- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 15:08 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
installation fifa 19 προβλημα
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
installation fifa 19 προβλημα
παιδια καλησπερα...εχθες εκανα αγορα σε ντιτζιταλ το φιφα 19 αλλα η εγκατασταση ακομα γινετε...ειναι πολλη αργη,μου γραφει estimated time 20 hours...η ταχυτητα συνδεσης στο test connection ειναι 3,7...εχεις καποιος καποια λυση???επανεκκινηση εκανα
-
nikos_machinarium - Δημοσιευσεις : 10
Αν κατάλαβα καλά , αγόρασες από το PS Store το FIFA 19 και κάνει download τα 40+ GB του app.Στις ειδοποιήσεις , βλέπεις τις λήψεις και την κατάσταση (εκτιμώμενος χρόνος) για να κατέβει το app(παιχνίδι).Η εγκατάσταση(install) θα γίνει σχετικά γρήγορα όταν ''κατέβει'' πλήρως το παιχνίδι , και με την ταχύτητα που αναφέρεις (έχω παρόμοια ''γρήγορη'' σύνδεση :p και κατεβάζει ένα MB περίπου κάθε 2 δευτερόλεπτα) είναι λογικό να θέλει περίπου 20ώρες.Επανεκκίνηση που λες οτι έκανες ελπίζω να μην εννοείς οτι ξεκίνησες πάλι από την αρχή την λήψη...Απλά κάνεις ''παύση'' στα options της λήψης πριν κλείσεις κονσόλα και ''συνέχιση'' όταν συνδεθείς ξανά.Ορισμένες λήψεις αποθηκεύουν σταδιακά και μπορεί να εμφανίζει λιγότερα GB (πχ 35GB αντί για 40 αν κατέβασες μια μέρα τα 5GB) σαν σύνολο την επόμενη φορά.Καλή υπομονή και καλά ματσάκια!!
-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
Καλά κατάλαβες φίλε μου, κ ευχαριστώ για τν χρόνο σου.. Οντως πάτησα κ παύση κ ύστερα επανεκκινηση.. Άρα είναι θέμα σύνδεσης ίντερνετ κ μόνο;;
-
nikos_machinarium - Δημοσιευσεις : 10
Ναι,θέμα σύνδεσης είναι.Για λίγο καλύτερη ταχύτητα λήψης απλά περιόρισε αλλες συσκευές που παίρνουν wifi και βάλε τα κινητά με χρήση δεδομένων όσο κατεβάζεις.Τέλος μπορείς (αν δεν έχεις μικροαποσυνδέσεις που θα απαιτουν χειροκίνητη επανεκκινηση) να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα download σε κατάσταση restmode για να το αφήνεις να κατεβάζει το βράδυ με λιγότερη κατανάλωση ενεργειας!!
-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης