Games και σχολικές εξετάσεις

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 18 Δεκ 2012, 15:32

Πολλά και διάφορα, αφού να φανταστήτε όποτε έλειπαν οι γονείς μου άνοιγε το PC ή και το xbox και είχα φτάσει να παίζω ακομα και test drive unlimited
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό KATHIKAKI » 18 Φεβ 2013, 20:03

Warcraft 1 και Dune για PC!!!!!!!! Μάλλον λίγοι το έπαιζαν τότε
KATHIKAKI

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό ckastam » 22 Φεβ 2013, 00:30

έλεος ποτε δε θα θυσίαζα κανένα μάθημα να το χρωστάω για τον Σεπτέμβρη απλά για να παίξω videogames
απλά πράγματα
2 εβδομάδες άμα έκανες υπομονή μετά είχες όλο το καλοκαίρι δικό σου....
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Φεβ 2013, 09:28

ckastam έγραψε:έλεος ποτε δε θα θυσίαζα κανένα μάθημα να το χρωστάω για τον Σεπτέμβρη απλά για να παίξω videogames
απλά πράγματα
2 εβδομάδες άμα έκανες υπομονή μετά είχες όλο το καλοκαίρι δικό σου....

Ε φίλε μου δεν είμαστε ΟΛΟΙ ιδιοι....... :roll:
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 22 Φεβ 2013, 16:48

Σωστός ο λιοντάρης ;)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό ckastam » 22 Φεβ 2013, 21:00

όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων φίλε λεοντοκαρδε
για παράδειγμα όλες οι μεγάλες διοργανώσεις πποδοσφαίρου mundial, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κτλπ συμπίπτουν κατα διαβολική σύμπτωση με εξεταστικές περιοδόυς :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: - εε όσο και να ήθελα να δω το Νιγηρία - Ιταλία στο Μουντιαλ δε θα μπορούσα ποτέ να έγραφα την επόμενη ημέρα στην εξέταση της Φυσικής την περιγραφή του αγώνα... :mrgreen:

υ.γ. επίσης και ο διαγωνισμός playmate
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 23 Φεβ 2013, 09:13

Όπως το ειπες ειναι θέμα προτεραιοτήτων...Ειναι τι μας αρέσει και τι μας εκφράζει ομως το σωστό ειναι να τηρείς ΠΑΝΤΑ της υποχρεώσεις σου,ανεξατρήτου ηλικίας και νοοτροπίας σε οποιαδηποτε φαση της ζωής, και αν βρίσκεσαι..Στο θέμα μας τώρα.

Τα games μερικές φορες τα ειχαμε και ενα μέσο χαλάρωσεις, ειδηκα αν εχεις διαβάσει ενα κατεβατο και έχεις το αγχος τής πίεσης και γενικά ο εγκέφαλος ειναι να εκραγει...
Αν παρατήρησες απο τα αρχικά posts, πολλα παιδια, ειχαν παρώμοια τρελα με την δικιά μου αλλα δεν επαιζαν κουραστικα games τύπου (adveture,rpg, κτλπ) αλλα figting,shooters και γενικα τιτλους για να ξεδώσεις απο την πίεση....Ο καθένας εχει τον τρόπο του.

*Yστ.Αφιερωμένο στα καλά κορίτσια των playmate...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 04 Μαρ 2013, 00:45

Εγώ στο δημοτικό απασχολήθηκα κυρίως από τα Final Fantasy 7 και Tekken 3 (και γενικότερα βέβαια από το PSone). Μετά στο γυμνάσιο-λύκειο ήταν κυρίως τα Micromachines V3 (Psone), Quake 3 Arena (Dreamcast), Unreal Tournament (Dreamcast), Phantasy Star Online (Dreamcast) και γενικότερα από Dreamcast παιχνίδια. Αργότερα στις σπουδές κτλ, αυτά που κυριάρχησαν ήταν τα Halo (όλα) και Lineage II.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό whraziel » 04 Μαρ 2013, 12:41

δεν θα αναφερθω συγκεκριμενα στο θεμα εξετασεων αλλα γενικα .....
το δημοτικο το εβγαλα ( κυριως τις τελαυταιες ταξεις ) αγκαλια με τον spectrum 128K και ολο το γυμνασιο με την φιλη μου την amiga 500 , απο παιχνιδια θα αναφερω τα saboteur και το sensible soccer , πολυ λιωσιμο !!!!
Άβαταρ μέλους
whraziel

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 04 Μαρ 2013, 12:54

Στο δημοτικο εγω την εβγαλα με το PSone και τα παιχνιδια που ασχολιομουν τοτε ηταν το Gran Turismo 2, Sheep Dog N Wolf η αλλιως Sheep Raider (ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ), Syphon Filter 2+3 και Crash. Γυμνασιο με το PS2 με πολλα παιχνιδια. Κυριως με το Fooball Manager ασχολιομουν απο το λυκειο και μεχρι σημερα. Τωρ για κονσολες στο λυκειο πηρα τα 360 και PS3 και καταστραφηκα στις πανελληνιες. (βεβαια στην σχολη που ηθελα περασα) :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB