The Last Of Us Part 2 | Anti-Preview

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

The Last Of Us Part 2 | Anti-Preview

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 27 Μάιος 2020, 22:56

To TLOU Part 2 θα ειναι αλλο ενα παιχνιδι της γενιας αυτης που θα βαθμολογηθει με 10 απο την πλειοψηφια των reviewers.

Θα εναι αλλο ενα παιχνιδι που δεν θα χρειαστει να το παιξουν ως το τελος για να αποφασισουν οτι αξιζει 10. Ετσι δεν εγινε και με το Phantom Pain;

Θα ειναι αλλο ενα παιχνιδι που δεν θα το δοκιμασουν στο max difficulty για να δουνε αν "βασταει" το combat system. Ετσι δεν εγινε και με το God of War;

Θα ειναι αλλο ενα παιχνιδι που τα γραφικα και το production value θα εκτιμηθουν περισσοτερο απο το gameplay και το pacing. Ετσι δεν εγινε και με το Red Dead 2;

Θα ειναι αλλο ενα stealth παιχνιδι οπου οι εχθροι δεν θα σε βλεπουν οταν εισαι μπροστα στα ματια τους. Οπως οι reviewers δεν θα δουν αυτο το ελλατωμα μπροστα στα ματια τους.

Θα ειναι ενα παιχνιδι oπου μια κοπελα 55 κιλα θα πλακωνει μαντραχαλους 100 κιλα με ευκολια.

Θα ειναι ενα παιχνιδι που θα ερθει χωρις multiplayer αλλα, δε βαριεσαι, θα το προσθεσουν με patch.. καποτε.

Θα ειναι αλλο ενα "one and done" exclusive της Sony. Απο αυτα που τα τερματιζεις και δεν τα ξαναπαιζεις ποτε.

Θα ειναι αλλο ενα παιχνιδι που μερικοι θα μας πρηξουν με το ποσο τους συγκινησε η ιστορια. Ξερετε, υπαρχουν κατι αντικειμενα με πολλες σελιδες και πολλα γραμματα που.. Tελος παντων.

Ας μην κοροϊδευομαστε. Το TLOU 2 ειναι αλλο ενα παιχνιδι που εχει παρει 10 απο τα αποδυτηρια. Τα αποδυτηρια αυτης της γενιας που βρομανε περισσοτερο κι απο τις κλανιες που ρουφαγε το κεφαλι του Mimir οσο κρεμιοτανε απο τον κωλο του Kratos.

Βαθιες εισπνοες.

P.S. Τι stealth εν ετει 2020;;;
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό jack124 » 30 Μάιος 2020, 12:22

Εγώ έπαιξα όλο το god of war και ήταν έπος.. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου με το last of us 2
Ακόμα δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα εφόσον δεν έχει βγει ακόμα.. Που ξέρεις ότι θα πάρει μόνο 10αρια?
Δεν ήταν όλα τα exclusive της Sony 10αρια και one and done.. Αλλά όσα πήραν 10αρια τα άξιζαν και με το παραπάνω

Κάποια πράγματα μπορεί να ενοχλούν αλλά αν ολόκληρο το πακέτο δένει πολύ ωραία δεν υπάρχει λόγος να το κρίνουμε αρνητικά!!!
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό sdragon » 30 Μάιος 2020, 14:10

PORTAL έγραψε:To TLOU Part 2 θα ειναι αλλο ενα παιχνιδι της γενιας αυτης που θα βαθμολογηθει με 10 απο την πλειοψηφια των reviewers.

Θα εναι αλλο ενα παιχνιδι που δεν θα χρειαστει να το παιξουν ως το τελος για να αποφασισουν οτι αξιζει 10. Ετσι δεν εγινε και με το Phantom Pain;

Θα ειναι αλλο ενα παιχνιδι που δεν θα το δοκιμασουν στο max difficulty για να δουνε αν "βασταει" το combat system. Ετσι δεν εγινε και με το God of War;

Θα ειναι αλλο ενα παιχνιδι που τα γραφικα και το production value θα εκτιμηθουν περισσοτερο απο το gameplay και το pacing. Ετσι δεν εγινε και με το Red Dead 2;

Θα ειναι αλλο ενα stealth παιχνιδι οπου οι εχθροι δεν θα σε βλεπουν οταν εισαι μπροστα στα ματια τους. Οπως οι reviewers δεν θα δουν αυτο το ελλατωμα μπροστα στα ματια τους.

Θα ειναι ενα παιχνιδι oπου μια κοπελα 55 κιλα θα πλακωνει μαντραχαλους 100 κιλα με ευκολια.

Θα ειναι ενα παιχνιδι που θα ερθει χωρις multiplayer αλλα, δε βαριεσαι, θα το προσθεσουν με patch.. καποτε.

Θα ειναι αλλο ενα "one and done" exclusive της Sony. Απο αυτα που τα τερματιζεις και δεν τα ξαναπαιζεις ποτε.

Θα ειναι αλλο ενα παιχνιδι που μερικοι θα μας πρηξουν με το ποσο τους συγκινησε η ιστορια. Ξερετε, υπαρχουν κατι αντικειμενα με πολλες σελιδες και πολλα γραμματα που.. Tελος παντων.

Ας μην κοροϊδευομαστε. Το TLOU 2 ειναι αλλο ενα παιχνιδι που εχει παρει 10 απο τα αποδυτηρια. Τα αποδυτηρια αυτης της γενιας που βρομανε περισσοτερο κι απο τις κλανιες που ρουφαγε το κεφαλι του Mimir οσο κρεμιοτανε απο τον κωλο του Kratos.

Βαθιες εισπνοες.

P.S. Τι stealth εν ετει 2020;;;

Από πότε προδικάζουμε ένα παιχνίδι χωρίς να το έχουμε παίξει; Έχω χάσει κάτι ή μυρίζουμε τα νύχια μας; Και γιατί τόση χολή; Σε τέτοια παιχνίδια το story μετράει όχι το gameplay και το combat system. Θα τρελαθούμε τελείως τώρα. Να φανταστώ ότι το Mario Cart έχει απαίσιο driving simulation, ε;
sdragon

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 30 Μάιος 2020, 16:04

Τελικά η αρνητική προ-κριτική είναι οτι πιο εύκολο και safe μπορεί να κάνει κάποιος.Αν βγει αληθινή η κακοπροαίρετη πρόβλεψη παίρνεις ύφος "σας τα λεγα" και περηφανεύεσαι μια νίκη χωρίς antiπαλο , αν βγει ψευτικη παίρνεις χειριστήριο απολαμβάνεις το παιχνίδι και βυθίζεσαι ξανά στην αφάνεια χωρίς να το antiληφθεί κανένας αφου δεν θα ανακαλέσεις.Το απόλυτο win-win δηλαδή :p

Τωρα συγκεκριμένα για τα 10αρια του TLOU Pt2 ελπίζω στα βρώμικα αποδυτήρια να συμπεριλαμβάνεις την μπόχα των περαστικών προφήτων του gaming που το έχουν καταδικάσει ήδη επειδή δεν τους άρεσε κατι που γίνεται στο σενάριο και προσπαθούν μανιωδώς να μας ξενερώσουν για να το boycottάρουν.
Τέτοιο τοξικό πόλεμο δεν έχω ξαναδει να δέχεται αλλο παιχνίδι πριν κυκλοφορήσει.Το πλεον γελοίο είναι οτι τα media που τσιμπήσαν κωδικούλη 3+ ολόκληρες βδομάδες πριν το launch για να το λιώσουν με την άνεση τους , "ξεχάσανε" να γράψουν εστω ενα μικρό υποτυπώδες thanks στην Sony και τη NaughtyDog που τους εμπιστεύεται κατω απο αυτές τις τρισάθλιες συνθηκες...

Preorder με κλειστά ματια DayOne στα 49.90 απο μένα και αποχή απο καθε ριβιου-άποψη μεχρι να φτάσω στην ολοκλήρωση της ιστορίας μιας One A̶n̶d̶ ̶D̶o̶n̶e̶ Of A Kind εμπειρίας !!!
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 30 Μάιος 2020, 16:25

Κυριοι εχετε ολοι δικιο σε αυτα που μου λετε. Ναι βγαζω κακεντρεχια, ναι το παιζω safe, ναι προδικαζω και μυριζω τα νυχια μου. Αλλα εχω και γω δικιο σε ενα πραγμα: Υπαρχουν βρομικα Sony αποδυτηρια που απ'εξω γραφει: "Εισοδος μονο σε δημοσιογραφους"
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσίευσηαπό Lo0n3y » 31 Μάιος 2020, 13:54

Εγώ συμφωνώ με όσα λες.οπως και η πλειονότητα των απαντήσεων το αποθεώνει χωρίς να το έχει παίξει η ποσό μάλλον να το ολοκληρώσει,έτσι και εσυ δικαίωμα έχεις να το θάβεις από τα αποδυτήρια.
Lo0n3y

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 31 Μάιος 2020, 14:44

Lo0n3y έγραψε:Εγώ συμφωνώ με όσα λες.οπως και η πλειονότητα των απαντήσεων το αποθεώνει χωρίς να το έχει παίξει η ποσό μάλλον να το ολοκληρώσει,έτσι και εσυ δικαίωμα έχεις να το θάβεις από τα αποδυτήρια.

Σωστος ;)
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσίευσηαπό Lo0n3y » 01 Ιουν 2020, 14:47

Το πιο ολοκληρωμένο κατά την άποψη μου πράγμα που θα μπορούσαν να κάνουν και οι δύο πλευρές είναι πως όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι να έχουν το θάρρος να εκφέρουν μια διαφορετική άποψη εφόσον φυσικά αυτή προκύψει δλδ σε όποιον το αποθεώνει από τώρα να βγει τελικά μάπα το καρπούζι,και το αναποδο
Lo0n3y

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 01 Ιουν 2020, 23:29

Lo0n3y έγραψε:Το πιο ολοκληρωμένο κατά την άποψη μου πράγμα που θα μπορούσαν να κάνουν και οι δύο πλευρές είναι πως όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι να έχουν το θάρρος να εκφέρουν μια διαφορετική άποψη εφόσον φυσικά αυτή προκύψει δλδ σε όποιον το αποθεώνει από τώρα να βγει τελικά μάπα το καρπούζι,και το αναποδο

Καλα παιζει να ειναι παιχνιδαρα οπως το πρωτο, δεν θα εχω προβλημα να το παραδεχθω.
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 15 Δεκ 2020, 15:36

γιατι, γιατι, γιατι, γιατιιιι να εχω παντα δικιο
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης