Το δυσκολότερο game

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 27 Ιαν 2014, 09:24

ένα παιχνίδι που με δυσκόλεψε αρκετά ήταν το alone in the dark the new nightmare στο ps1 .συγκεκριμένα στην βιβλιοθήκη με τα βιβλία που έπρεπε να τα πατήσεις με συγκεκριμένη σειρά. είχα φάει γερο κώλυμα αλλά στο τέλος τα κατάφερα . πολύ καλό παιχνίδι και με πολλούς γρίφους πράγμα που δεν μπορώ να βρω στα καινούργια παιχνίδια
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 27 Ιαν 2014, 12:10

spori έγραψε:Το X-files ίσως να με ειχε απογοητεύσει και δυσκολεύσει γιατί ήταν το μόνο που έπαιξα στο Playstation 1 και οχι στο pc... πραγματικά θυμάμαι ότι το interface ήταν εφιάλτης.
Αυτό το ρώσσικο που ποσταρες δεν το ξερω καν, το βρήκα όμως. Λες να παίζει σε 7αρια;

Ωχ, στο Playstation πρεπει οντως ο χειρισμος να ηταν εφιαλτης... Αν εισαι λατρης της σειρας στο συστηνω ακομη και σημερα για pc, ποτε δεν ειναι αργα!

Το midnight nowhere για 7αρια εχω την εντυπωση πως παιζει με ενα Fix, χωρις μουσικη απο πισω ομως. Αν εχεις την υπομονη ψαχτο και βαλε τα κομματια να παιζουν απο πισω σε εναν media player για ατμοσφαιρα. Το θυμαμαι σαν εξαιρετικο παιχνιδι με πολλους, δυσκολους και λογικους γριφους(οσο το παιξα).

Αλλο ενα εξαιρετικο adventure που με αρρωστησε σαν στορυ, ατμοσφαιρα και ιστορια ειναι το sanitarium.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 10:49

Απο τα δυσκολοτερα παιχνιδια που εχω παιξει ειναι το BATTLETOADS για το NES.Ακομα δεν το εχω τερματισει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό antonis_L » 10 Ιούλ 2014, 15:56

Παιδιά το Wonder Boy είναι για εμένα το πιο δύσκολο παιχνίδι.
Αν δεν έχεις το skatebord γλίστρας λες και περπατάς στον πάγο, απ' την άλλη με το skate δεν υπάρχει δευτερόλεπτο που μπορείς να σταματήσεις, πολύ αδρεναλίνη.
Θα μπορούσα να πω και κάποια αεροπλανάκια (1942-1943) που κάποια στιγμή δεν βλέπεις τι γίνετε από τις σφαίρες αλλά εκεί έχεις το άλλοθι του "χαμού" -έ τι να κάνω αφού δεν έβλεπα τίποτα. Στο Wonder Boy όμως δεν υπάρχει δικαιολογία, χάνεις γιατί εσύ φταις
antonis_L

Δημοσιευσεις : 33

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 14 Σεπ 2014, 16:47

Παιδιά το δυσκολότερο game που έχω παίξει είναι το Ikaruga για το Dreamcast. Aπό ένα σημείο και μετά απλά παρατάς το controller, είναι μάλλον μέλος της σειράς forbidden-to-play-more :-P
Δεύτερο στη σειρά είναι το Red Star το οποίο έχει φτιαχτεί από την ομάδα που έφτιαξε το Ikaruga!!! Holy Shit!!! Με κυνηγάει;!
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

Δημοσίευσηαπό mysterious » 14 Σεπ 2014, 18:36

vonzuchter έγραψε:απο τα παλια παιχνιδια alien breed 2 στην amiga και cannon fodder 2. τα καινουργια παιχνιδια δεν εχουν δυσκολια γιατι πλεον οι παικτες δε γουσταρουν δυσκολια και τα παρατανε τα παιχνιδια. Ακομα και στο ποιο δυσκολο επιπεδο να τα βαλεις τα πιο πολλα τα τελειωνεις σχετικα ευκολα. Το τελευταιο παιχνιδι που με δυσκολεψε ηταν το προσφατο xcom enemy unknown στο τελευταιο επιπεδο χωρις δικαιωμα save και μονο με autosave. το παρατησα μετα απο καποιες προσπαθεις. ειναι το τελευταιο παιχνιδι που με "νικησε"

Έπαιξες ρε θηρίο το παιχνίδι με autosave;είσαι ήρωας και μαζοχιστής συγχρόνως!Εκτός κι αν προσπάθησες να παίξεις έτσι μόνο την τελευταία πίστα αλλά πραγματικά δεν υπήρχε λόγος,δεν είναι τυχαίο πως το autosave ήταν εξαρχής απενεργοποιημένο.Το load έπεφτε σύννεφο αλλά έτσι δεν έχασα κανέναν στρατιώτη.

Κι ακριβώς επειδή τερμάτισα όλους τους στρατιώτες,η τελευταία πίστα ήταν και η πιο εύκολη μιας και όλοι τους σκότωναν σχεδόν με ένα χτύπημα.Και με το πανίσχυρο rift έδενε το γλυκό.

Προσωπικά το δυσκολότερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ ήταν το Ghost 'n' Goblins,απίστευτο παλούκι.Και γενικά τα παλιότερα παιχνίδια(ειδικά τα arcade)ήταν τεχνηέντως άδικα για να παίζεις ξανά και ξανά.

Τώρα από σύγχρονα παιχνίδια πολλοί λένε για τα Demon Souls/Dark Souls και ειδικά το πρώτο μιας και το έχω από το plus φοβάμαι να το αρχίσω γιατί δεν θέλω να μου σπάσει τα νεύρα και να τραβήξει πολύ σε χρόνο.Οκ RPG είναι και είναι λογικό να θέλει αρκετό χρόνο αλλά να μην σου σπάει και τα νεύρα κάθε λίγο.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό stereoteo » 30 Σεπ 2014, 11:51

Για εμενα παιδια το ghost n goblins
πολυ μεγαλο παλουκι οπως συνηθιζαμε να λεμε τοτε..
τα καταφερα παντως αλλα με αρκετα μεγαλο κοστος μια και το επαιζα
σε arcade!
Άβαταρ μέλους
stereoteo

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 01 Οκτ 2014, 13:42

Το super mario land 2 για το gameboy παλούκι στον τελικό!!!! Με είχε τρελάνει κανονικά :x
Επίσης το super mario land 1 δεν το έχω τερματίσει! Έχανα πάντα στην πίστα με τα κεφάλια που πετάνε (easter island). Το wonderboy στα arcade, πάλι δεν το εχω τερματίσει!
Toy story στο sega,παλούκι!!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό jack124 » 01 Οκτ 2014, 13:45

Flappy bird :P
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό Dural » 02 Οκτ 2014, 01:27

stereoteo έγραψε:Για εμενα παιδια το ghost n goblins
πολυ μεγαλο παλουκι οπως συνηθιζαμε να λεμε τοτε..
τα καταφερα παντως αλλα με αρκετα μεγαλο κοστος μια και το επαιζα
σε arcade!

ghost n goblins ευκολα και μετα το battletoads. το δευτερο με ειχε φτάσει κοντά στο κλάμα από τα νεύρα μου, στο πρώτο αποδεχόμουν απλώς την ήττα μου
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB