Το πρώτο μου παιχνίδι το είχα παίξει στο Vectrex θυμάμαι και λεγόταν Solar Quest Απο εκεί και ύστερα Atari 2600,Master System,Saturn,Playstation,Playstation2,Dreamcast,Gamecube,Ps3,Xbox360 και η ιστορία συνεχίζεται
Φοβερό και ιδιαίτερα πρωτοποριακο για την εποχή του αν και δεν ειχα ποτε , γνωριζα εναν καλό φιλο που ηταν (και ειναι) λάτρης των συγκεκριμένων μηχανημάτων,και μπηκά στο κλιμα....
καποια στιγμη θα έρθει και η δική μου σειρα να ασχολήθω με τα Vetrex....
teras έγραψε:PONG!!!!! Στο ATARI ενός γνωστού, γνωστού Αλήθεια
Κ τοση ωρα διαβαζω διαβαζω κ δεν μπορω να θυμηθω ποιο ηταν το πρωτο παιχνιδι κ μου το θυμησες εσυ..Πραγματικα δεν θυμαμαι πως ειχε πεσει η κονσολα τοτε στα χερια μου..
Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν το Fatal Fury Special (Neo-Geo) στην λέσχη που μόλις είχε ανοίξει στο νησί που μεγάλωσα! Ήταν τόσο μεγάλο γεγονός και ήμουν ούτε δέκα χρονών αλλά το παιχνίδι που με έκανε να κολλήσω ήταν το Double Dragon (Neo-Geo), είχε απίστευτο Level Desigh/χαρακτήρες και αργότερα το Samurai Shodown ΙΙ (Neo-Geo). Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωθα τις τσέπες μου όταν είχα πενηντάρικα και εκατοστάρικα (με έτρωγαν πραγματικά) και τον ήχο που έκανε το σήμα του Neo-Geo στριφογυρίζοντας, αποκαλύπτοντας τον τίτλο και την μεγάλη δημιουργό SNK.