- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 10:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Football manager 2013
Football manager 2013
Αυτό το θέμα απευθύνεται σε άτομα με γερά νεύρα,άτομα που έχουν μεγάλη υπομονή,άτομα τα οποία έχουν συλλογή από παλτά και θέλουν να τα ξεφορτωθούν,φυσικά μιλάω για το fm2013 το οποίο και άρχισα επειδή το κέρδισα στο enternity(ευχαριστώ Παύλο).Προς το παρών έχω πάρει το γαύρο και τα πάω χάλια δεν ξέρω γιατί,έχω που παίζω manager από τότε που βάλανε κουκκίδες!!!Βλέπω ομάδες όπως η Ξάνθη,Παοκ, παναθηναϊκό να πετάνε και ενώ η ομαδούλα μου μαζεύει συνεχώς την μπάλα από τα δίχτυα μας.Γενικά έχω παρατηρήσει πράγματα που δεν είναι καθόλου ρεαλιστικά,πχ ο caroll να αφήνει την μπάλα να περάσει από δίπλα του με αποτέλεσμα να τρώει γκόλ για πλάκα,η παίκτης να του φεύγει η μπάλα και να τρέχει να την προλάβει,αντί όμως να την πάρει ο συμπαίκτης του στον οποίο έρχεται πάνω του η μπάλα,την αφήνει για τον άλλον.Γενικά πολλά λάθη ρεαλισμού στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Αν και τιμώ την σειρά απο εποχές Championship manager, φέτος πιστεύω οτι η SI τα έχει κάνει μαντάρα... Η match engine είναι πιο τραγική απο ποτέ, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντελώς κωμικές φάσεις, πάντα φυσικά εις βάρος σου... Αυτο βέβαια το έχει καταλάβει και η ίδια, και φαίνεται απο τα patches-hotfixes (το τελευταίο κάπως διορθώνει τα πράγματα) που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αλλα εγώ προσωπικά σκέφτομαι του χρόνου να μην το τιμήσω
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Γιατί να κάνουν βελτιώσεις σε μια ήδη επιτυχημένη match engine. Βασικά χρειαζόταν κάποιες διορθώσεις από το προηγούμενο αλλά όχι και να τα κάνουν χειρότερα. Κρίμα. Και είναι ένα απο τα παιχνίδια που έλεγα να πάρω φέτος. Να περιμένω λίγο ακόμα λέτε μπας και διορθωθεί τίποτα;
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Eγω προσωπικα δεν το βαζω στο 3D match για να το παρακολουθησω. Κλασσικα με το 2D. To interface εχει αλλαξει σε σχεση με τα προηγουμενα και λιγο στην αρχη μπερδευεσαι λογω της συνηθειας απο τα προηγουμενα.
Παντως μου φαινονται υπερβολικα αυτα που ελεγε ο Miles της SI οτι εγιναν γυρω στις 900 (!) νεες προσθηκες....
Παντως μου φαινονται υπερβολικα αυτα που ελεγε ο Miles της SI οτι εγιναν γυρω στις 900 (!) νεες προσθηκες....
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Γενικά μίλτο είναι απαράδεκτοι,γιατί από την μια κλαίγονται ότι τους σκοτώνει η πειρατεία από την άλλη φέτος έχουν μια καλή ευκαιρία(το crack δεν έχει βγει ακόμα) και τα κάνανε θάλασσα,βλέπω πραγματικά ματσάκια και γελάω από την μια και από την άλλη κλαίω γιατί κοντεύουν να με απολύσουν γιατί η πλατανιάς θυμήθηκε να ρίξει 4άρα στον γαύρο 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος(δεν λέω ότι δεν γίνεται,αλλά το πώς γίνεται)

-
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Γενικά μίλτο είναι απαράδεκτοι,γιατί από την μια κλαίγονται ότι τους σκοτώνει η πειρατεία από την άλλη φέτος έχουν μια καλή ευκαιρία(το crack δεν έχει βγει ακόμα) και τα κάνανε θάλασσα,βλέπω πραγματικά ματσάκια και γελάω από την μια και από την άλλη κλαίω γιατί κοντεύουν να με απολύσουν γιατί η πλατανιάς θυμήθηκε να ρίξει 4άρα στον γαύρο 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος(δεν λέω ότι δεν γίνεται,αλλά το πώς γίνεται)
Φιλε μου σε νιωθω!! Εγω με την Ολυμπιακαρα ξεκινησα και ολα τα ματς ερχοντουσαν g/g και στατιστικα;
πχ.
Ξανθη - Ολυμπιακος 2-0............ 2 σουτ αυτοι και καμια 20αρια εγω. Απιστευτα πραγματα.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Εγώ ένα θα πω... Πρώτο μου παιχνίδι στο FM13, μετά λοιπόν απο τρελή αναμονή, αρχίζει το πρωτάθλημα.... Πρεμιέρα με ΟΦΗ... Δείτε απλά το γκολ που έφαγα... Δε μπορεί λέω θα έτυχε... Απο τότε όμως έχει "τύχει" πολλές φορές...
www.youtube.com/watch?v=FGE6N2YhI3c
www.youtube.com/watch?v=FGE6N2YhI3c
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Χαχχαχαχααχχαχα πέθανα στο γέλιο,ένα παλικάρι μου έλεγε βγήκε η μπάλα άουτ και το μέτρησε για goal!!!

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης