Το πρώτο σας videogame

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 22 Ιαν 2013, 19:50

...και κάπου εδώ, εγώ αρχίζω και αισθάνομαι πολύ γέρος...[/quote]

Mπα μην αγχώνεσαι, μάλλον εγώ είμαι πολύ νέος. :P Πάντως ήταν τέλειο το Game&Watch. Άνετα ξανάπαιζα αν το έβρισκα. Είναι ωραίες αναμνήσεις αυτές.[/quote]

"You don't stop playing because you get old,
but you might get old if you stop playing"
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό Trelogamer » 24 Ιαν 2013, 14:51

Εικόνα
Πρώτο μου παιχνίδι ήταν το Bombjack για τον Spectrum!
Τι κολλήματα!
Τι Ragequits!
Ώρες παιχνιδιού!!

Και ένα ακόμη παιχνίδι στο Spectrum που μου διαφεύγει τώρα το οποίο ήταν με κάτι μηχανές πρώτου προσώπου(!) :p, Οδηγούσες ανάμεσα σε δέντρα και πυροβολούσες κάτι άλλους.. Το όνομα του διαγράφηκε από τον το κεφάλι μου.
---------------------------------------ΤρελόGamer--------------------------------------
Άβαταρ μέλους
Trelogamer

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 24 Ιαν 2013, 15:12

Μια εικόνα με λίγα χρώματα, 3- 4 sprites, πολύ φαντασία και παιχνίδια απο τα οποία δεν μπορούσες να ξεκολλήσεις με τίποτα...Να 'σαι καλα που με γυρισες πισω σε κεινη την ωραία εποχή :)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό gamelover » 24 Ιαν 2013, 17:19

ειχα απο πολυ μικρος τυπου ηλεκτρονικα παιχνδια...αυτα τα φτηνα που κυκλοφορουν ακομα και τωρα σε πανηγυρια και γιορτες και εχουν το πολυ 15 ευρω... :-P, το οποιο επαιρνε και κασετες οι οποιες ηταν σε διαφορα χρωματα...αλλα αυτο που πραγματικα με εκανε να νιωσω οτι παιζω ηλεκτρονικα και ενιωσα και "επισημα" gamer ηταν το SNES μαζι με τον φανταστικο Donkey kong! που ετρεχε στα 16-bit! και ελεγα τοτε...ποσο αληθινος εδειχνε στη τηλεοραση..... που να ξερα τι θα επακολουθουσε.....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 25 Ιαν 2013, 13:16

Και ένα ακόμη παιχνίδι στο Spectrum που μου διαφεύγει τώρα το οποίο ήταν με κάτι μηχανές πρώτου προσώπου(!) :p, Οδηγούσες ανάμεσα σε δέντρα και πυροβολούσες κάτι άλλους.. Το όνομα του διαγράφηκε από τον το κεφάλι μου.[/quote]

Μάλλον εννοείς το Death Chase http://en.wikipedia.org/wiki/3D_Deathchase
Tο θυμάμαι, το είχα κι εγώ αλλά δεν το προχώρησα πολύ.
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσίευσηαπό Trelogamer » 25 Ιαν 2013, 16:17

Lorgrim έγραψε:Και ένα ακόμη παιχνίδι στο Spectrum που μου διαφεύγει τώρα το οποίο ήταν με κάτι μηχανές πρώτου προσώπου(!) :p, Οδηγούσες ανάμεσα σε δέντρα και πυροβολούσες κάτι άλλους.. Το όνομα του διαγράφηκε από τον το κεφάλι μου.

Μάλλον εννοείς το Death Chase http://en.wikipedia.org/wiki/3D_Deathchase
Tο θυμάμαι, το είχα κι εγώ αλλά δεν το προχώρησα πολύ.

Ναι ρε Lorgrim! Ναι ρε φίλε! Ναι! ΝΑΙ! ποτε δε κατάφερα να το προχωρήσω και εγώ αυτό το παιχνίδι. αλλα μου άρεσε πολύ! Άξιζε τα γκρινκ! γκρουνγκ! που έκανε η κασέτα για μισή ώρα μέχρι να φορτώσει...
---------------------------------------ΤρελόGamer--------------------------------------
Άβαταρ μέλους
Trelogamer

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 25 Ιαν 2013, 18:42

ρε παιδιά τώρα που είπε ο gamelover για ηλεκτρονικά που πουλάγανε στα πανηγύρια εγώ είχα μια απομίμηση του nes αυτό http://www.derboo.de/files/famiclones/E ... _S-500.jpg
το είχε κανένας ?? η τέλος πάντων είχε κανένας κάποιο κλώνο του nes ??
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Raphael » 25 Ιαν 2013, 20:56

Φίλε με το κιλό τα έπαιρνα εγώ αυτά.... :D Χαλούσαν γρήγορα βέβαια αυτά αλλά στις διακοπές τα έλιωνα.... :lol:
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό Lorgrim » 25 Ιαν 2013, 21:15

[quote= Άξιζε τα γκρινκ! γκρουνγκ! που έκανε η κασέτα για μισή ώρα μέχρι να φορτώσει...[/quote]

Πες το ψέμματα... ένα πεντάλεπτο για 48Κ. Θυμάμαι οτι το βασικό πλεονέκτημα της κασσέτας ήταν οτι σε μια 60αρα χώραγε το μυθικό ποσό του μισού ΜΒ, δηλαδή καμμιά 15αριά προγράμματα.
Τελευταία επεξεργασία από Lorgrim και 23 Οκτ 2013, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Lorgrim

Δημοσίευσηαπό gamelover » 27 Ιαν 2013, 13:56

kmanikas13 έγραψε:ρε παιδιά τώρα που είπε ο gamelover για ηλεκτρονικά που πουλάγανε στα πανηγύρια εγώ είχα μια απομίμηση του nes αυτό http://www.derboo.de/files/famiclones/E ... _S-500.jpg
το είχε κανένας ?? η τέλος πάντων είχε κανένας κάποιο κλώνο του nes ??

αυτο να σου πω δεν το θυμαμαι να το εχω δει στα πανηγυρια που ετρεχα..... !! :P , βασικα μια μικρη λεπτομερεια να ανφερω εγω αυτα που ειχα ηταν παντοτε ολα φορητες κονσολες(και μαλιστα θυμαμαι το ενα το ειχα αγορασει απο ιταλια).....τυπου gameboy....ποτε δεν ειχα κονσολα για τηλεοραση μεχρι το snes..... παντως με εβαλες φιλε στο τρυπακι να τα ψαξω να τα βρω τωρα και γω ολα αυτα που ειχα....βεβαια δεν θυμαμαι ουτε ονομα...ωποτε μαλλον μικρες πιθανοτητες εχω....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB