και ειδικότερα, τι νομίζετε για τις επανακυκλοφορήσεις του crash n.sane trilogy για το ps4; αξίζει να το αγοράσω;
ή όχι; γιατί το ratchet trilogy για το ps3 δε μου άρεσε αρκετά.
Ευχαριστώ !
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 21:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
τι πιστεύετε για τα ρετρό παιχνίδια;
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
vasilis_krokodilos έγραψε:και ειδικότερα, τι νομίζετε για τις επανακυκλοφορήσεις του crash n.sane trilogy για το ps4; αξίζει να το αγοράσω;
Ευχαριστώ !
Αν δεν το έχεις παίξει ποτέ. πάρτο οπως κ δήποτε.
Αν ναι, πάρτο για το χαβαλέ.
- st4vr0s@p0p1!
- Δημοσιευσεις : 257
vasilis_krokodilos έγραψε:και ειδικότερα, τι νομίζετε για τις επανακυκλοφορήσεις του crash n.sane trilogy για το ps4; αξίζει να το αγοράσω;
Ευχαριστώ !
Τα ρετρό είναι τα αγαπημένα μου. Ίσως το λέω αυτό επειδή δεν έχω πολλούς τίτλους από το 2000 και μετά, αλλά αξίζει να παίξεις παλιά παιχνίδια για να ανακαλύψεις και λίγο την ιστορία πίσω από το gaming. Τώρα όσον αφορά τις επανακυκλοφορήσεις των παιχνιδιών που ανέφερες δεν έχω άποψη καθώς δεν τα έχω παίξει. Και γενικά έχω μια αίσθηση πως το PS3 και το PS4 τείνουν να γίνουν πιο πολύ κονσόλες για να βλέπεις ταινίες παρά για να παίζεις παιχνίδια. Όχι πως δεν έχουν καλούς τίτλους, αλίμονο, αλλά έχουν ρίξει πολύ βάρος στο να είναι κονσόλες που να κάνουν πολλά πράγματα, και όχι τόσο πολύ gaming όπως θα όφειλε. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει και τόσο.
Όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθούν ένοχοι. Αλλά όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθούν αθώοι.
-
Spykakos - Δημοσιευσεις : 24
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης