Εδώ θα μπορούμε να συζητάμε για το Witcher 2.Να ποστάρουμε σχετικά νέα και να βοηθάμε αν κάποιος έχει πρόβλημα στο παιχνίδι!
Το Witcher 2 κυκλοφορεί ήδη για PC αλλά θα είναι διαθέσιμο και στο Xbox 360 το 1ο Τρίμηνο του 2012.
- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 05:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Witcher 2: Assassins of Kings
Τα γραφικά του είναι κορυφαία. Απολαυστικό μέχρι στιγμής (ενώ έχω παίξει μόνο το prologue) σαφώς ανώτερο από το παλιότερο Witcher. Εξαιρετικά και τα battle mechanics, σκέτη απόλαυση μέχρι τώρα. Αν δεν ήταν η εξεταστική στη μέση, θα είχα ήδη... "καεί". (αν πάλι δεν ήταν οι καταλήψεις στη μέση, δεν θα είχα ξεκινήσει καν το prologue...
)

-
Red Patras - Δημοσιευσεις : 24
Την άποψή μου για το παιχνίδι την έχω ήδη καταθέσει και είμαι και πολύ χαρούμενος! RPG ορόσημο, και μακάρι να το χαρούν γρήγορα οι χρήστες XBOX. Δυστυχώς τον πρώτο γύρο της διαμάχης CD Projekt - Bandai Namco τον κέρδισε η δεύτερη, οπότε πιθανότατα η κυκλοφορία του να καθυστερήσει. Ελπίζω να μην πληγούν οι developers από την όλη διαδικασία...
Εveryone's a critic
-
Tobajaras - Δημοσιευσεις : 259
Ο πλέον αμφιλεγόμενος τίτλος που έχω παίξει φέτος. Πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθώ μια δεύτερη φορά διαλέγοντας τον δρόμο του Iorveth πριν οδηγηθώ σε επισφαλή συμπεράσματα. Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι η τελική γεύση που μου άφησε τη πρώτη φορά ήταν κατώτερη αυτής του τερματισμού στο πρώτο Witcher. Aκόμα δεν μπορώ να εντοπίσω το λόγο.
-
deus_d0pe - Δημοσιευσεις : 61
Αμφιλεγόμενο σε ποιό τμήμα του? Το ότι το τρίτο chapter τελειώνει απότομα είναι γεγονός, αλλά καθαρά σαν παίχτης δε μου άφησε κάποιο σεναριακό κενό. Το ότι μερικά σημεία φαίνονται υποτονισμένα ή μοιάζουν να διαδραματίζονται ερήμην του ήρωα έχει να κάνει με το replayability και τα διαφορετικά διαθέσιμα paths
Από εκεί και πέρα δε θα το χαρακτήριζα αμφιλεγόμενο.

Εveryone's a critic
-
Tobajaras - Δημοσιευσεις : 259
Όχι, πρόκειται για καθαρά προσωπική κρίση δίχως να βάζω στο ζύγι την γενικότερη και αντικειμενική αξία του τίτλου, σε ύφος περισσότερο "δε με γέμισε όσο το πρώτο" παρά οτιδήποτε άλλο. Μάλλον είναι αυτό που λες, για κάποιο περίεργο λόγο το πρώτο Witcher μου άφησε μια πιο "grand" αίσθηση στο τέλος σε αντίθεση με το 2ο που ένιωθα ότι όσο προχώραγα τόσο συρρίκνωνε με αποτέλεσμα το "μικρό" και "λίγο" τελευταίο chapter. Eκεί που το πρώτο ξεδίπλωσε όλες του τις αρετές σε ένα μόνο playthrough, το δεύτερο επιβάλεται να παιχτεί και δεύτερη φορά για να δεις ολόκληρο το παιχνίδι.
-
deus_d0pe - Δημοσιευσεις : 61
Witcher 2 on 360 to have an extra four minutes worth of CGI cutscenes
http://www.vg247.com/2011/09/22/witcher-2-to-get-more-cgi-four-minutes-worth/
http://www.vg247.com/2011/09/22/witcher-2-to-get-more-cgi-four-minutes-worth/

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860

Warner Bros. Publishing Witcher 2 For Xbox 360
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/10/21/warner-bros-to-publish-witcher-2-for-xbox-360.aspx

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης