SEGA Mega Drive

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 07 Νοέμ 2013, 20:58

NikitoGR έγραψε:Πω εχω την εκδοση με τις κασετες και εχω το Castle of Illusion παρακαλω παρακαλω! Αλλα πρεπει να βρω τροφοδοτικο και το καλωδιο για την συνδεση του με την τηλεοραση!

Στο ps3 υπαρχει το Castle of Illusion οπωσ και στο χβοχ και μαλιστα εχει το νεο και το παλιο αυτο επαιζεσ εσυ και εγω :)
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό tsoumak » 07 Νοέμ 2013, 20:59

karlat89 έγραψε:το castle of illusion ,ειναι mickey mouse?

Aκριβως αυτο που λες
Άβαταρ μέλους
tsoumak

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 14 Ιαν 2014, 03:09

Παιδιά, Πλαίσιο προσφορά στο PS3 Mega Drive Collection

http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-pai ... 18-001.htm
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό warmup » 15 Ιαν 2014, 01:38

Απο τις αγαπημενες μου κονσολες! ειχε φοβερα παιχνιδια αλλα με αυτο που ειχα κολησει ηταν με το NBA JAM Tournament edition...ολη την μερα σπιτι με φιλους πρωταθληματακια κλπ...χαμος!
Άβαταρ μέλους
warmup

Δημοσιευσεις : 85

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 15 Ιαν 2014, 02:15

Εγώ είχα κολλήσει στο game gear με το nba te.

Πίσω, μπροστά a,b,b,a και κάρφωμα από τη μια μπασκέτα στην άλλη. Υπήρχε και ένα άλλο που ήταν πάνω, πάνω, κάτω, κάτω, a,b, που έδειχνε κατά πόσο τοις εκατό υπήρχε η πιθανότητα να μπει το κάθε σουτ που έκανες, με ποσοστό που έδειχνε πάνω αριστερά-δεξιά στην οθόνη νομίζω.

Νομίζω αυτά είναι, παίζει να κάνω και λάθος βέβαια χαχα
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσίευσηαπό warmup » 16 Ιαν 2014, 00:28

Darkthronen έγραψε:Εγώ είχα κολλήσει στο game gear με το nba te.

Πίσω, μπροστά a,b,b,a και κάρφωμα από τη μια μπασκέτα στην άλλη. Υπήρχε και ένα άλλο που ήταν πάνω, πάνω, κάτω, κάτω, a,b, που έδειχνε κατά πόσο τοις εκατό υπήρχε η πιθανότητα να μπει το κάθε σουτ που έκανες, με ποσοστό που έδειχνε πάνω αριστερά-δεξιά στην οθόνη νομίζω.

Νομίζω αυτά είναι, παίζει να κάνω και λάθος βέβαια χαχα

Που τα θυμηθηκες? χαχαχα ωραιος! Ναι ναι χαμος! Φυσικα και η φωτια που επερνε η μπαλα οταν ειχες βαλει απανωτα καλαθια χωρις να εχει βαλει ο αντιπαλος!
Τι να λεμε? παιχνιδαρα!!!

Εχει παιξει κανεις το καινουργιο που εχει βγει στο ps3? λεει τιποτα?
Άβαταρ μέλους
warmup

Δημοσιευσεις : 85

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 16 Ιαν 2014, 00:40

όχι, δεν έχω δοκιμάσει κάτι καινούριο σε nba jam από τότε. Μέχρι το άλλο 2vs2 στο Dreamcast είχα φτάσει. Το έπαιζα και σε μαγαζιά, στα τελευταία 2-3 χρόνια πριν βγάλει ο Τριανταφυλλόπουλος το θέμα με τα φρουτάκια και παίξει απαγόρευση.

Πως το έλεγαν ρε... δεν μου έρχεται με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 20 Ιαν 2014, 00:21

Εποχές και αυτές!!!!!!!!!!!

Ατέλειωτες ώρες καψίματος με το Streets Of rage 2!To παίζαμε με το κολητό συνέχεια , μπορεί να το έχουμε τερματίσει και 100 φορές!!!!!!!!!!!!!!Ωραίες εποχές :D .

Ecco the dolphin 2 , Shining Force 2 , Mortal Kombat 2 , Streets of Rage 2 , χεχε όλα τα 2άρια στο Mega drive Παιχνιδάρες ήταν.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό eriv13 » 21 Ιαν 2014, 14:44

Όλα αυτά τα παίζω ακόμα... ευτυχώς υπάρχουν emulators...οι κονσόλες μου έχουν χαθεί κάπου :(
όταν και αν θα έχω παιδιά, εγώ θα τους τα δείξω αυτά τα παιχνίδια!
Άβαταρ μέλους
eriv13

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 22 Ιαν 2014, 02:00

eriv13 έγραψε:Όλα αυτά τα παίζω ακόμα... ευτυχώς υπάρχουν emulators...οι κονσόλες μου έχουν χαθεί κάπου :(
όταν και αν θα έχω παιδιά, εγώ θα τους τα δείξω αυτά τα παιχνίδια!

Όταν θα έχω παιδιά, αν δεν μάθουν στο σχολείο από φίλους το "καλό" κατευθείαν (κάνα ps φορητό π.χ. χαχα), θα τα αρχίσω από αυτά τα παιχνίδια :D
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB