Game Boy memories

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό theodon » 26 Δεκ 2016, 12:14

Πρώτη ανάμνηση η στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου και δεν ήξερα τι ήταν (περίπου 5 χρονών) και από παιχνίδια ένα τρομερό ποδοσφαιρακι νομίζω goal ήταν ο τίτλος. Επίσης το terminator με την σκηνή της καταδίωξης με την μηχανή και την νταλίκα όλα τα λεφτα. Πρωτη φορά έβλεπα σκηνή από ταινία σε παιχνίδι. Κι αλλες πολλές αναμνήσεις βεβαια, θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα...
theodon

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό SedineL » 27 Δεκ 2016, 02:12

Game boy Color, pokemon heartgold , soulsilver, firered version
SedineL

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό BigBossGR » 27 Δεκ 2016, 02:18

Θυμαμαι ειχα κερδίσει το Game Boy σε μια εκπομπη των Cheetos στο καναλι Junior's TV και ειχε δώρο το Wario Land. Παιχνιδάρα μπορω να πω και την ειχα τερματισει :)
Άβαταρ μέλους
BigBossGR

Δημοσιευσεις : 43

Δημοσίευσηαπό johnlit777 » 29 Δεκ 2016, 18:58

Θυμάμαι καλοκαίρι του 95 με τους φίλους μου να μαζευόμαστε στη γειτονιά και όσοι είχαν το gameboy να το φέρνουν μαζί τους και να λιώνουμε στο Mega Man V και στο Soccer που χε τις εθνικές ομάδες που συμμετείχαν στο mundial του 94. Χαμός!
johnlit777

Δημοσιευσεις : 93

Δημοσίευσηαπό KwstasAgnwstos » 31 Δεκ 2016, 11:37

Πρώτη μου επαφή με το Nintendo gameboy ήταν στην παιδική μου ηληκία όταν ένα παιδί ποιο ευκατάταστης οικογένειας και ο αδερρφός του έφεραν στην παιδική χαρά δυο περίεργα μηχανήματα που έκανα ένα κλιιιγκ (COIN) και θυμάμαι όταν έπαιζάν το mario bros!! είχα κολήσει απίστευτα και έκανα αμάν και πως πότε θα έρθουν τα κάλαντα να μπορέσω να μαζέψω για να πάρω ένα.
KwstasAgnwstos

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό VonL » 01 Φεβ 2017, 13:17

Χειμώνας 1989, Με GameBoy που ήρθε από Αυστραλία!!!
VonL

Δημοσιευσεις : 101

Δημοσίευσηαπό Velakias » 04 Μάιος 2017, 17:33

δεν ειχα προλαβει το game boy, ξεκινησα βεβαια απο το game boy advance παιζοντας την fire red και μπορω να πω οτι η οσταλγια ειναι μεγαλη
Velakias

Δημοσιευσεις : 51

Δημοσίευσηαπό Vigilante » 17 Μάιος 2017, 19:21

Ειχα λιωσει την ποκεμον ρουμπι που ηταν μπαντλ τοτε μαζι με το γκειμ μποι.Ημουν πιτσιρικας και ελιωνα θυμαμαι στο χωριο τρομερες στιγμες γενικα.
Άβαταρ μέλους
Vigilante

Δημοσιευσεις : 53

Δημοσίευσηαπό Logan » 21 Μάιος 2017, 14:27

Εγώ θυμάμαι που έπαιρνα τον αναπτήρα για να πατάω γρήγορα τα κουμπιά στο track & field στο gameboy.πολύ κάψιμο
Every man has his principles always with him,everything else fades away
Άβαταρ μέλους
Logan

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό parisvelits » 03 Ιουν 2017, 13:43

Power Rangers θυμάμαι , spiderman , Pokemon Yellow (αργοτερα) . Πολλά πολλά όμορφα παιχνίδια
parisvelits

Δημοσιευσεις : 13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB