Γεια σας παιδιά, θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω στο συγκεκριμένο θεμα. Προτιμάτε να αγοράζεται τα παιχνίδια σας σε δισκάκι η digital?
Εγώ να σας πω την αλήθεια προτιμώ πάντα το δισκάκι, και ο λόγος είναι επειδή τα digital σε βάθος χρόνου έχουν την έννοια του rent.
Καταλαβαινω ότι δεν υπάρχει φθορά ή ότι οι προσφορές στα digital είναι πολλές φορές καλύτερες αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της αφαίρεσης του παιχνιδιού.
Θα ήθελα πολύ να δω τη γνώμη σας!
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 00:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Digital vs Retail
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παραμένω οπαδός του physical, κυρίως γιατί είμαι συλλέκτης. Και ο συλλέκτης απολαμβάνει το display των συλλογών του. Φυσικά δεν έχω αυταπάτες, ξέρω πως το μέλλον θα είναι το digital και θα το γυρίσουν όλοι σε αυτό, με βασικό λόγο τις περικοπές κόστους. Μέχρι τότε όμως δισκάκια παντού 

-
abaddon77 - Δημοσιευσεις : 64
bigdaddy89 έγραψε:... τα digital σε βάθος χρόνου έχουν την έννοια του rent.
Αυτό ακριβώς είναι. Επίσης απολαμβάνω αναμνήσεις όταν τώρα ανοίγω mega drive και psx να παίξω ακριβώς όπως τότε. Ποιός μας εγγυάται ότι σε 20 χρόνια που θα θέλει κάποιος να ξεσκονίσει το PS4 θα είναι εκεί όλα τα παιχνίδια και όλοι οι servers να του διαθέσουν το παιχνίδι που πλήρωσε και αγόρασε??? Μηπως θα του το ξαναπουλήσουν σε τίποτα Ps4-classics collection για άλλα 20€ στο PS7...PS8...????
-
amianen - Δημοσιευσεις : 97
αναλογως την περιπτωση.Αν καποιο ψηφιακο ειναι πολυ χαμηλοτερα σε τιμη δεν εχω προβλημα να το αγορασω
-
Pain_of_Salvation - Δημοσιευσεις : 140
Προτιμώ τα δισκάκια. Νιώθω μια μικρή ευχαρίστηση όταν ανοίγω την θηκούλα. Η όλη διαδικασία είναι για μένα σαν μια μικρή ιεροτελεστία. Άλλωστε κάθε νέα αγορά εμπλουτίζει τη συλλογή μου και η αναμονή από την στιγμή που θα φτάσει στα χέρια μου η συσκευασία μέχρι να την ανοίξω προσδίδει στην όλη εμπειρία μια ξεχωριστή χροιά. Ακόμη και αν τα παιχνίδια του Xbox 360 είναι πλέον κάπως παλιά, εξακολουθώ να αγοράζω νέα με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί. Όταν κάποια στιγμή αποκτήσω και το PS4 (φυσικά και αυτός θα είναι ο διάδοχος του Xbox 360, για εμένα) η όλη εμπειρία θα αποκτήσει πραγματικά διαφορετικές διαστάσεις.
- Itsme
- Δημοσιευσεις : 42
teofox έγραψε:Αναμφίβολα retail γιατί έχει και μεταπωλητική αξία.
Σύμφωνοι! Άλλα εξαρτάται και τι έκδοση αγοράζεις!
Αν πάρεις μία απλή, δεν αξίζει να την πουλήσεις μετά. Το κρατάς για συλλογή!
- st4vr0s@p0p1!
- Δημοσιευσεις : 257
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης