Γεια σας παιδιά!
Ετοιμάζομαι για το Pro Skater Remasters του Tony Hawk να βγει (Woo!) Και θα το έχω στον υπολογιστή μου μέσω του καταστήματος Epic Games.
Η μεταφορά του υπολογιστή μου σε άλλο δωμάτιο δεν θα ήταν πρακτική και δεν έχω άλλες κονσόλες. Έχει κανείς καλή λύση για να το παίξει στην τηλεόρασή μου σε διαφορετικό δωμάτιο;
Έχω σκεφτεί το Steam Link, αν και δεν μπορώ να βρω μια σταθερή απάντηση αν θα λειτουργήσει με τα Epic Games. Οποιαδήποτε συμβουλή εκτιμάται. Ευχαριστώ!
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πώς μπορώ να παίξω ένα παιχνίδι υπολογιστή στην τηλεόραση
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
ilorametis1 έγραψε:Γεια σας παιδιά!
Ετοιμάζομαι για το Pro Skater Remasters του Tony Hawk να βγει (Woo!) Και θα το έχω στον υπολογιστή μου μέσω του καταστήματος Epic Games.
Η μεταφορά του υπολογιστή μου σε άλλο δωμάτιο δεν θα ήταν πρακτική και δεν έχω άλλες κονσόλες. Έχει κανείς καλή λύση για να το παίξει στην τηλεόρασή μου σε διαφορετικό δωμάτιο;
Έχω σκεφτεί το Steam Link, αν και δεν μπορώ να βρω μια σταθερή απάντηση αν θα λειτουργήσει με τα Epic Games. Οποιαδήποτε συμβουλή εκτιμάται. Ευχαριστώ!
so okay for both of them. But when I select server in the game screen a window pops up said "Your Game's exe file is not newest version (5)." Then the game automatically closes itself.
I'm new to Origins RO but really wanted to be a part of the community. Please forgive me if this question has been posted elsewhere (I couldn't find any recent post with the search.) https://snaptube.cam/ 9apps
PS. I installed the game in Windows 10 on my MacBook OS Catalina via VirtualBox.
Here is my Origins RO report :
OriginsRO Patch Version Checker Log
- taimurhilas8
- Δημοσιευσεις : 3
2 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης