Το πρώτο σας videogame

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό Alithinos » 28 Ιαν 2013, 16:13

Το πρώτο-πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ ήταν σε ένα atari ένα παιχνίδι που ήταν ένας δράκος που πέταγε φωτιές και έπρεπε να τον αποφεύγεις. Όνομα δεν θυμάμαι.

Όταν πήρα όμως τη πρώτη δική μου κονσόλα,το πρώτο παιχνίδι που άρχισα να παίζω για να το τερματίσω ήταν το Super Mario Bros!
Άβαταρ μέλους
Alithinos

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό ckastam » 18 Φεβ 2013, 14:46

με γυρίζετε καμια 18αρια χρόνια :ugeek: πίσω όταν ο πατέρας μου μου είχε αγοράσει το ATARI 2600 :P

Εικόνα

Το θέμα είναι ότι είχα ξενερώσει γιατι δεν είχε παιχνίδια στην μνήμη μόνο 20 παιχνίδια σε μια κασέτα με διακοπτάκια και :twisted: ζήλευα τους φίλους μου που είχαν αγοράσει sega και είχε παιχνίδια στην μνημη
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό KATHIKAKI » 18 Φεβ 2013, 20:01

Handheld 1 οθόνης με τον donkey kong νομίζω....κοντά στο 1988
KATHIKAKI

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 18 Φεβ 2013, 21:40

@kmanikas13 Eιχα κι εγω μια απομιμηση, πιο εξελιγμενη! Ειχε χειριστηρια ps και το κλασικο οπλακι για τα duck hunt κλπ. Μου το χε φερει ενας θειος μου με μερικες κιτρινες κασσετουλες και μια με 32 παιχνιδια μεσα κι ειχα βγαλει αρκετα απωθημενα πανω της... :D
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό SikZone » 11 Μαρ 2013, 13:50

Gameboy Gallery 4... ατελείωτο λιώσιμο!
Άβαταρ μέλους
SikZone

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Serelis » 20 Μαρ 2013, 22:45

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ Assassin's Creed 1 και αυτό με έκανε να το αγαπήσω και να θέλω να τερματίζω ολα και τα αλλα ac games :) :) :D ;)

φαντάζομαι πως θα ήταν το ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ παιχνιδι στη ΓΗ
Άβαταρ μέλους
Serelis

Δημοσιευσεις : 23

Δημοσίευσηαπό Christaras » 22 Μαρ 2013, 13:17

Serelis έγραψε:ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ Assassin's Creed 1 και αυτό με έκανε να το αγαπήσω και να θέλω να τερματίζω ολα και τα αλλα ac games :) :) :D ;)

φαντάζομαι πως θα ήταν το ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ παιχνιδι στη ΓΗ

Είσαι 20 και το πρώτο παιχνίδι που έπαιξες ήταν το Assasin's Creed; Weird. Κάλιο αργά παρά ποτέ! :P
Άβαταρ μέλους
Christaras

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό Eikichi134 » 22 Μαρ 2013, 13:35

To πρωτο μου videogame σε κονσολα ηταν το Spyro the Dragon! Το πρωτο μου game oμως ηταν το Τekken 3 σε arcade μερικους μηνες πριν.
Άβαταρ μέλους
Eikichi134

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό whraziel » 22 Μαρ 2013, 13:37

η πρωτη επαφη με video games ηταν οταν ημουν 4,5 χρονων ( οσο απιθανο και αν φαινεται )με ενα φορητο που ειχε φερει μια φιλη της μητερας μου απο το Hong Kong .....

Εικόνα

ειχες τον king kong και προσπαθουσες να σωσεις την κοπελα απο φιδια , πετρες και αυγα δεινοσαύρων
ειχε τρια κουμπια , ολόιδιο με της φωτο αλλα σε χρωμα μπλε !! το τριτο κουμπι ηταν για manual κινηση του K.K. οταν ερχοταν ο κινδυνος (μεγαλο βαθμο δυσκολιας )
μετα ακολουθησαν αλλα 5 φορητα και στην ηλικια των 8 χρονων περιπου ηρθε ο spectrum 128k σπιτι !!
μετα απο λιγα χρονια και με τις οικονομιες απο καλαντα αγορασα την πρωτη μου αγαπη Amiga 500 (ειχα δωσει 240.000 δραχμες , στον Πυργο ηλείας ) ......

βεβαια απο τα 12 ειχα ακρες για coin op ...... συνοικιακα μαγαζακια που επισκευαζαν τα τοτε μεγαθηρια !!!
Άβαταρ μέλους
whraziel

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό DrManolo » 22 Μαρ 2013, 14:17

Mario Land 2 6 golden coins!
Εικόνα

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
Άβαταρ μέλους
DrManolo

Δημοσιευσεις : 68

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB