνες μπουνιες και εκανες
Super shoot για να βαλεις γκολ

To world cup εννόεις ηταν και σε μένα στο Gameboy απο τα αγαπημένα μου ;)
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 22 Ιαν 2013, 18:43

Χαχα μπραβο αυτο λεω !!
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό gamelover » 04 Φεβ 2013, 22:06

ειναι δυσκολο νομιζω να γραψεις ποιες κονσολες θεωρεις σαν top5 οταν δεν τις εχεις αγορασει κιολας...... 5η)atari πολλες ωρες με ξαδερφο....πολλα παιχνιδια...πρωτη επαφη με κονσολα και πολυ γελιο επισης....
4η)master system της sega.απο το ελαχιστο που ειχα παιξει μου αρεσε αλλα ενιωθα οτι δεν ειχε κατι να προσφερει περα απο τον sonic...και ηταν η εποχη της nintendo τοτε που δυσκολα καποιος μπορουσε να ανταγωνιστει, αυτη την αποψη ειχα τοτε τουλαχιστον....(το ομολογω βεβαια ημουν fan της ninty!! :-P)
3η)nintendo 64, να ναι καλα ο ξαδερφος(παλι) mario kart,mario 64, γενικα μια κονσολα που νομιζα οτι ειχε επαξια το τιτλο του "3d" gaming.... (στην ιδια σειρα θα εβαζα και το ps2... η πρωτη κονσολα που μου ριξε σφαλιαρα και μου εδωσε ενα γερο χτυπημα στο στομαχι οτι και αλλες εταιρειες βγαζουν καλες κονσολες και οχι μονο η NINTENDO......)
2η)game boy advnce SP. εδω θα βαλω μια φορητη κονσολα,να τις τιμησουμε και αυτες.ναι και ομως μετα απο χρονια βγαινει gameboy με καλα γραφικα,ΕΓΧΡΩΜΟ!,και με αυτονομη φωτιζομενη οθονη οπου μπορουσες να παιζεις παιχνδια και το βραδυ...ανετος στο κρεβατακι...χωρις κανενα φωτακι αναμμενο και χωρις να εισαι κολλημενος διπλα σε μια λαμπα......
1η)snes ηταν η απολυτη παιχνιδομηχανη για μενα...και μια κονσολα σταθμος στο χωρο του gaming (αν και αργοτερα ακολουθησαν και αλλες ΑΛΛΑ!! οπως ειπα ΑΡΓΟΤΕΡΑ!) η οποια ειχε πολλους καλους τιτλους και πολυ καλα γραφικα.... και φυσικα πολυ καλες αναμνησεις.....!!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB