την εχω!!!!!!!!!
πρόσφατα τερμάτισα ocarina,και μολις πεσει λιγο η θερμοκρασία και μαζευτούμε λιγο,πιάνω majoras
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 01:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Nintendo 64
karlat89 έγραψε:την εχω!!!!!!!!!
πρόσφατα τερμάτισα ocarina,και μολις πεσει λιγο η θερμοκρασία και μαζευτούμε λιγο,πιάνω majoras
Και εγώ την έχω ακόμα και δουλεύει μια χαρά. Όμως κάπου έχει βάλει η μάνα μου τις κασέτες και δεν τις βρίσκω πουθενά. Ελπίζω να μην τις έχει πετάξει γιατί θα γίνει χαμός. Μόλις τις βρώ όμως αρχίζει το λιώσιμο.

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
karlat89 έγραψε:To μόνο σπαστικό ο αναλογικός του
Ναι ρε γαμώτο. Ξεχαρβάλωνε πολύ γρήγορα αν και δούλευε με προσπάθεια όμως μετά. Άσε που με marioparty έβγαζα φουσκάλες στα χέρια από το γυρνα γυρνα τον μοχλό. Θυμάμαι είχαν βγεί κάτι γάντια για να μην κάνεις φουσκάλες με τέτοια παιχνίδια. Ωραίες αναμνήσεις

-
karlat89 έγραψε::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
Απτην αλλη αγαπημενο κουμπι το Z.ειδικά στο ζέλντα
Καλά ναι. Για μένα ειδικά στο Goldeneye. Ήταν πραγματικά σκανδάλη αν και ήταν στο αριστερό χέρι βόλευε πολύ. Γενικώς το χειριστήριο ήταν από τα αγαπημένα μου. Πολύ πρωτοποριακό για την εποχή του.
-
Α όχι η αριστερή πλευρά ήταν χρήσιμη για κάποια παιχίδια. Περισσότερο για platforms. Δεν γίνεται να μην έχεις σταυρό. Ναι ήταν σπαστικό που το rumble pack ήθελε συνέχεια μπαταρίες αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Έδινε όμως άλλη αίσθηση η δόνηση σε μερικά παιχνίδια όπως το Goldeneye.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης