A Way Out | Anti - Review

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

A Way Out | Anti - Review

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 21 Απρ 2018, 19:12

..▄██▄
██──██
██──██
██──██
..▀██▀
Μηδέν

Το μηδεν ειναι μια ιδιαιτερη βαθμολογια που μπαινει σε unplayable παιχνιδια ή σε παιχνιδια που διαπραττουν καποιο σοβαρο gaming εγκλημα. Το A Way Out ειναι ενοχο και για τα δυο.

Πως θα σου φαινοταν να αγοραζες ενα παιχνιδι και να μην μπορουσες να το παιξεις; Πολλοι θα βρεθηκανε σε αυτη τη θεση αγοραζοντας το A Way Out. Μπορεις να παιξεις μονον αν εχεις Plus ή με local co op.
Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση μπορεις να πας να.. (αυτο που ευχηθηκε στα Oscars ο δημιουργος του παιχνιδιου κατα τη διαρκεια των Game Awards). https://www.youtube.com/watch?v=K21gbE30Cj0. Εκει αναφερθηκε και στα loot boxes, αλλα για το οτι το A Way Out σε εκβιαζει να παρεις Plus δεν ειπε κουβεντα.

Τι, δεν διαβασες τα μικροσκοπικα γραμματα στο πισω μερος της συσκευασιας οπου λεμε οτι χρειαζεται Plus για να παιξεις το παιχνιδι; Κριμα. Εμεις ημασταν ξεκαθαροι.

Τι λετε ρε;;; Πρεπει να σε πληρωσω για να με αφησεις να συνδεθω με αλλον ενα παιχτη σε παιχνιδι ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ να συνδεθεις με αλλο παιχτη;

Τι αλλο θα ακουσουμε.

Καταρχας δεν εισαι ουτε Destiny ουτε Division. Που αυτα παιζονται και χωρις Plus. Εισαι ενα indie που σου κανω χαρη και που σου αφιερωνω την ωρα μου και 30 ευρω. Εισαι ενα παιχνιδακι που χρειαζεται publicity stunts οπως αυτο στα Game Awards για να ακουστουν.

Ισως να υπαρχουν κι αλλα παιχνιδια που κανουν το ιδιο. Δεν τα ξερω. Εγω προσωπικα δεν εχω ξαναπεσει σε indie παιχνιδακι των 6 ωρων που να προσφερει μονο campaign mode και να μην μπορεις να παιξεις ουτε μιση πιστα εαν δεν πληρωνεις το χαρατσι που λεγεται Plus.

Δεν γινεται παιχνιδακια σαν το A Way Out, που παρακαλανε για την στηριξη του κοινου για να μπορουν να υπαρχουν, να σε εκβιαζουν με αυτο τον τροπο.

Επισης πρεπει να ειναι το πρωτο τετοιο παιχνιδι που ανατρεπει την ισορροπια μεταξυ κονσολας και pc.
Μεχρι τωρα ολοι ξεραμε οτι το βασικο πλεονεκτημα της κονσολας ειναι το accessibility. Βαζεις το δισκακι μεσα και απλα παιζει. NOPE. Με το A Way Out αυτο γινεται μονο στο PC. Βαζεις το παιχνιδι και απλα συνδεεσαι με εναν αλλο παιχτη και παιζετε. Στην κονσολα υπαρχει αλλο ενα βημα που πρεπει να κανεις. Να πληρωσεις συνδρομη Plus (ή Gold).

Δε θελω ρε φιλε το Plus σου. Ασε με να παιξω Single Player. Η εστω ενα παιχνιδι που για τον εναν η τον αλλο λογο εχει τη λοξα και θελει να το παιξω μαζι με αλλον. Που κι αυτο εμποδιο ειναι. Να βρω δηλαδη καποιον online να αφιερωσει 6 ωρες, ποσο μαλλον σε local co-op. Ποσοι φιλοι μου 30ρηδες νομιζεις οτι θα κατσουν να παιξουμε 6 ωρες local co-op παιχνιδι; Κανεις. Αρα τι μου βαζεις το μαχαιρι στο λαιμο να παρω το γ*μω-Plus σου; Τοσο ακριβο σου ειναι ρε Sony να με αφησεις να συνδεθω με αλλον εναν παιχτη; Τιποτα δεν σου κοστιζει κυριολεκτικα. Μας δουλευουν ψιλο γαζι.

Την ωρα που ο Josef Fares ελεγε f*ck the Oscars, και συμφωνουσα μαζι του, ξεχασε να πει και f*ck Sony & Microsoft, τις δυο εταιριες που συστησαν στο gaming το χαρατσι για το Multiplayer.

Το Brothers a Tale of two sons ηταν ενα διαμαντι. Το A Way Out, δε θα μαθω ποτε. Οπως δε θα μαθω και για κανενα μελλοντικο παιχνιδι του Josef Fares.

0/10

Υ.Γ. Μεταξυ μας. Θα εχετε πετυχει τους κλασικους τυπους που γραφουν συνεχεια για την ανωτεροτητα του pc gaming και pc master race κτλ κτλ κτλ....
ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό evergrey » 22 Απρ 2018, 23:05

@PORTAL σε αυτο το Anti - Review σου σε βλεπω λιγακι εκτος κλιματος η με την καλη εννοια οτι "ζουσες σε σπηλια" πανω σε αυτο το παιχνιδι.Ηδη ηταν γνωστα οτι ηταν αποκλειστικα "2πλο" με ιντερνετικο "φιλο" και οτι ηθελαν συνδρομη να εχουν και οι 2.Δεν εκρυξαν κατι ουτε πιστευω οτι περιμενες το A Way Out εν ετη 2018 για να κραξεις(εδω εχεις λιγο δικιο)την "αρπαχτη" με τις συνδρομες.
Πραγματικα το λεω καλοπροερετα αλλα σε βρισκω λιγο "αθωο" να περιμενεις τελευταια στιγμη να διαβασεις τα μικροσκοπικα γραμματα στο πισω μερος της συσκευασιας οπου χρειαζεται Plus για να παιξεις το παιχνιδι.30 ευρω ειναι αυτα και πρεπει να το ψαχουλευεις λιγο(ευτυχως απο το ιντερνετ δεν κρυβεται τιποτα).Ακομα και μια ματια στο PS Store να εριχνες το γραφει.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 22 Απρ 2018, 23:42

Δεν το χω παίξει ακόμα , αλλά πιθανότατα θα το νοικιάσω για ένα 6ωρο με τον αδερφό μου , γιατί δεν πιστεύω ότι έχει καλό replay value ώστε να το αγοράσω..Πιστεύω όμως ότι ο Fares ξεκάθαρα πρότεινε να πάιξουμε το παιχνίδι του σε couch co-op 2πλό για άμεση συνεργασία και αλληλεπίδραση!!Το online co-op έρχεται σε δεύτερη επιλογή και πέρα από το plus που καλώς ή κακώς απαιτείται για το online , ''ξέχασες'' να αναφέρεις ότι δεν χρειάζεται να έχουν και οι 2 παίκτες αντίτυπο...Τώρα αν υπάρχει έστω ένας gamer που πήγε και πλήρωσε το A Way Out , περιμένοντας να παίξει αποκλειστικά online , και έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε ότι χρειάζεται plus , τότε πιστεύω ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος ο ίδιος που δεν ενημερώθηκε πριν αγοράσει...
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό abaddon77 » 23 Απρ 2018, 00:20

Ρε φιλε, καλά σου τα λέει ο evergrey. Έγραψες ολόκληρο σεντόνι πάνω σε ένα παιχνίδι για να κριτικάρεις το plus και τα online "χαράτσια" εν έτει 2018, που καλώς ή κακώς έχουν γίνει καθεστώς πια αν έχεις κονσόλα και θες να παίζεις online? Και αν δεν κάνω λάθος δεν σου έβαλε ο άλλος το μαχαίρι στο λαιμό, μην πληρώσεις αδερφέ. Παίξε τα single σου και τέλος το πανηγύρι, τι γκρινιάζεις. Ή σου έκρυψε κανένας την φύση του παιχνιδιού και έπεσες από τα σύννεφα? Το παιχνίδι, για αυτό που είναι, προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία coop, που δεν ξέρω αν την έχει προσφέρει κάποιο παιχνίδι στο παρελθόν. Σου συνιστώ να βρεις άμεσα φίλους ή να ασχολείσαι με single player παιχνίδια αφού το online coop σε χαλάει και να αφήσεις τα δήθεν anti-reviews για πράγματα με τα οποία προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί καν.
Άβαταρ μέλους
abaddon77

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 23 Απρ 2018, 12:56

@Evergrey Ισως να εχεις δικιο οτι επρεπε να το εχω ψαξει πιο πολυ. Ηξερα οτι παιζεται μονο μαζι με αλλον αλλα ειλικρινα δεν μου πηγε το μυαλο οτι θα το κλειδωναν πισω απο το Plus ακομη και αυτο. Πιστευω οτι αν την πατησα εγω που ασχολουμαι γενικα με το αθλημα, θα υπαρχουν χιλιαδες αλλοι που βρεθηκαν στην ιδια θεση.

@paulgouv Σωστα λες οτι παρελειψα να πω οτι χρειαζεται μια μονο κοπια του παιχνιδιου, και οντως επιτηδες το εκανα, αφου ημουν σε κραξιμο mode. Αλλα επισης δεν ανεφερα οτι και ο αλλος παιχτης πρεπει να εχει Plus. Εμενα αυτο τι μου λεει; Προτιμουν να σου δωσουν τσαμπα παιχνιδι, παρα να σε αφησουν να παιξεις χωρις Plus. Tο Plus τους βγαζει παρα πολλα φραγκα και παρα πολυ ευκολα.

Αμα κανουμε εναν προχειρο υπολογισμο, θεωροντας οτι υπαρχουν περιπου 30 εκ. συνδρομητες Plus.
30εκ. επι 50 ευρω το χρονο = 1,5 δις
Με ενα απλο κλειδωμα του multiplayer βγαζουν κοντα στα 1,5 δις. ευρω τον χρονο.
Να θυμισω οτι η Valve σε αφηνει να παιξεις δωρεαν;
Να θυμισω οτι η ιδια η EA στην πλατφορμα της δεν σε χρεωνει για το ιδιο παιχνιδι;
Νομιζω τα ξερουμε ολοι.

Εγω επιμενω οτι στο A Way Out θα επρεπε να ειχαν κανει εξαιρεση και να μην το κλειδωναν πισω απο το Plus. Πιστευω οτι δεν το εκαναν για να μην καλομαθει ο κοσμος και αρχισει να το ζηταει και αλλου. Η Microsoft και η Sony πλεον εχουν μεγαλωσει μια ολοκληρη γενια λεγοντας τους οτι πρεπει να πληρωνεις για online και δεν θελουν να δωσουν δικαιωμα για ερωτηματα.

Η μονη εξαιρεση βεβαια ειναι τα free to play, οπου εκει ο νομος τους απαγορευει να κλειδωσουν το multiplayer. Οπως πχ το Fortnite, το οποιο πιστευω το φυσανε και δεν κρυωνει. Ισως του κανω κανενα Anti- Review xD
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσίευσηαπό evergrey » 24 Απρ 2018, 00:20

Καλα σε αυτο με τα F2P εχεις απολυτο δικιο.Εχουν λυσσαξει που δεν εχουν βαλει και εκει "χαρατσι"!
Δυστυχως οι συνδρομες εχουν γινει συνηθεια.Ακομα και το 10ευρω παραπανω που εβαλε η Sony εγινε γαργαρα μετα απο λιγες μερες γκρινιας.Και αυτο γιατι αρχησαν τα δινουν VR games στο Plus.
Παντος πραγματικα μου αρεσουν πολυ τα Anti-Review σου.Ασχετα που σε αυτο δυστυχως επεσες σε "παγιδα".
Π.χ στο Wolfenstein 2 συμφωνω σε ολα εκτος απο την ιστορια που εκει δυστυχως παλι επεσες σε "παγιδα" γιατι συνδεεται με το πρωτο μερος.
Πραγματικα θα ηθελα να διαβασω(ασχετα αν το βρεις τελειο)ενα Anti-Review σου για το νεο God of War.Τουλαχιστον τα αρνητικα.Σε αυτο ευτυχως δεν θα βρεις μπροστα σου τα "χαρατσια" τις συνδρομης!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 24 Απρ 2018, 10:18

evergrey έγραψε:Πραγματικα θα ηθελα να διαβασω(ασχετα αν το βρεις τελειο)ενα Anti-Review σου για το νεο God of War.Τουλαχιστον τα αρνητικα.Σε αυτο ευτυχως δεν θα βρεις μπροστα σου τα "χαρατσια" τις συνδρομης!

;) Οταν παιχτει με το καλο.
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB